ech widzę że się będę tu mogła doedukować, bo ja w wykresach, pomiarach jestem zielona i zawsze twierdziłam że nie umiem tego śledzić, ja używam persony jako antykoncepcji a teraz jako wskaźnika kiedy mogę mieć owulkę, w sumie tak zaszłam za pierwszym razem
niby mi się to zgadza z objawami w stylu bóle jajnika czy coś takiego
w tym miesiącu nam nie wyszło i wiecie z jednej strony serducho żałuje, a z drugiej rozum się cieszy bo dostałam zapalenia zęba, byłam na antybiotyku jakieś 1,5 tyg przed spodziewanym @ ząb jest do wyrwania i dziś jadę na rtg [przedwczoraj odebrałam betę i mam pewność że nie jestem] a potem szybko zapisać się na rwanie zęba
ollena trzymam kciuki za pomyślny dalszy ciąg
ja miałam przy moim młodym cień, że myślałam że sobie wyobraziłam tę kreskę, a dwa dni później była już bardzo wyraźna
niby mi się to zgadza z objawami w stylu bóle jajnika czy coś takiego
w tym miesiącu nam nie wyszło i wiecie z jednej strony serducho żałuje, a z drugiej rozum się cieszy bo dostałam zapalenia zęba, byłam na antybiotyku jakieś 1,5 tyg przed spodziewanym @ ząb jest do wyrwania i dziś jadę na rtg [przedwczoraj odebrałam betę i mam pewność że nie jestem] a potem szybko zapisać się na rwanie zęba
ollena trzymam kciuki za pomyślny dalszy ciąg
ja miałam przy moim młodym cień, że myślałam że sobie wyobraziłam tę kreskę, a dwa dni później była już bardzo wyraźna
Ostatnia edycja: