Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Pajka, też o tym myślałam... ale luteiny nie brałam w tym cyklu w ogóle, a w zeszłym raptem 4 dni... a dziewczyny biorą luteinę i mają normalne cykle.......... więc już sama nie wiem.......
Wiesz, ten mój cykl jest nieźle popierniczony...
wersja 1 - owu w 13 dc - czyli o tydzień wcześniej niż w zeszły cyklu?? i wtedy w 22 dc nieudane zagnieżdżenie?
wersja 2 - owu w 22 dc a teraz co??
nie wiem, tak naprawdę więcej można powiedzieć o tym cyklu jak się skończy ;P
ale chyba widać, że w tym cyklu na luzie do tego podchodzę, nie??
MOU - no właśnie według metody Roetzera NIE można tego uznać za skok, jeśli tempka nie będzie powyżej 37,01 ;P ja nie mówię, że do owulki nie doszło, bo nie wiem ile tak naprawdę kobiet ma takie skoki po owu, a ile ma mniejsze... Ty np masz powolny wzrost tempki, bo pewnie progesteron wolno rośnie.
Fioletowa - witaj! i powodzenia życzymy!!!
Wiesz, ten mój cykl jest nieźle popierniczony...
wersja 1 - owu w 13 dc - czyli o tydzień wcześniej niż w zeszły cyklu?? i wtedy w 22 dc nieudane zagnieżdżenie?
wersja 2 - owu w 22 dc a teraz co??
nie wiem, tak naprawdę więcej można powiedzieć o tym cyklu jak się skończy ;P
ale chyba widać, że w tym cyklu na luzie do tego podchodzę, nie??
MOU - no właśnie według metody Roetzera NIE można tego uznać za skok, jeśli tempka nie będzie powyżej 37,01 ;P ja nie mówię, że do owulki nie doszło, bo nie wiem ile tak naprawdę kobiet ma takie skoki po owu, a ile ma mniejsze... Ty np masz powolny wzrost tempki, bo pewnie progesteron wolno rośnie.
Fioletowa - witaj! i powodzenia życzymy!!!
Ostatnia edycja: