reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam cien cienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT! To nie cien cienia, to cien, widoczny, wyraznie!!!
O matko gdzie jestescie?! cala sie trzese, maz nie odbiera, napiszcie cos!! uszczycie mnie! to test TESCO, czyli badziew, powinien wyjsc po terminie @! jak sie ubiore lece po inny, powinnam?! o matko!
test nie byl z pierwszego moczu bo dzis sikalam w nocy co godzine albo i czesciej......
gratulacje ;] no i zdjecie zdjecie poprosimy
R
RiSiA
Gość
OLLENA gratuluje słonce wiedziałam, ze u Ciebie ciaza
RYSICA u mnie spadła a dzisiaj @ Ty w ogóle masz pokopany ten cykl...
MOU oj widze, ze u Ciebie tempka super rosnie trzymam kciuki
RYSICA u mnie spadła a dzisiaj @ Ty w ogóle masz pokopany ten cykl...
MOU oj widze, ze u Ciebie tempka super rosnie trzymam kciuki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
my_sweety
Ollena, a może wyślij na fb i od razu usuń??? I szybciutk skopiuj na kompa.
Rysica - fakt, wszystko może się zdarzyć... u mnie może tempka nagle spaść w dół i będzie po ptokach, mimo że brzuch dziś boli, nie tylko ściska, i nawet gdybym miała ten ból - który notabene mnie obudził, zwalić na @ to nie mogę, bo to dopiero 10dc, 5 dni po owulacji, jeszcze w sumie tydzień i mogę zatestować, bo by był o 12dpo. i jeśli te objawy moje to nie ciążowe, to ja nie wiem jakie.
Pajkaa - no szkoda !!!!! szkoda też że tak długie masz cykle. chyba że będziesz miała taką niespodziankę jak ja - i owu będzie tuż po @ fajnie by było
Pajkaa - no szkoda !!!!! szkoda też że tak długie masz cykle. chyba że będziesz miała taką niespodziankę jak ja - i owu będzie tuż po @ fajnie by było
Ostatnia edycja:
my_sweety
sweety myslalam o tym, ale wtedy na pewno ktos zauwazy a nie chce tego...
Rozumiem:-)
reklama
my_sweety
Ollena - nie zauważy - a jak tak - to powiesz że to test owu był, więc od razu go usunęłaś... ;-)
No to teraz - proszę o nakręcanie mnie ... pisz wszystko od początku - jakie objawy itp... hi hi
Takie podsumowanie hihi