reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam cien cienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT! To nie cien cienia, to cien, widoczny, wyraznie!!!
O matko gdzie jestescie?! cala sie trzese, maz nie odbiera, napiszcie cos!! uszczycie mnie! to test TESCO, czyli badziew, powinien wyjsc po terminie @! jak sie ubiore lece po inny, powinnam?! o matko!
test nie byl z pierwszego moczu bo dzis sikalam w nocy co godzine albo i czesciej......

gratulacje ;] no i zdjecie zdjecie poprosimy

A dupa, nie moge wzslac z komorki na maila, na fb umiem ale to niewskazane;)
Jak wymysle inny sposob to wysle, bo aparatem zdjecie nie wychodzi z bliska :/

OLLENA gratuluje słonce :) wiedziałam, ze u Ciebie ciaza :)

RYSICA u mnie spadła a dzisiaj @ Ty w ogóle masz pokopany ten cykl...

MOU oj widze, ze u Ciebie tempka super rosnie :) trzymam kciuki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysica - fakt, wszystko może się zdarzyć... u mnie może tempka nagle spaść w dół i będzie po ptokach, mimo że brzuch dziś boli, nie tylko ściska, i nawet gdybym miała ten ból - który notabene mnie obudził, zwalić na @ to nie mogę, bo to dopiero 10dc, 5 dni po owulacji, jeszcze w sumie tydzień i mogę zatestować, bo by był o 12dpo. i jeśli te objawy moje to nie ciążowe, to ja nie wiem jakie.
Pajkaa - no szkoda !!!!! szkoda też że tak długie masz cykle. chyba że będziesz miała taką niespodziankę jak ja - i owu będzie tuż po @ :):):) fajnie by było :)

Ostatnia edycja:
Ollena - nie zauważy :) - a jak tak - to powiesz że to test owu był, więc od razu go usunęłaś... ;-)
No to teraz - proszę o nakręcanie mnie ... pisz wszystko od początku - jakie objawy itp... hi hi :)

reklama
Do góry