Rysica - ale jaja !!!! może to faktycznie owu jest??? Szok.... he he - jeśli tak to mój i Twój organizm jest nieźle szurnięty !!! JA owu dzień po @ a Ty wtedy kiedy bez mała miałabyś dostać @ (licząc standardowe 28 dniowe cykle) to akurat by Ci 4 dni zostały. No i jeśli to owu, to proszę bardzo jak inne dziewczyny będą miały przykłady, i nie będą trafiać tylko w środek cyklu... no ale ten skok i wzrost to taki niezły u Ciebie ! Oj dziwna sprawa.
Aldo - a czemu nie zrobiłaś bety wariacie ???? ;-) przecież ja bym w PL nie wytrzymała? Jeszcze tak spóźniona @ plus tempka wysoko... jak dzisiaj? zaktualizujesz wykresik?
IM - nie narzekasz - znaczy że coraz lepiej? Mniej już mdli?
Pajkaa - co do szyjki, to ja w każdym cyklu mam zupełnie inaczej. W poprzednim miałam twardo zamkniętą i wysoko i @ przyszła. Swa cykle temu była duża miękka i spuchnięta - i była bardzo nisko - i też @ przyszła. Ja już w ogóle się nie sugeruję szyjką - czasami tylko wpisuję w wykres jak ktoś jest zainteresowany, ale nie sama dla siebie. JA tylko czekam teraz żeby tempka rosła tak jak rośnie lib żeby została już na tym poziomie aż przez 9 miesięcy hi hi
... no a mi tempka po malutku ale sukcesywnie rośnie... czyżby progesteron???
Aldo - a czemu nie zrobiłaś bety wariacie ???? ;-) przecież ja bym w PL nie wytrzymała? Jeszcze tak spóźniona @ plus tempka wysoko... jak dzisiaj? zaktualizujesz wykresik?
IM - nie narzekasz - znaczy że coraz lepiej? Mniej już mdli?
Pajkaa - co do szyjki, to ja w każdym cyklu mam zupełnie inaczej. W poprzednim miałam twardo zamkniętą i wysoko i @ przyszła. Swa cykle temu była duża miękka i spuchnięta - i była bardzo nisko - i też @ przyszła. Ja już w ogóle się nie sugeruję szyjką - czasami tylko wpisuję w wykres jak ktoś jest zainteresowany, ale nie sama dla siebie. JA tylko czekam teraz żeby tempka rosła tak jak rośnie lib żeby została już na tym poziomie aż przez 9 miesięcy hi hi
... no a mi tempka po malutku ale sukcesywnie rośnie... czyżby progesteron???
Ostatnia edycja: