reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - hehehehe, prezenty świąteczne? Szybka jesteś :)
Ja póki co myślę nad swoim urodzinowym prezentem czyli akwarium :D:D:D:D
Już się nie mogę doczekać :D Bo pewnie wcześniej je będę miała...
ach, o akwarium to ja bym mogła godzinami gadać :D Jak Ollena i JaM o psach ;D

reklama
Pajkaa - hehehehe, prezenty świąteczne? Szybka jesteś :)
Ja póki co myślę nad swoim urodzinowym prezentem czyli akwarium :D:D:D:D
Już się nie mogę doczekać :D Bo pewnie wcześniej je będę miała...
ach, o akwarium to ja bym mogła godzinami gadać :D Jak Ollena i JaM o psach ;D

... no a ja bym mogła godzinami gadać o kogutach :-D

hmmm chyba @ do mnie przylazła ...
albo to sie rozkręci, albo nie wiem co to to jest... mialam śluz lekko zabawriony krwią...to by byly jaja, zeby przy takiej tempce dostac @

to może być albo @ i jutro tempka spadnie, albo jesteś w ciąży a plamienie/krwawienie jest wynikiem odstawienia progesterony i/lub stresu...
zrobisz jutro test??

Rysica no własnie sie zastanawiam czy jest sens?

teraz jest sam śluz bialy grudkowy i czasami się ciągnie... nie wiem co jest grane...

owi miałam najprawdopodobniej 20 bo 21 nic juz nie czulam...a 22 usg potwierdziło ciałko żółte...

z drugiej stronuy nigdy nie miałam po lutce tak szybko @... dni po odstawieniu zawsze miałam min 7 dni

mykam na na wspólnej oglądac wejde pozniej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koniec ładnej pogody...qrcze...burza, wichura i ulewa się zrobiła...brrrr

I jeszcze nigdzie zadzwonić nie mogę, bo sieć przez tę burzę wysiadła :/

Ostatnia edycja:
MOU Ty kogucie Ty :-)))

Ja czekam na maila od wlascicielki psa, juz widzielismy foty, mm caly podniecony, ma na imie Phoenix:-)
JaMama moze wiesz co to za choroba psia kiedy skora cala schodzi? Ten pies byl na to chory, wyleczyli go, teraz jest w pelni zdrowy, ale musze siw dowiedziec czy to wraca...

Ostatnia edycja:
Ollena - czyli co ??? jak Phoenix - to nie ma czym się martwić - że jak cosik nie tak - to się odrodzi ???? Oj tam - taki żarcik ( jak feniks z popiołów ) :-D (teraz to za każdym razem wolę się tłumaczyć ) :cool: :szok::rofl2::eek::-p:-p:-p

Pajkaa - ja tak miałam tuż przed @ - śluz podbarwiony krwią. Ale Ty nie chcesz fasoliny teraz, więc dla Ciebie to dobra nowina w razie czego.

Ja zmykam. Niunię położyliśmy już bo padała. Sami pooglądamy sobie coś jeszcze, i też pójdziemy w kimonko :tak: ... i może poserduszkujemy.... dalej mnie korci... hi hi - to dobrej nocki :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry