reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

czesc dziewczyny, bety nie robilam, strasznie jestem rozczarowana, juz bylam niemal pewna fasolki....... :-( niech mnie ktos przytuli!!!!! ;-)

reklama
Rysica do wyra! ;-)
MOU ja sie nie obrazam lubie Twoje poczucie humoru ;-)

MM zrobil pieknie wygladajaca pizze, wlasnie pije sobie winko, caly salon az plonie od swiec, sauna sie zrobila, mm sie kapie i zaraz bedziemy jak stwierdzil robic dziecko ;)

Ostatnia edycja:
Ollena - męża nie ma jeszcze, to co ja do wyra lecieć będę ;P Może jak wróci ;P
albo jutro w dzień, jak Szymek w przedszkolu będzie ;P

teraz to jeszcze mnie podbrzusze pobolewa...
a może jestem w ciąży i stąd ból jajników??
buahahahaha - przepraszam, to był żart ;P nie mogłam się powstrzymać ;P Bo już nic mnie w tym cyklu chyba nie jest w stanie zaskoczyć ;P
ale podbrzusze bli na serio i mocno...

edit:
kurde, zgłupiałam!!!
mam pełno śluzu rozciągliwego, ale zarazem lekko gęstego i białego, nie przezroczystego jak płodny
a do tego szyjka jest strasznie twarda i zamknięta na cztery spusty!!! I wysoko jest.... No ja pierdzielę, już nic nie kapuję :D Normalnie czuję się jak kosmitka hahahaha, wszystko pokręcone w tym cyklu :eek:

Ostatnia edycja:
Czesc staraczki!!

W czerwcu tego roku przyszedl na swiat moj pierworodny I moze jestem walnieta, ale mysle juz o drugim. Planujemy zaczac starankach w czerwcu nastepnego roku, ale postanowilam dolaczyc do Was juz dzis zeby dowiedziec sie czegos madrego od doswiadczonych staraczek, jesli oczywiscie przyjmiecie mnie do swego grona;)))))

witam sie
dzisiaj tempka spadła do 37... no ciekawe...

zrobiłam test jest negatywny :)
ale zastanawia mnie szyjka... jest mega wyskoko... nigdy tak przed @ nie miałam...

Mou , ale Tobie juz takie plamienia się zdarzały, ja mam od razu krwawienie... a dzisiaj czysto jets...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aldo - PRZYTULAM BARDZO MOCNO!!!!!!!!! Następny cykl jest Twój!!!

Pajkaa - ja też miałam szyjkę wysoko a jednak @ przylazła ;P

Nadzieja - witamy!!! Jasne, że możez już teraz dołączyć, ale z nami to Ty znacznie szybciej nakręcisz się na dzieciaczka drugiego ;P
ale za to jaką wiedzę zdobędziesz! ;P Takie przypadki jakie my tu mamy i co przeżywamy, to skarbnica wiedzy hehehe

a ja dzisiaj mam śluz jak woda ;P i zgłupiałam już totalnie!!!!

Hej Dziewczyny

Aldo nie smutaj sie, nie robilas bety, ale @ chyba tez nie dostalas - przynajmniej na wykresie nic takiego nie widze... Zreszta zobaczysz, ze jesli nie teraz, to juz niedlugo sie uda.

Rysica jak tam przeziebienie? lepiej cus? Ty to musisz sie przytulac caly miesiac kosmitko:-)

Ollena - fajny mialas wieczorek...;-)

reklama
Do góry