reklama
Rysica do wyra! ;-)
MOU ja sie nie obrazam lubie Twoje poczucie humoru ;-)
MM zrobil pieknie wygladajaca pizze, wlasnie pije sobie winko, caly salon az plonie od swiec, sauna sie zrobila, mm sie kapie i zaraz bedziemy jak stwierdzil robic dziecko
MOU ja sie nie obrazam lubie Twoje poczucie humoru ;-)
MM zrobil pieknie wygladajaca pizze, wlasnie pije sobie winko, caly salon az plonie od swiec, sauna sie zrobila, mm sie kapie i zaraz bedziemy jak stwierdzil robic dziecko
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ollena - męża nie ma jeszcze, to co ja do wyra lecieć będę ;P Może jak wróci ;P
albo jutro w dzień, jak Szymek w przedszkolu będzie ;P
teraz to jeszcze mnie podbrzusze pobolewa...
a może jestem w ciąży i stąd ból jajników??
buahahahaha - przepraszam, to był żart ;P nie mogłam się powstrzymać ;P Bo już nic mnie w tym cyklu chyba nie jest w stanie zaskoczyć ;P
ale podbrzusze bli na serio i mocno...
edit:
kurde, zgłupiałam!!!
mam pełno śluzu rozciągliwego, ale zarazem lekko gęstego i białego, nie przezroczystego jak płodny
a do tego szyjka jest strasznie twarda i zamknięta na cztery spusty!!! I wysoko jest.... No ja pierdzielę, już nic nie kapuję Normalnie czuję się jak kosmitka hahahaha, wszystko pokręcone w tym cyklu
albo jutro w dzień, jak Szymek w przedszkolu będzie ;P
teraz to jeszcze mnie podbrzusze pobolewa...
a może jestem w ciąży i stąd ból jajników??
buahahahaha - przepraszam, to był żart ;P nie mogłam się powstrzymać ;P Bo już nic mnie w tym cyklu chyba nie jest w stanie zaskoczyć ;P
ale podbrzusze bli na serio i mocno...
edit:
kurde, zgłupiałam!!!
mam pełno śluzu rozciągliwego, ale zarazem lekko gęstego i białego, nie przezroczystego jak płodny
a do tego szyjka jest strasznie twarda i zamknięta na cztery spusty!!! I wysoko jest.... No ja pierdzielę, już nic nie kapuję Normalnie czuję się jak kosmitka hahahaha, wszystko pokręcone w tym cyklu
Ostatnia edycja:
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Czesc staraczki!!
W czerwcu tego roku przyszedl na swiat moj pierworodny I moze jestem walnieta, ale mysle juz o drugim. Planujemy zaczac starankach w czerwcu nastepnego roku, ale postanowilam dolaczyc do Was juz dzis zeby dowiedziec sie czegos madrego od doswiadczonych staraczek, jesli oczywiscie przyjmiecie mnie do swego grona))))
W czerwcu tego roku przyszedl na swiat moj pierworodny I moze jestem walnieta, ale mysle juz o drugim. Planujemy zaczac starankach w czerwcu nastepnego roku, ale postanowilam dolaczyc do Was juz dzis zeby dowiedziec sie czegos madrego od doswiadczonych staraczek, jesli oczywiscie przyjmiecie mnie do swego grona))))
R
RiSiA
Gość
witam sie
dzisiaj tempka spadła do 37... no ciekawe...
zrobiłam test jest negatywny
ale zastanawia mnie szyjka... jest mega wyskoko... nigdy tak przed @ nie miałam...
Mou , ale Tobie juz takie plamienia się zdarzały, ja mam od razu krwawienie... a dzisiaj czysto jets...
dzisiaj tempka spadła do 37... no ciekawe...
zrobiłam test jest negatywny
ale zastanawia mnie szyjka... jest mega wyskoko... nigdy tak przed @ nie miałam...
Mou , ale Tobie juz takie plamienia się zdarzały, ja mam od razu krwawienie... a dzisiaj czysto jets...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
anagrzymis
Gość
czesc dziewczyny, bety nie robilam, strasznie jestem rozczarowana, juz bylam niemal pewna fasolki....... :-( niech mnie ktos przytuli!!!!! ;-)
Aldo przytulam Cię baaaaaaaaaaaaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj się!
R
RiSiA
Gość
Aldo tulam mocno trzymam kciuki za następny cykl :*
Rysica
Aldo - PRZYTULAM BARDZO MOCNO!!!!!!!!! Następny cykl jest Twój!!!
Pajkaa - ja też miałam szyjkę wysoko a jednak @ przylazła ;P
Nadzieja - witamy!!! Jasne, że możez już teraz dołączyć, ale z nami to Ty znacznie szybciej nakręcisz się na dzieciaczka drugiego ;P
ale za to jaką wiedzę zdobędziesz! ;P Takie przypadki jakie my tu mamy i co przeżywamy, to skarbnica wiedzy hehehe
a ja dzisiaj mam śluz jak woda ;P i zgłupiałam już totalnie!!!!
Pajkaa - ja też miałam szyjkę wysoko a jednak @ przylazła ;P
Nadzieja - witamy!!! Jasne, że możez już teraz dołączyć, ale z nami to Ty znacznie szybciej nakręcisz się na dzieciaczka drugiego ;P
ale za to jaką wiedzę zdobędziesz! ;P Takie przypadki jakie my tu mamy i co przeżywamy, to skarbnica wiedzy hehehe
a ja dzisiaj mam śluz jak woda ;P i zgłupiałam już totalnie!!!!
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Hej Dziewczyny
Aldo nie smutaj sie, nie robilas bety, ale @ chyba tez nie dostalas - przynajmniej na wykresie nic takiego nie widze... Zreszta zobaczysz, ze jesli nie teraz, to juz niedlugo sie uda.
Rysica jak tam przeziebienie? lepiej cus? Ty to musisz sie przytulac caly miesiac kosmitko:-)
Ollena - fajny mialas wieczorek...;-)
Aldo nie smutaj sie, nie robilas bety, ale @ chyba tez nie dostalas - przynajmniej na wykresie nic takiego nie widze... Zreszta zobaczysz, ze jesli nie teraz, to juz niedlugo sie uda.
Rysica jak tam przeziebienie? lepiej cus? Ty to musisz sie przytulac caly miesiac kosmitko:-)
Ollena - fajny mialas wieczorek...;-)
reklama
Rysica
Hej Dziewczyny
uwielbiam Cię!!!!
niestety przeziębienie nie lepiej :/
Ostatnia edycja: