reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU juz rozumiem wszystko :-)
MNie strasznie boli brzuch jak na @ :-( i cyckow dotknac nie moge...nie wierze, ze to ciaza ale ta @ moglaby juz przyjsc, chocby tydzien wczesniej!

Co do agencji to nasze sie nie zgodzi, niestety.
Ale wlasnie zamowilismy 'niebieska' suczke Staffika, miot urodzi sie na dniach, czuje sie jak przed porodem normalnie ;-))

reklama
ale się ziemia trzęsła :rolleyes:
kto poczuł? :-D
wiecie co - aż wstyd się przyznać, ale taką miałam ochotę na tego mojego męża od samego rana, że cały czas o tym myślałam, i jak "się do tego przymierzałam" to się czułam jak gówniara dobierająca się pierwszy raz do niedawno poznanego faceta :tak::-D tak byłam podniecona i motyle w brzuchu były, wiecie, jak przed laty :tak: to było takie przyjemne uczucie - no i oczywiście sex nieziemski!!! :-D
ach.... :)

MOU tak mialam w tej ciazy, w poprzedniej chyba nie. Ale w poprzedniej ciagle mialam twarde sutki hahahaahah przepraszam, ze to pisze, ale strasznie utkwilo mi to w pamieci:-)Piersi mnie nigdy nie bolaly, ale za to latalam przez pol lata ze sterczacymi sutkami...masakra dla mnie, dla mijajacych mnie na ulicy panow radocha...

Ollena - hotel wydaje sie byc bardzo fajny, cena rowniez...Pewnie spedzicie cudowny urlop:-) Ja nadal nie wiem gdzie wyladujemy...

Ullana - paranoja z tym przedszkolem, dobrze, ze wyrazilas swoje zdanie! Tylko sie nie stresuj za bardzo i odpoczywaj! Dobrze, ze Ci troszke lepiej:-)

kurcze dziewczyny w domu mam syf, ze az strach, a nie chce mis ie sprzatac, ale musze, bo w kolejnych dniach nie bede miala czasu... Do kuchni wole jednak nie wchodzic zbyt czesto

UUU Rysica ale fajnie:-))) ja cos ostatnio jestem aseksualna, ale pewnie znow sie zrobi ze mnie maly napaleniec, jak tylko przejda mdlosci itp. Przynajmniej w osatatniej ciazy tak mialam:-)

Rysica bo to tak ma być:) a nie na zawołanie bo dni płodne:-) mój mi wczoraj narzekał że zmeczony jest, a ja do niego " a co mnie to obchodzi byzkać mi sie chce" hahah :-D i do dzieła. Na koniec stwierdził że nimfomanka ze mnie ;-) wcześniej miałam problemy z niskim libido a teraz ogień;-) chyba swoboda tak na mnie działa, bo wcześniej strasznie balam się wpadki a teraz bardzo bym chciała wpaść...

IiM - ja też tak miałam na początku ciąży a potem mi przeszło ;P

Karolla - wiesz, ja podczas rania tabsów miałam baaardzo niskie libido... ale teraz już widzę, że wróciłam dawna ja ;]
a mąż był dziś nieźle zaskoczony tym, co wymyśliłam i JAK się na niego rzuciłam ;P hehe, ale nic Wam nie powiem ;P

aaa - Twój "ogień" ma teraz uzasadnienie - owulacja :D plus brak zahamowań ;)

Rysica bo to tak ma być:) a nie na zawołanie bo dni płodne:-) mój mi wczoraj narzekał że zmeczony jest, a ja do niego " a co mnie to obchodzi byzkać mi sie chce" hahah :-D i do dzieła. Na koniec stwierdził że nimfomanka ze mnie ;-) wcześniej miałam problemy z niskim libido a teraz ogień;-) chyba swoboda tak na mnie działa, bo wcześniej strasznie balam się wpadki a teraz bardzo bym chciała wpaść...

Ja też tak miałam i chyba też dlatego, że balam sie wpadki. Potem było fajnie, bo też już chcieliśmy "wpaść" ale (nie)stety nie zdążylismy się rozkręćić :-D, a teraz jak jest fasolka (co prawda dopiero 5 tydzień) to jakoś nie mam w ogóle ochoty, a mój mężuś cierpi biedny, muszę coś z tym zrobić, hm........????????

Polecicie mi jakiś krem na rozstępy, bo chce się smarować za wczasu, co prawda po pierwsze ciązy nie mam, ale wtedy organizm i ciałko młodsze było :-D. Czy faktycznie najlepsza jest olwika, tak jak Ullana pisze?

Ale się rozgadałyście :-)
Zaglądam na chwilkę, bo większość dnia leżę, a niedawno Piotruś wrócił ze szkoły, nasza nieoceniona pani Gosia właśnie wyszła, po tym jak doprowadziła dom do ładu;-) i teraz rozprostowuję kości.
A propos - tabletek - moje libido jak brałam tabletki w zasadzie nie istniało, koszmar. Zdecydowanie lepiej, choć nie idealnie, było jak stosowałam krążek NuvaRing. Poza tym dla mnie był też wybawieniem, ponieważ jestem niesystematyczna i zapominalska i zdażało mi się zapomnieć wziąć tabletki, a przy krążku 3 tygodnie spokoju :-)

ja nigdy w życiu nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej, od kiedy się znamy ( 6 lat ) tylko prezerwatywy i jak widać zero wpadki:-) jeszcze się nad Hanią napracować musieliśmy hahah
Mój mąż mi wczoraj mówi " Karola no niech się uda tym razem bo zaczynam się martwić że jakimiś ślepakami strzelam" hahahahah przejął się biedny;-p
a co do smarowania to oliwka na wilgotne ciało.

Karola moj tak czesto mowi...o tych slepakach ;-) A co do gumek to nie o wpadke chodzi tylko o niewygode...

Ja przy tabsach tez libido nie mialam wcale. Teraz lepiej jest bo chce mi sie 3 razy w mcu ;-)

reklama
Wy zboczuchy :-D:-D:-D
Ja tak miałam ostatnie dni, jeszcze nie pamiętam - ale to chyba ze sweety pisałyśmy że mamy ochotę podczas @ - u mnie okazała się ochota jednak owulacyjna...
Ja na rozstępy polecam bio-oil. Sama stosowałam, a jest tak wydajny że jedna butelka starczyła prawie na całą ciążę. No i smarowałam brzuch uda ramiona.

Bio-Oil Specjalistyczny Olejek Do Ciała Do Zadań Specjalnych 200Ml, Bio-Oil MarQ-Ltd warto przeczytać. I rzeczywiście jest tak dobry jak piszą. Zresztą jest kilka forów na temat tego olejku. Ja polecam.

Ostatnia edycja:
Do góry