reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena - przecież teraz to tylko z bety mogłoby - ale nawet nie musiałoby wyjść... jeśli dobrze pamiętam - to dziś masz 10dpo ??? to przecież jeszcze nie musiało się zagnieździć... a nawet jeśli, to dopiero 48godzin od zagnieżdżenia można wykryć hcg z krwi - w testach sikanych naaajwczeeeśniej po 72 godzinach. Wysłałam Ci stronkę że dziewczyna robiła wszystkimi testami z wyższej półki, i ten co miał pokazać ciąże 6 dni przed terminem, i u mnie w aptece kosztuje 11funtów - nie pokazał nic w 14 dniu po owulacji. A Ty masz dziś 10 czy 11 po owu??? Jej dopiero clearblue pokazał w 17 dniu po owu. i to bladą kreskę. W życiu Ci nie wyjdzie teraz jeszcze. Wiesz komu wychodzą tak wczesne testy??? - tym które pomyliły dzień owu - miały wcześniej a myślały że będą miały później ... Możesz testować minimum za 5 dni - a jeszcze może nie wyjść. No szkoda że zmarnowałaś ten teścik...
JA sobie wczoraj kupiłam 3 sztuki clearblue plus. Zatestuję za 2 tygodnie od dziś, bo skoro owu była wczoraj to za 2 tygodnie to mogę spróbować. Ale nie skuszę się wcześniej.
A Ty się nie załamuj bo nawet z krwi mogłoby jeszcze nic nie wyjść.

witam sie na chwilkę bo dzisiaj dzień z moimi szkrabami ;)

My sweety Słonce nikt Ci nie zagwarantuje spokojnej ciazy przez 9 miesięcy wiesz dobrze, ze zawsze będziesz się martwila. Ale musisz spokojnie poczekać. Wiem, ze Ci ciezko, ale nerwy Ci tutaj nie pomogą. Trzymam gorąco kciuki, aby pokazał sie zarodeczek zaraz z serduszkiem. U mnie pokazało się w 6 tygodniu i 6 dniu więc prawie w 7 tc i już z serduszkiem więc tego Ci życzę.Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści:)

Rysica no nie Twój wykres mnie dzisiaj zwalił z nóg :-D dalaś ten wykres specjalistom do zobaczenia?? co mówili??

Ollena popatrz na to z tej strony nastawiłaś się już, ze to nie ciaża... tak samo jak ja i jak Ci się @ spóźni i zrobisz testa i zobaczysz II kreseczki będzie super, a jak przyjdzie w terminie to nie będziesz taa zalamana jakbyś sie nastawiała caly czas. Ja zrobiłam testa wczoraj w 10 dni po owu i też wyszedł negatywny i nastawiam sie, ze się nie udalo i jest mi z tym lepiej bo będę miala więcej radości jak @ nie przyjdzie w terminie a jak przyjdzie to nie bede taka załamana. Czekam spokojnie na @. Tobie życzę , aby się nie pojawiła ;-)
a to kiedy pojawią się Ii kreseczki jest zależne od tego kiedy było zagnieżdżenie, wczesniej kiedy owu, jaki jest przyrost bety itd :) głowa do góry:)

Kupiłam dzisiaj mojemu smykowi 2 piżamki:)

Bawełniana piżamka/piżama r. 80 ! śliczna !! (1804056649) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełniana piżamka/piżama r. 80 ! śliczna !! (1795690053) - Aukcje internetowe Allegro
to taki prezencik na dzień chlopaka :p

tam też wkleiłam: Kobieta w ciąży z dwójką dzieci, które nie są bliźniakami - Wykop.pl

kolejne: http://www.papilot.pl/ludzie/11198/Urodzila-blizniaki-ktore-maja-dwoch-ojcow-Bo-zdradzala-meza.html

"Julia Grovenburg z USA nie kryła zdziwienia, gdy podczas badania USG, ginekolog stwierdził, że jest w podwójnej ciąży. Nie byłoby w tym nic nie zwykłego, gdyby nie fakt, że nie mamy do czynienia z bliźniakami. Rodzeństwo zostało poczęte osobno, w odstępnie około dwóch i pół tygodnia!
Zjawisko podwójnej ciąży występuje w przyrodzie niezwykle rzadko i zazwyczaj stwarza pewne zagrożenie dla młodszego z dzieci - grozi przedwczesnym porodem. W tym przypadku nie ma jednak powodów do obaw ze względu na małą różnicę wieku.
Szczęśliwi rodzice nazwali dzieci Jillian i Hudson. Maluchy przyjdą na świat pod koniec roku i prawdopodobnie wprost z porodówki trafią na pierwsze strony gazet...Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia!"

A tutaj reszta tej samej historii http://www.papilot.pl/ludzie/13694/...a-w-kolejna-i-zostala-mama-nieblizniakow.html

Czyli zdarza się :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Pajkaa - piżamki cudne! :D
Szymek jak miał roczek to miał taką piżamkę mąją ulubioną, którą uwielbiałam - mąż mu kupił w mothercare 2pak, takich co można górę i dół mieszać :)
https://lh4.googleusercontent.com/-F1gs3y_lHgs/SdPEcy35f1I/AAAAAAAALnU/jKlrdifjU4E/DSCF0052.JPG
tu ma 8 m-cy a nosił ją aż miał ponad 1,5 roku:
https://lh3.googleusercontent.com/-p0XphYVxigQ/S56flZx_YjI/AAAAAAAALm0/qjXPEsS946c/DSCF0003.JPG
tylko tu mu się rękawy i nogawki podciągnęły ;P ale za krótkie nie były ;P tylko on sie strasznie wierci i wszystkie bez ściągaczy mu się podciągają ;P

a wykres dałam do oceny, ale niewiele komentarzy - na ten wykres nie ma mądrych ;P

Ostatnia edycja:
Do góry