reklama
R
RiSiA
Gość
Ollenko wejdź na swój profil i tam masz grupę wejdź w grupę
my_sweety
Fanka BB :)
Hmm..ja też nie wiem, gdzie i jak wejść na te pogaduchy
A u mnie...dziś znów panika...i w efekcie doktor zapisał relanium i kazał bezwględnie leżeć. Mam zdjęcie z usg...samego pęcherzyka ciążowego z pęcherzykiem żóltkowym...patrzę, i modlę się.
A u mnie...dziś znów panika...i w efekcie doktor zapisał relanium i kazał bezwględnie leżeć. Mam zdjęcie z usg...samego pęcherzyka ciążowego z pęcherzykiem żóltkowym...patrzę, i modlę się.
my_sweety
Fanka BB :)
No dobra..znalazłam grupę, ale nie mogę dołączyć
Ollena - chyba nie powinien, skoro nie ma go wystarczającego stężenia. Wczoraj był maksymalny wyrzut LH - co doprowadziło do pęknięcia pęcherzyka. Dziś już nie musi być go wystarczająca ilość. Wczoraj pięknie trafiłam w wyrzut LH - co potwierdza na dodatek tempka wzrastająca.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MOU - ja bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Ale wiesz - to taka kompletna abstrakcja owu zaraz po @ ;P Przecież jakbyście się nie starali, to byście mieli szansę na wpadkę ;P
Ollena - o Tobie to ja już dziś ze 20 razy w ciągu dnia jak nie więcej i myślami odpędzam do Ciebie @ a kysz a kysz!!!
ogląda ktoś Must Be the Music? Serge Burgund - ten murzynek, to ja go dobrze znam Mieszkaliśmy na tym samym osiedlu
Ollena - o Tobie to ja już dziś ze 20 razy w ciągu dnia jak nie więcej i myślami odpędzam do Ciebie @ a kysz a kysz!!!
ogląda ktoś Must Be the Music? Serge Burgund - ten murzynek, to ja go dobrze znam Mieszkaliśmy na tym samym osiedlu
reklama
Karollaaa
Zaangażowana w BB
hej mierzę dzielnie dalej temperaturę chociaż nie wiem o co chodzi ale mierzę;D
chciałam dziś dołączyc od waszej grupy ale nie mogę;( może mi ktos wyjasnic jak to zrobić
chciałam dziś dołączyc od waszej grupy ale nie mogę;( może mi ktos wyjasnic jak to zrobić