Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurku latwiej chyba będzie wymienić na co nie ma alergii :/ ogólnie nie może jeść owoców egzotycznych, cytrusów, malin, truskawek, brzoskwiń, nektarynek. z owoców nie uczulają go śliwki, jabłka, gruszka, morela
z mięsa nie uczula go tylko indyk i królik, ewentualnie ryba, ale zależy jaka reszta wysypuje:/ ziemniaki, ryż toleruje, niektóre makarony też, Nie toleruje kaszy mannej...marchewki, pietruszki, selera, brokułu, brukselki,
może jeść kalaperę, cukinię. je mięso widelczykiem już papek dawno nie jada, jedynie owoce dodaje mu do kaszki... może jeść jajecznicę, szczypiorek, cebulkę. Także muszę uważać co mu daję i wprowadzać nowości
Rysica zdrówka życzę... no to ja mam do Ciebie pytanie kurtka ja chyba przestanę mierzyć bo to sensu nie ma... poszłam spać o 22 i obudził mnie smyku o 2 wtedy zmierzyłam tempkę i była 36,93. Położyłam sie spać i obudziłam o 5:40 wtedy tempka była 36,96... jaką mam wpisać bo dałam zakłóconą. Czy dać te 36,93+0,4 za następne godziny? to chyba u mnie nie ma sensu te pomiary,..
wpisujesz ta z 5 40 bo jest po 3 godiznach nieprzerwanego snu ;]
a to ma duzo tych alergii