O matko
kasiurek ile Twoj maluch je!!!!!!! Ile on ma?
Moj rano butle, zaraz kanapke z dzemem i serkiem lub samym dzemem lub platki kukurydziane, bardzo rzadko skusi sie na jajecznice (nic innego na sniadania i kolacje nie jada).
na obiad zupe lub drugie danie (piersi z kurczaka, pulpety, rybe albo jakies placki/nalesiki)- tez bardzo okrojony jadlospis
kolacje to co na sniadanie
w miedzyczasie owoce jakies albo herbatniki czy inne ciastka owsiane.
JaMama na pewno posiadanie psa to nie same przyjemnosci. Mamy okaje wziac 10miesiecznego Staffika, psa i dlatego sie zastanawiamy bo chcielismy suke ale maz jest zauroczony tymi psami i mowi ze czeka na moja decyzje i od razu jedzie po niego. Jakis odratowany, odchowany, bardzo zdrowy i przyjazny. ale jeszcze musze dowiedziec sie o nim duzo rzeczy, decyzja na lata
Jest jeszcze goldenka 7miesieczna bodajze, bardzo spokojna ale tylko w nocy spi w domu, caly dzien spedza na podworku i boje sie ze nie jest nauczona czystosci... No ale nie pali sie, nie piekarnia
Ja dzis myjac zeby zalalam sie krwia w tym sensie, ze strasznie mamd ziasla opuchniete i krew sie lala...kiedy zaczyna sie to w ciazy?
Brzuch mnie bardzo boli jak na @, na co jest za wczesnie...
Smialismy sie z mm, ze jesli to nie ciaza to moj organizm naprawde wredny jest...