reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - ja nie wariuję - ja się już tylko z tego śmieję... :-D Już ten cykl spisałam na straty, i już mi nic humoru nie popsuje ;P Bo już się oswoiłam z tą myślą ;P
poza tym jakieś choróbsko mnie dopadło, katar mi się zaczyna, gardło drapie - chyba chora będę, czuję się bardzo osłabiona. :-:)wściekła/y: nienawidzę być chora...

reklama
Rysica - ale ja nie napisałam że Ty wariujesz - tylko że mój termometr wariuje :-D:-D

... aaa no i sama widzisz - tempkę masz zaburzoną chorobą - a jak coś bierze, to organizm się osłabia i temperatura idzie w dół, później idzie w góre bo walczy z chorobą. I skoro coś Cię bierze, to ma prawo Ci skakać. Więc na dwoje babka wróżyła, bo może cykl bez owu - albo owu była a tempka przez chorobę Ci skacze... 50 na 50, więc jeszcze się nie ma co martwić.

Ostatnia edycja:
Rysica - możesz wejść w swój wykres???

... to by było na tyle z wykresami.... cosik im się skopsało.... ciekawe czy naprawią stronkę...
jak nie - to Rysica !!! nie masz czym się stresować !!! :-D

Ostatnia edycja:
MOU - a w ogóle to teraz dopiero doczytałam, że tempka może przez chorobę skakać i być osłabiona (Zawsze myślałam, że od razu w górę idzie przez chorobę...)

ale MOU - u mnie jakby coś było schematyczne i takie jak powinno - to by było coś nie tak ;D bo u mnie zawsze wszystko musi być na opak ;D więc wcaaale bym się nie zdziwiła, jakbym w tak pokopanym cyklu w ciążę zaszła hahahahahahaha

Rysica - ostatnie zdanie mówi o tym, że jak nie będziesz patrzeć na swój wykres to się nie będziesz stresować tymi skokami... (taki żarcik miał być) ;-)

... a no widzisz !!! i tak masz myśleć!!! :tak:

reklama
MOU ja nigdzie nie napisałam, ze Ollena ma robić testg i wyjdzie negatywny... napisalam, ze moze juz jest zagnieżdzenie i tyle a moze tak być od 4-12 dnia po owulce...
co do nakręcxania to każda z nas sie nakreca i albo ma się do tego zdrowe podejście i dystans albo nie... ja już swoje przeszłam, nie wierze w skoki tempki itp bo wiem, ze u mnie to jest zwariowane...podchodzę do starań z dystansem... będziwe to będzie nie będzie widocznie taki los, zebym miała jedynaka...
co do termometru to pisalam, ze najlepsze są termometry owulacyjne... mierzą bardzo dokładnie ja mam elektroniczny z Microlife i jest rewelacyjny 4 pomiary i 4 takie same...

Rysica wg mnie to jednak cykl bezowulacyjny masz... chyba, ze aż tak po owu Ci wariuje organizm...

Ollena nikt Cie nie zmusi do robienia czy nie robienia testu :) będziesz chciała to zrobisz nie to nie, ale trzymam za Twoj tescik kciuki :) za te II kreseczki :)

Do góry