reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Eee nie mam zadnej infekcji! Jak mam jakas to mam jedynie swedzenie i pieczenie, uplawow brak a mam to czesto i odczulabym, zapewniam ;)

To jest jakby sluz nieplodny a odcieniu zielonym i to nie caly czas, raz zobaczylam przed chwila :-)

reklama
MOU mam Tantum Rosa w zapasie, trzymam na czarna godzine, czyli na powtarzajace sie u mnie zapalenia.
Ja za kazdym razem wracajac z PL wioze walize lekow ;-)

Ollena - to podmyj się tantumkiem jak masz, ale najpierw sprawdź, czy przy fasolce można - o ile masz fasolkę. No i infekcji nie zawsze towarzyszy swędzenie czy pieczenie. Przeważnie towarzyszy, ale czasami nie... po co ryzykować???
Sweety dobrze napisała "kombinuj kombinuj" ;-);-);-)

Spadam kobitki położyć niunię spać i poleżeć w wannie z cieplutką wodą... mrrrr....

O MOU, czyli jednak spi w dzien jeszcze? Szok! Mojemu nawet nie dajemy na 5min usnac, teraz to nawet w samochodzie siedze kolo niego zeby nie spal;-)
No i nie bede sie podmywac narazie bo nic mi sie nie dzieje, a nie bede se wytracac;-) toz to normalny sluz nieplodny.

reklama
KAsiurek - to link do mojego wykresu na 28 dni
urodzinowy prezent? :) - 28dni

a co do infekcji - to ja mam śluz jak serek :/ gęsty i grudkowaty
chyba jakaś infekcja - kurde, wkurzyć się można...
ewidentnie mam organizm osłabiony - nie dość, że tempka wariuje, choroba mnie bierze, to jeszcze ta infekcja..
najgorsze jest to, że na mnie tantum rosa w ogóle nie działa - tzn jak się podmyję tantum rosa, to mnie tam wszystko piecze!!! chyba jestem uczulona na jakiś składnik tego, bo kiedyś z ciekawości spróbowałam się tym podmyć, jak byłam w 100% zdrowa i też zaczęło mnie piec jak diabli... I nie wiem co teraz mam kupić...
ehhh

Do góry