reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ollena, masz takie same objawy jak ja miałam :-D.
Swoją drogą doszłam też do tego, dlaczego ja tak schizuję - bo moje objawy ciążowe to pomijając sam początek są prawie żadne. W zeszłym tygodniu jeszcze mnie mdiło, w tym pozostały tylko bolące piersi, brodawek to dotknąć nie mogę, jeszcze syfy na czole i popołudniowa senność.
Gdybym miała intensywne objawy pewnie byłabym spokojniejsza:tak:. Ale w ciązy z Piotrkiem i tej wcześniejszej straconej, też objaw były bardzo delikatne.

reklama
sweety a od kiedy Ci sie te objawy zaczely?
Ja nie pamietam jakie mialam objawy z Patrykiem od poczatku bo nie podejrzewalam ciazy i na nic nie zwracalam uwagi. Mialam tylko silne bole brzucha w okolicy terminu @.

Ollena - a spóźnia Ci się @ ? czy jeszcze nie?
... co do 6 - to ja wolę - bo wtedy jestem wypoczęta - dziś o 8 myślałam że oczu nie otworzę :) - ale niunia mi pomooogłaaa... po prostu mi je zaczęła otwierać swoimi zręcznymi paluszkami - a jak już mi otworzyła - to widziałam jej wyszczerzone ząbki diabołka i zmarszczony nosek - jej to frajdę sprawiają takie torturki na mamusi... chociaż tatuś ma gorzej - bo nauczyłam niunię gryść go w nos żeby się obudził... he he he :-D

katia link wklejasz w syngaturze,sygnature ustawiasz w ustawieniach w panelu swoim i tyle to samo z suwaczkami ;]

ryska - ah jak jabym chciala umiec sie malowac -niestety u mnie to nie wychodzi i wygaldam jak papuga

MOU do @ zostalo mi hoho i jeszcze troche.... ;-) dopiero mam dzis 15dc. Dlatego chcialam sie dowiedziec od IiM kiedy zrobila pierwszy test i wyszla jej blada kreska..
Ja o 6 gdybym wstala to bym caly dzien chodzila jak snieta, nieprzytomna normalnie. Nawet jak o 7 wstane to mam to samo, o 16 juz padam na pysk. Zreszta co ja bym od tej 6 robila? Poza tym to niewskazane dla Patryka tak wczesnie wstawac bo pozniej caly dzien usypia na stojaco i marudzi strasznie. Tak jak np wczoraj wstal ok 7.30 bo mm byl w domu i o 16 juz oczy mu sie zamykaly a o 19 chcial sie isc kapac i o 19.30 juz spal. Tu dni sa tak nudne i senne, ciemne i pochmurne ze tylko spac..

Ollena - piersi to zaczęły mnie boleć chyba zaraz po zapłodnieniu:-D...i jak zaczęły boleć, to pomyślałam...szlag...znów nici z bobasa...a kilka dni potem moje czoło zaczęło wyglądać jak u dojrzewającej nastolatki, a to za kolei złożyłam na karb słońca, bo właśnie wrócliliśmy z wakacji, już po terminie @ zaczęły się mdłości, ale trwały jakiś tydzień.

witam sie
ja na chwilkę bo siostra jest a weczesniej mialam problem z netem

Rysica clo bierze się od 3-7 dc albo od 5-9 dc ja po clo mam też jednego smyka także nie ma reguLy:)

Katia z szyjką jest rożnie ja podczas ciąży mialam średniowysoko...

u mnie tempka wyzsza dzisiaj :)

reklama
Ollena - no nie... to nawet ja nie szukałam objawów w 15dc... :-D
a przecież i senna byłam - i mdłości miałam... i tempa wysoko - i szyjka jak na ciąże...
ale w 15dc???? nieee... zostaw testowanie w spokoju ! bo nawet Ci test z bety by nie wyszedł... i kto tu szaleje teraz??? Ta co nie chciała - nagle jej się zachciało, a jak już się rozkręciła to na maxa... ale dobrze - mi przechodzi "szalej" to inna musi dostać żeby atmosferę podkręcać :-D ale - nie nie - ja mam nadzieję na Twoje ciążowe objawy - żeby nie było :):):) :tak:

Do góry