reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej :) to i ja sobie pomarudzę;-) mogę??;-)
kiedy waszym zdaniem powinnam testować bo sama nie wiem...nie mam testów owulacyjnych. Nie wiem kiedy miałam owulację.. taki najbardziej odczuwalny dzień to był ten 18.08 brzuch jak na @, cięzkie obolałe piersi... nigdy wcześniej nie zauważyłam że mam owulację tzn nie odczuwałam.. a może nie zwróciłam uwagi nigdy...(14.08 były przytulanki)
nie wiem teraz w sumie kiedy powinnam dostać @ bo jeżeli cykl miałby być 28 dniowy to 28.08 powinnam dostać @ a jak 31 dni to 31.08
dobra czekam do 1.09 tyle czekałam to jeszcze trochę mnie nie zbawi
ale juz najchętniej bym spróbowała

Karola ale masz cyjle regularne czy nie?? ile normalnie trwają bo s Twojego postu wnioskuję, ze nie wiesz ile... moze źle zrozumiałam :)

reklama
Dzieki Pajka, oj jak bardzo bym chciala :-)
Cos dzisiaj czuje klucie w brzuchu................................................... Pewnie @ sie zbliza.

Aldo ja miałam klocia jajnika z tego co owu było... potem takie ciągniecie czułam... a ile masz do @?? jezeli u mnie była owu wczoraj albo dzisiaj to ja sobie poczekam na @...:wściekła/y:

Pajkaa - a no własnie z ciekawosci hi hi hi hi :) teraz tez zmirzylam jak juz sobie odpoczelam i jest 37,8 ... hi hi . w razie gdyby to bede encyklopedia objawow ciazowo przedmiesiaczkowych :p szyjka caly czas wysoko i twarda ale z tego kombinowania to @ sie pewnie jutro nie pojawi tylko sie spózni hi hi . ale powiem Ci ze jakos frajde mi to sprawia i najlepsze ze sie wcale przy tym juz nie stresuje. to jak ukladanie puzzli, bede sobie mierzyc tempke, badac szyjke itp i w razie czego bede albo tlumic zapaly kolejnych staraczek albo je podsycac.... :p ROBIE TO DLA POTOMNYCH !!!!!

... uwaga - pierwszą część pisałam z komórki więc brak polskich znaków :)
i teraz tak:

Aldo - tempka Ci pięknie pnie się do góry a Ty o @ mówisz??? Do polski będziesz jechać zafasolkowana - z nowiną dla rodziny !!! :tak::tak:;-)

Ostatnia edycja:
nie wiem co z tą moją regularnością, wcześniej miałam z reguły 31 dni ale licząc od stycznia tego roku to było 28 dni, jeden cykl był 25 dniowy i teraz ten ostatni 31 dni a tak wszystkie 28 dni...

sweety - no to gratuluję :-) rośnie :-) a jak mdłości ?

moje konfiturki zaczynają się smażyć....i pachnie bosko ....mam wielką ochotę spróbować...
muszę wysłać A. po słoiki, to jutro zapakuję i będzie zapas na zimę

idę robić lazanię, bo A. zaraz wróci i będzie krzywo patrzył, że nie leżę

zamelduję się wieczorem

a w stolicy leje :wściekła/y:

Pajka i Mou - bardzo bym chciala, ale nie czuje tego :/ Test robilam 2 dni temu i negatywny wiec raczej nici z tego i jutro lub pojutrze tempka spadnie :/

my sweety gratuluje fasolki:-) pieeekna betka :-)

...moja matka powiedziała że powinnam się urodzić w lutym, bo jestem zimna jak ryba - spakowała się i obrobiła mi d... u mojej ciotki, której każdy nienawidzi - własny jej syn który tu mieszka odwiedza ją tylko wtedy kiedy musi.
Wszem i wobec. Nie mam już matki. Powiedziała że się powiesi i będzie to moja wina.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***** MAĆ - NIE BĘDZIE TO MOJA WINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest mi cholernie ciężko. Przykro mi że piszę to do Was... ale zżyłam się z Wami...
I wybaczcie mi jeśli nie będę się pojawiać w najbliższych dniach... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... to co opisywałam to tylko takie szczątki, nie chciałam i chcę pisać wszystkiego...
To że teraz to piszę - to tylko wina albo zasługa adrenaliny...

reklama
Mou pisz, pisz i jeszcze raz pisz. Przesylam usciski i dobre mysli, postaraj sie kochana ochlonac, najgorsze sa zle emocje. Nie wiem co sie tam dzieje, ale sprobuj byc madrzejsza. Kurcze ale dziwie sie ze twoja mama Cie obgaduje za Twoimi plecami... hmmm. Badz madrzjsza i nie kieruj sie emocjami, skup sie na swojej coreczce i swojej wlasnej rodzinie.

Do góry