my_sweety
Fanka BB :)
Ryby nie są zimne, jestem tego najlepszym przykładem. A tak na poważnie, przykro, że masz takie przejścia teraz. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem co z tą moją regularnością, wcześniej miałam z reguły 31 dni ale licząc od stycznia tego roku to było 28 dni, jeden cykl był 25 dniowy i teraz ten ostatni 31 dni a tak wszystkie 28 dni...
Pajkaa - a no własnie z ciekawosci hi hi hi hiteraz tez zmirzylam jak juz sobie odpoczelam i jest 37,8 ... hi hi . w razie gdyby to bede encyklopedia objawow ciazowo przedmiesiaczkowych
szyjka caly czas wysoko i twarda ale z tego kombinowania to @ sie pewnie jutro nie pojawi tylko sie spózni hi hi . ale powiem Ci ze jakos frajde mi to sprawia i najlepsze ze sie wcale przy tym juz nie stresuje. to jak ukladanie puzzli, bede sobie mierzyc tempke, badac szyjke itp i w razie czego bede albo tlumic zapaly kolejnych staraczek albo je podsycac....
ROBIE TO DLA POTOMNYCH !!!!!
... uwaga - pierwszą część pisałam z komórki więc brak polskich znaków
i teraz tak:
Aldo - tempka Ci pięknie pnie się do góry a Ty o @ mówisz??? Do polski będziesz jechać zafasolkowana - z nowiną dla rodziny !!!;-)
beta hcg we wtorek 24/08 - 134
beta dzisiaj rano - 394
Qrcze...ale się bałam spojrzeć na wynik
Pajka i Mou - bardzo bym chciala, ale nie czuje tego :/ Test robilam 2 dni temu i negatywny wiec raczej nici z tego i jutro lub pojutrze tempka spadnie :/
my sweety gratuluje fasolki:-) pieeekna betka :-)
...moja matka powiedziała że powinnam się urodzić w lutym, bo jestem zimna jak ryba - spakowała się i obrobiła mi d... u mojej ciotki, której każdy nienawidzi - własny jej syn który tu mieszka odwiedza ją tylko wtedy kiedy musi.
Wszem i wobec. Nie mam już matki. Powiedziała że się powiesi i będzie to moja wina.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***** MAĆ - NIE BĘDZIE TO MOJA WINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest mi cholernie ciężko. Przykro mi że piszę to do Was... ale zżyłam się z Wami...
I wybaczcie mi jeśli nie będę się pojawiać w najbliższych dniach... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... to co opisywałam to tylko takie szczątki, nie chciałam i chcę pisać wszystkiego...
To że teraz to piszę - to tylko wina albo zasługa adrenaliny...
Rysica dziekuje :*
Dziewczyny szyjke mam nisko, chyba zamknieta, bardzo nisko...jesli mozna ufac mojemu sprawdzeniu...co to znaczy?