reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej :) to i ja sobie pomarudzę;-) mogę??;-)
kiedy waszym zdaniem powinnam testować bo sama nie wiem...nie mam testów owulacyjnych. Nie wiem kiedy miałam owulację.. taki najbardziej odczuwalny dzień to był ten 18.08 brzuch jak na @, cięzkie obolałe piersi... nigdy wcześniej nie zauważyłam że mam owulację tzn nie odczuwałam.. a może nie zwróciłam uwagi nigdy...(14.08 były przytulanki)
nie wiem teraz w sumie kiedy powinnam dostać @ bo jeżeli cykl miałby być 28 dniowy to 28.08 powinnam dostać @ a jak 31 dni to 31.08
dobra czekam do 1.09 tyle czekałam to jeszcze trochę mnie nie zbawi
ale juz najchętniej bym spróbowała

hejka. my własnie z powrotem.... za jakąś godzinke zmierze sobie tempke bo jak teraz sprawdzilam to mam 38.1 !!! taka wysoka bo po spacerku... szkoda ze rano taka nie byla!!! :)

Karollaaa - ja bym wzięła średnią długość z ostatnich 3 cykli, albo długość najdłuższego :)

Jak zatestujesz teraz, to i tak będziesz się zastanawiała czy nie za wcześnie i na bank powtórzysz test....szkoda kasy :)
Cierpliwości.

weszłam odpocząć :-D

byłam w przedszkolu - same nowości....zmieniła się p.dyr :szok: nie wiem czemu, bo nie było z kim pogadać, był tylko ochroniarz
ale jak dla mnie to się cieszę i mam nadzieję, że ta będzie lepsza, bo z tamta byłam na pieńku :-p
jedna wychowawczyni Pysi jest w ciąży i będzie inna na zastępstwo, ale nowa, więc nic o niej nie wiem
strasznie dużo było Rodziców - tak jak ja przyszli na zwiady ;-)
większość zaniepokojona zmianą opłat, ale w sumie wyszło, że będę płaciła 23zl więcej, więc się nie czepiam
gorzej, jak ktoś ma 4 dzieci, ale wtedy zawsze są zniżki i nie wychodzi to drogo
tym razem to nie ja będę się kłócić
:laugh2:

Iza - moje dyniowe szaleństwo wczoraj odniosło sukces, a robiłam zupę, placki i ciasto....zostało mi jeszcze pół tego mojego kawałka, więc dziś robię lazanię z dynią i szpinakiem

jak któraś będzie chętna, to wrzucę przepisy
ja tak wymyślam różności, bo nie jem mięsa, a żeby namówić moich domowników na coś bezmięsnego, to trzeba się napocić

no a dziś wrzuciłam w gary maliny, borówki i jeżyny i się gotują....będą konfitury, bo na nic więcej już nie mam siły

na szczęście już od wczoraj nie mam zwrotów przy zapachach :happy: mój wielki sukces
ale jeść nie jem :-( i swojej ulubionej herbaty nawet nie bardzo mogę, bo mnie boli żołądek....herbatka imbirowa mi nie przechodzi, więc zostaje mleko :confused:

widzisz Iza, jak to z tym mlekiem dziwnie
mam nadzieję, że już niedługo nasze organizmy nie będą traktowały jak pasożytów tych małych lokatorów

sweety - trzymam kciuki za "betkę"

Kala - gratuluję II kreseczek

Mou a Ty z tą tempką szalejesz.....oby na II krechy

reklama
Karollaaa - teraz powiedzieć, kiedy, to jak z fusów wróżyć
ja bym poczekała z testem, bo w najlepszym wypadku wychodzi tydzień i może jakiś test Ci pokaże II kreski, ale wcale nie musi
możesz zrobić "betkę' i wtedy będzie jakiś punkt zaczepienia, a jak nie, to czekaj
za kilka dni będzie pewniejsze

moje II kreski pokazały się dopiero po 4 tyg., ale betka już była ładna

no to witamy w klubie - sweety ;-)

Do góry