reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej dziewczyny :-)

Pajka, oprocz synków z sierpnia 2010 mamy kolejna wspolna ceche - ja tez ze stycznia :-) a ktory rok? ja 87 :-)
Mou - jak tam odezwij sie , no i pisz mi smski :-)
Iza - poglaskaj fasolke ode mnie :-)

U mnie zaczely sie lekkie klucia w podbrzuszu, dzisiejszy test ciazowy negatywny, takze w ciazy na pewno nie jestem, ani cienia. Czekam na @, ktora pojawi sie pewnie jutro lub pojutrze. Ale dzieki dziewczyny za dobre zyczenia, moze sie uda w przyszlym cyklu :-)

MOU - Z OKAZJI URODZIN ZYCZE CI SPELNIENIA MARZEN, SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA, SZCZESCIA RODZINNEGO I PO PROSTU STO LAT! :-)
KASIUREK - TOBIE ROWNIEZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN :-) SPOKOJNEJ CIAZY I POCIECHY Z RODZINKI :-)

Dziewczyny zegnam sie na 3 tygodnie, postaram sie wpadac, ale nie wiem czy sie da w Polsce. Mam nadzieje, ze jak tu wroce za te 3 tyg. to bedzie juz duzo wiecej fasolek, trzymam za Was kciuki, bede tesknic i wysylam dobre mysli ! :-)

reklama
Czesc dziewczyny!
Ja dalej czekam,mialam jendnodniowe plamienie i sie ztarzymalo,tempka tez poszla w gore i chyba czas juz na test.....

Aldo wracaj do nas szybko:)

witam dziewczyny z samego rana:))
a ja raczej na 90 % dostanę @ poprostu to czuję buuuuuuuu
wyskoczyły mi jeszcze jakieś syfki jak to przed @ bywa... eh do bani zmierzyłam sobie rano temperature ot tak i było 36,55... dobrze? źle? nie wiem??
kupię dziś test ciążowy i może jutro zatestuje...

witam się i ja...dziś na chwilkę, bo ze mną kiepsko

MOU - Najlepsze życzenia urodzinowe - żeby ten rok był pełen wspaniałych niespodzianek i spełniały się wszystkie kolejne marzenia i zachcianki :-)

Kasiurku - wszystkiego miłego i radosnego dziś i przez kolejne dni roku a naj naj dla Ciebie w roli Mamy :-)

I wszystkim, dla których dzisiejsza data ma jakieś znaczenie - miłego dnia :-)

Jak mi sie polepszy, to zajrzę

witam sie. leze sobie w wannie i sie relaksuje po wspanialym wczorajszym dniu... Nawet moje kochane malenstwo nie pytalo dzis "gdzie jest babcia?" a przez prawie 2 miesiace pytala codziennie. cos w tym musi byc... ale ciesze sie ze nie zapytala bo nie wiem jak bym to zniosla... cholernie mi dzis przykro!!!
@ nie ma ale test z 3 w nocy negatywny. @ pewnie sie przesunie i to znacznie po obecnych stresach.
Pajkaa - super ze masz ta lutke. napisze do aldo i moglabys jej wyslac na polski adres i za 3 tyg by mi przywiozla do uk. oki???

dziekuje za zyczenia urodzinowe :) :):):):):):)

Ullana - a co sie dzieje? znowu Cie tak mdli? ... ja moge przejac mdlosci :)

aaa Pajkaa pytalas kiedy mierze... tylko rano zanim jedno nawet oko otworze :) i ten wynik do wykresu idzie. w ciagu dnia to tylko ot tak z ciekawosci jak sie zmienia :)

witam sie...

byłam na usg owulka była... ale przytulasków nie :( nie widomo kiedy owu była tzn albo w srode albo wczoraj zgwałce meza dzisiaj, ale szans raczej nie ma... teraz zauważylam, ze jak mam dłuższą @ to i cykl mam dłuższy...

Mou nie ma problemu mozemy to tak załatwić...

Pajkaa - dziękuję Ci.
U mnie raczej nici, tempka co prawda nie spadła ale test negatywny. Ja wiem że może być jeszcze za wcześnie na test, bo to dopiero 11dpo, a dziś wieczorem będzie dopiero 48 godzin po prawdopodobnej implantacji. A testy z krwi wykrywają 48h po implantacji - więc sikańce niekoniecznie. No nic - muszę dziś kupić testy jakieś, bo swoje wszystkie zużyłam :-D:-D:-D
Zatestuję jeszcze jutro - chyba że się @ pojawi do tego czasu. Szkoda że tu nie robią bety... dziwne to to ... :baffled:
Ale na @ też się nie czuję - nic mnie nie boli, pryszcze nie wyskakują.
a co do teorii o tm że im dłuższa @ to dłuższy cykl - to gdyby rzeczywiście tak było to powinnam dostać dzisiaj małpiszona, bo ja miałam w sumie 2 dni krwawień w tym cyklu, a normalnie mam 4 :)
Pjakaa - ja i tak mam nadzieję że chłopaki dadzą sobie radę :) - jak nie to w kolejnym cyklu - już wiesz żeby wcześniej męża gwałcić :-D... a powiedz mi ... na ile wystarcza takie opakowanie lutki ???

MOU ale ja napisałam, ze u mni tak jest ze jak dluzsza miesaiaczka do cykl dłuzszy...nie ze u wszystkich... :)

tam jest 30 tabletek ja mam brac 3*1

reklama
cześć Dziewczynki!
JA syna dziś pierwszy raz do przedszkola odprowadziłam (wcale nie płakał, poszedł do dzieci i tyle go było).
Potem na zakupach z mężem byliśmy i zaraz go chyba zgwałcę ;P
tak tu cicho i smutno bez Szymcia :(
ale oczko już mu całkiem wróciło do normy, już nie ma spuchniętego
tempka mi spadła, więc pewnie owu się zbliża ;)

Do góry