reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica - bo odpisywałam z komórki i tak nijak jest, ale teraz dosiadłam do komputera, więc powinno być widać...
Najgorsze jest to, że ja wcale nie czuję się na kacu, i nie ma co współczuć :-D bo przecież to ja głupia byłam!!! rzygam nawet nie kwasem tylko samą wodą którą popijam. Zastanawiające - czy to nie fasolka tak zareagowała na alkohol i dała mi popalić. Ale skusiłam się bo jakoś nie liczę na ten cykl, i dopóki nie zobaczę dwóch kresek to nie będę przesadzać z ostrożnością... napewno koniec drinkowania, i jak ktoś przyniesie coś ze sobą to spuszczę to razem z wodnikiem szuwarkiem! No tak to ze mną jeszcze nie było paskudnie !!!

Aldo - a ja właśnie lubię whiskacza - szczególnie że bellsa przynieśli ... ;-)

...tzn. już nie lubię !!! Nienawidzę!!! Nieznoszę!!! wrrrrr

M poszedł mi aż kupić sucharki jakieś...

reklama
MOU - fasolka to by Ci chyba wypić nie dała, bo podobno w ciąży alkohol nie smakuje i odrzuca - przed a nie po ;P
aldo - oj jeszcze! ja mam owu w okolicach 19-20 dc więc jeszcze prawie 2 tyg... strasznie mnie wkurzają te cykle długie :/ no weź, 3 tyg do owulacji czekać :/ a potem jeszcze 2 tyg na brak @ ;P razem 5 tyg :/

no zaraz zejde chyba. nic nie jest lepiej. nic a nic!!! Ullana, tak chciałas sie pozbyć mdłości że chyba wszystkie na mnie przeszły!!! :) a tak apropo - to kiedy zaczelas miec mdlosci? sucharki ledwo ledwo mi wchodza! co sie rusze to mi sie cofa!!! jezeli mialabym byc w ciazy i jezeli tak bym sie czula codziennie to ja chyba podziekuje pieknie :p albo biedna fasolka bedzie odzywiana samymi sucharkami... no koszmar jakis! dzien cudny mam na wlasne zyczenie !!!

hahha MOU widze, ze laczysz sie z nami w rzygowym bolu:-) ja dzisiaj tez nie mialam sily siasc do komputera nawet. Dopiero od jakiejs godziny mi lepiej, ale i tak bardzo mnie muli. Trudno :-) czekam na drzemke Melisy, bo tez sie wtedy poloze. Dziewczyny tak mnie odrzucaja wszelkie zapachy, ze zwariowac mozna - nastawiam pranie, robie sniadanie, wchodze do lazienki i na wszystko mamodruch wymiotny. Chusteczki nawilzane do pupy Melisy to juz w ogole obrzydlistwo.

Rysica, coraz bardziej zaczynam chciec akwarium, ostatnio w restauracji, w ktorej bylismy z Melisa bylo takie b.duze i Meli byla nim zafascynowana. najpierw poogladam sobie zdjecia w internecie, a potem poczytam i moze po urlopie na co sie zdecydujemy...
Szkoda, ze nie znalysmy sie wczesniej, moj brat likwidowal wielkie akwarium pelne paletek i oddal je komus chyba za darmo. Teraz w tym samym akwarium bedzie hodowal jakies inne ryby, ale nie wiem dokladnie jakie.

Dziewczyny zmykam, bo czuje ostatnio, ze przy komputerze mam jeszcze silniejsze mdlosci. Zajrze pozniej:-)
Buzki

A u mnie wczoraj zaczął się III cykl staranek :D

EDIT: Idę dalej czytać wstecz co by się troszkę wdrożyć. :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
widze ze dzisiaj dzien z toaleta;pp a ja dzisiaj zaczynam nowy cykl i co nie dostalam jeszcze okresu a zawze dostaje rano i moja glowa zaczyna intensywnie pracowac!!! i patrze na zegarek ciagle chodze do toalety sprawdzic i mysle jakie sa sznase ze moze jednak sie udalo chociaz czuje sie jakbym miala zaraz dostac okres ....ehhh wariacja normalnie i caly cykl bylam pewna ze nic z tego a teraz zaczynam sie zastanawiac;p i musialam sie tym z wami podzielic bo na razie nie chc nic mowic bo moj maz i tak uwaza ze wariuje i wsyzscy dookoloa a juz mialam wyluzowac;)a pewnie to tylko moja wyobraznia znow daje o sobie znac;/ w kazdym razie od dzisiaj zaczelam diete na moj pcos;)
wspolczuje wam mdlosci w pierwszej ciazy prawie wacle nie mialam i oby w kolejnej tez tak bylo;)a jak mialam mdlosci troche to ciocia mi przyniosla jagody podobno pomagaja:)

reklama
jakims cudem rano jak weszlma polowy widomosci od was nie dostalam !!!!

rysica- postaram sie wkrleic te nasz skaradztwo- te ryki co do paletek podobne to pewnie do nich nie sa podobne ino ja sobie skojaryzlam -ale zdjecia wkleje ;]

cos mialam jeszcz eodpisalam ale zpaoamnialam grrr skleroza a dzis sie uczje dziwnie ;/

Do góry