reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
IiM - tak, bardzo dobrze kojarzysz, planowałam ale nie pojechałam, dostałam @, tempka spadła, beta ujemna - następnym razem zapytam o to HCG dokładnie. A testy - widocznie mam tak jak Nikola - że wychodzą mi pozytywne...
anagrzymis - sprawdzaj sprawdzaj :) możemy Cię w skrócie nazywać ana? :)

anagrzymis - sprawdzaj sprawdzaj :) możemy Cię w skrócie nazywać ana? :)

Pewnie, że możecie. "ana" jest ok :-)
W ogóle to chciałam właśnie zmodyfikować swój nick, ale nie bardzo wiem jak?
TAk w ogóle to cieszę się, że do Was trafiłam, raźniej mi z Wami :tak:.

Tak w ogóle to czytałam jak pisałyście o różnicy wieku między dziećmi, jakie są u Was lub będą, jak się uda. Pisałyście, że 3 lata to dużo. I tak myśle co ja mam powiedzieć, u mnie jak pójdzie dobrze to będzie ponad 6,5 roku!!!!!!!!!! Teraz myślę, że to masakra i że źle zrobiłam, tym bardziej, że mąż chciał wcześniej. Ja jednak cały czas twierdziłam, że muszę skończyć studia, że nie dam rady studiować z dwójką, no i tak wyszło... :-( niestety. Szkoda mi trochę mojego małego, bo widzę jak bardzo ciągnie do dzieci a w domu jest sam :-(. No ale nic, teraz nie ma już co gdybać, najważniejsze, żeby się udało :tak:

Iza-i-Melisa jasne że tak:))) ja nie mam nic przeciwko:D a ja zapraszam do Oslo:) hm... zimniej ale jakie widoki:) może pomyślimy o jakiejś wymianie.
Ja do tej pory nie kupuję kostki do wc o zapachu oceanu bo mnie cofa:-D takie wspomnienie po ciąży....:-D

Kasiurek - wielkie dzieki !!!!!!!! Odpisalam na priv :-) czyli jednak jest szansa, ze owulka byla :-) chociaz ja przewaznie ja wyczuwam, a teraz nic. Zawsze mam tzw. bol owul. No, ale coz, nie teraz to za miesiac :p
Justysaa - witaj :-)
Iza - już mu prrrawie wyszły i górne dwójki i trójki, juz PRAWIE! ale jeszcze nie...... i dalej sie budzi w nocy, zaczynam sie zastanawiac, czy jest sens mierzenia tej tempki.
Mou - za ile testujesz?????????????
Pajka - mam nadzieje, ze sie udalo ! :-)

A my juz wrocilismy, co wiecej organizowalismy dzisiaj Aleksowi roczek angielski ze tak powiem ;-) I wpadlo kilkoro znajomych, niestety nie wszyscy dali rade bo wiekszosc pracuje w niedziele. Ale fajnie bylo :-)

IiM - wiesz co czasem mialam zawroty glowy i takie plywanie ale ogolnie jest ok ;]

rysica - mam zwirek na okolo 4 cm , teraz roslinki zywe mam dwie razborki, 6 neonek niebieskich , mam w sumie 10 głupikow i dwie rybki co wygladaja jak paletki ale sa male - teraz nie kojarze nazwy i jednego glonojada i miliard slimakow.

ooo... moge odpisać z komorki? bedzie duzo bykow i nie bedzie polskich znakow. umieram dzis!!! byli znajomi wczoraj i przyniesli whisky !!! podkusilam sie durna baba!!! leze zatruta i wymiotuje non stop!!! leb mi peka!!! temka o kreske nizej ale nie wiem czy to nie wina alkoholu i oslabienia... ale raczej zblizajacej sie @ chyba .... :/:/:/

Cześć dziewczyny!
Kasiurek
, strasznie mnie zaciekawiły rybki co są do paletek podobne tylko mniejsze :D koniecznie przypomnij sobie jak się nazywają :D:D:D albo męża zapytaj ;P a ile litrów ma akwa?
ja myślę, że glony są wynikiem zbyt małej ilości roślinek i zbyt długiego świecenia światła. Na upartego możesz im przez 2 dni w ogóle światła nie włączać i woda powinna się odglonić. Jak roślinki się rozrosną to myślę, że już będzie mniejszy problem z glonami. ślimaki niestety strasznie brudzą, więc dobrze by było, jakbyś te helenki kupiła, żeby je pozjadały. a helenki się tak szybko nie rozmnażają, więc aż takiego problemu z nimi nie ma. No i jak się rozmnożą to zawsze można na allegro sprzedać ;)
MOU - no to żeś się załatwiła!!! ;P współczuję! a ja Twojego wykresu nie widzę...

Ostatnia edycja:
reklama
Oj oj Mou! ja np. nie pije whisky w ogole bo zawsze mam po tym takie reakcje :(
Rysica kiedy zaczynasz z testami owu?
Kasiurek - dziekuje :-) mnie tez dziwia te skoki, badania mialam robione niedawno, ale zastanawiam sie teraz nad ponowna wizyta u lekarza...

Ostatnia edycja:
Do góry