Kasiurek1983
Fanka BB :)
moge zerknac na wykres aldo ale go nie widze - wiec jak cos to prosze o linka na priva a teraz ide legac u mnie pod oknem facet na cyji gra tzn na akordeonie dla tych co nie ze śląska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba tez zalezy od cuzlosci testow bo ich jest kilka tak jak ciazowych sa tylko dwa 10 i 20 tak owulacyjne maja to do siebie ze maja rozna czulosc niestety ja sie raz psotkalam z 5,10,20 i wiesz 5 to wychodzi prawie zawsze np 7 razy w cyklu wyjdzie pozywtyny 10 wyjdzie 3 dni a 20 moze wyjsc dwa razy i tyle . Ja zycze wam powodzenia i nie spusujscie cykli na straty bo wiecie co ja mialam ;] haha olalam bo juz w czasie owulcki nie bylo przytulania i co nosze dzidziolka pod sercem- ale do dzis wierzyc nie umiem w to !Kasiurku tylko przed porodem jak chcialam zajsc z Sebkiem mialam tak, ze miałam prawie pozytywny (tak jak teraz w 15 dc) w 14 dc teraz mialam tą kreskę testową również mocną, ale slabszą od kontrolnej... i 16 dc iałam takie same ...a wieczorem juz była o wiele słabsza prawie niewidoczna...wiec albo u mnie owu nastąpila w nocy z 15-16 dc i dlatego test z 9:30 wyszedł + a o 20 juz negat albo ja nie mam owu od pozytywneg testu w przeciągu 24-36 h. ale wtedy pamietam tez jednego dnia wyszedł mega pozytywny a drugiego (nie minęlo nawet 24 h ) miałam juz negat... no jutro zobacze i sie dowiem![]()
to chyba tez zalezy od cuzlosci testow bo ich jest kilka tak jak ciazowych sa tylko dwa 10 i 20 tak owulacyjne maja to do siebie ze maja rozna czulosc niestety ja sie raz psotkalam z 5,10,20 i wiesz 5 to wychodzi prawie zawsze np 7 razy w cyklu wyjdzie pozywtyny 10 wyjdzie 3 dni a 20 moze wyjsc dwa razy i tyle . Ja zycze wam powodzenia i nie spusujscie cykli na straty bo wiecie co ja mialam ;] haha olalam bo juz w czasie owulcki nie bylo przytulania i co nosze dzidziolka pod sercem- ale do dzis wierzyc nie umiem w to !
Cześć dziewczyny !
Od kilku dni obserwuję Wasz post i pomyślałam, że napiszę, że może i mnie przyjmiecie do Waszego grona Oczekiwaczek
Tak jak i Wy mam już pierworodnego - 5-latka i tak w ostatnim miesiącu postanowiliśmy, że może przydałoby mu się rodzeństwo.
Troszkę się staraliśmy i moja @ nie przychodzi już 4 dzień , miała być 18-go.
Robiłam oczywiście test i pokazała się tylko 1 kreskaObjawów ciążowych brak, prócz braku @ i pobolewającego brzucha.
Również objawów na @ brak.
I tak by sobie umilić czekanie na cokolwiek, śledzę Wasze czekania![]()