reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ale śliczny torcik!!! Ja na trzecie niuni chyba z biedronkami jakiś zrobię :) ona uwielbia biedronki :):):)
Słonik pewnie na pierwszy ogień pójdzie!!! :-D
Cyknij jeszcze foteczkę tego testu...

Kiedyś z takim pęknięciem przez pól roku chodziłam bo mi się nie chciało jechać na rtg. Jakoś wytrzymam do poniedziałku i posłucham Twojej rady, i pojadę na to rtg, ale w poniedziałek bo dzisiaj musiałabym z niunią jechać - a to niewykonalne... ale masz rację z tym pęknięciem. No chyba że nagle zaboli bardzo... to zmienię zdanie...

Ostatnia edycja:
reklama
Pajkaa - ja też miałam coś kole tego... i też nie dałam rady cyknąć wyraźnej fotki, ale wyglądało tak samo jak u Ciebie, ciemniejszej nie było...
Ollena - na szczęście paracetamol wystarczył :)

do RYSICY i innych akwariow hahaha ;]

mam problem ..... bo u mnie w akwarium mam clay czas takie male slimoki i po jakims czasie woda mi sie zazielenia- nic nie pomaga nawet to ze oprocz rybek wymienilam wsyztsko! grzlake, filtr caly,kamienia domki,rosliny wsyztsko !!!! co ja zle robie albo co kupic co mi to zlikwiduje??? a roslinki mam pol na pol czyli polowe zywych polowe sztycznych przez to ze jakos rosliny zywe u mnie gina;( pomocy!!!!!!!!!

Pajka na co zaproszenie? Sorki chwilami nie jestem na bierzaco;)
Co sie z Klaudusia dzieje? pewnie nie ma czasu na nic, na net tez i tego sie boje przy dwojce...
Dopiero byl program na TVN - 'Trinny i Susannah ubieraja Polsce' i byla tam mloda dziewczyna ktora urodzila drugie dziecko i byla bardzo zaniedbana, mowila ze przy dwojce nie ma czasu sie pomalowac, uczesac, czasami nawet wykapac:( tego sie boje bo pamietam jak Patryk byl malutki to jak sie kapalam pod prysznicem to on w foteliku siedzial na podlodze w lazience... nawet za przeproszeniem nie mialam czasu sie po d... podrapac. Nie boicie sie tego?
A juz calkiem obwislego brzucha i ponownego przytycia.....oj :( duzo jest minusow

reklama
Hejka - słuchajcie - dziś przyszły lepsze testy. 9 funtów za 7 sztuk, i faktycznie samo wykonanie jest o niebo lepsze. I wiecie co? Zrobiłam z ciekawości czy coś wyjdzie na jednym. I jest bardzo wyraźna kreska. Przecież to można oszaleć !!! Nie jest tak ciemna jak kontrolna ale jest i to cholernie wyraźna !!! Czyli nici z tego na 100000000% !!!!!!!!!!!!!!! bo owulacja pewnie była duuuużo później czyli wczoraj lub przedwczoraj, a bzykanko 15 sierpnia ostatni raz - później się nie udało, bo się M zblokował, jeśli przetrwały do wczoraj czy przedwczoraj to musiały by żyć minimum 4 dni!!!
Przecież to nierealne !
Photo101.jpg

Do góry