reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Próbuje zrobić suwaczek, ale jak już go zrobiłam to jak go wkleić, żeby pokazywał się pod moim tekstem?
Ale ciemna jestem :zawstydzona/y:

reklama
Wyszło mi, ale czy to było tylko jednorazowo? Za każdym razem mam tak wklejać? Jak go zrobić na stałe, żeby sam się pokazywał?

jest jeszcze kto?
ja dziś miałam dzień tak zapełniony na maxa, że dopiero teraz się ogarnęłam i nadrabiam

byliśmy w kinie z Szymkiem na Auta 2 - bardzo mu się podobało, siedział jak zahipnotyzowany i tylko komentował co się dzieje ;P Odebrałam też roślinki od gościa z forum akwarystycznego :D akurat tak się złożyło, że pracuje w tym kinie gdzie byliśmy ;P więc się umówiliśmy i przyniósł :D teraz mam w akwarium trawnik z koniczynki ;P
i czerwoną roślinkę ;)
DSCF0028.jpg
poza tym byliśmy jeszcze w sklepie, w Leroy Merlin, a w drodze powrotnej złapała nas mega burza! a Szymek usnął w aucie i obudził się po 1,5 h snu w domu...

MOU - biegiem na prześwietlenie!!! Chciesz mieć takie problemy jak ja z kostką??!?!?! Powiedz, że możesz być w ciąży to Ci założą taki kaftan jak kchenny fartuszek ciążki ołowiany i to jest bezpieczne

Wyszło mi, ale czy to było tylko jednorazowo? Za każdym razem mam tak wklejać? Jak go zrobić na stałe, żeby sam się pokazywał?

jak wejdziesz na soj profil u góry jest Operacje wejdziesz w Edytuj swój profil po lewej stronie będziesz miala edytuj sygnaturę i wchodzisz w to i wklejasz kod i dajesz akceptuj i powinnas miec:)

jest jeszcze kto?
ja dziś miałam dzień tak zapełniony na maxa, że dopiero teraz się ogarnęłam i nadrabiam

byliśmy w kinie z Szymkiem na Auta 2 - bardzo mu się podobało, siedział jak zahipnotyzowany i tylko komentował co się dzieje ;P Odebrałam też roślinki od gościa z forum akwarystycznego :D akurat tak się złożyło, że pracuje w tym kinie gdzie byliśmy ;P więc się umówiliśmy i przyniósł :D teraz mam w akwarium trawnik z koniczynki ;P
i czerwoną roślinkę ;)
Zobacz załącznik 383277
poza tym byliśmy jeszcze w sklepie, w Leroy Merlin, a w drodze powrotnej złapała nas mega burza! a Szymek usnął w aucie i obudził się po 1,5 h snu w domu...

MOU - biegiem na prześwietlenie!!! Chciesz mieć takie problemy jak ja z kostką??!?!?! Powiedz, że możesz być w ciąży to Ci założą taki kaftan jak kchenny fartuszek ciążki ołowiany i to jest bezpieczne

Piękne akwarium :)

Cześć Kobitki !
Doradźcie mi teraz... Wstałam o 2.30 w nocy (obudziłam się, nie wstałam :) ) i zmierzyłam od razu temperaturę bo było to ponad 6 godzin nieprzerwanego snu.
Później już nie spałam aż do 4 nad ranem, usnęłam i spałam do 6.30 i znów zmierzyłam temperaturę...
Którą wpisać w wykres? Tą z 2.30 czy poranną?

Kasiurek - no normalnie jeszcze przeczytałam wieczorem Twój tekst o dzwonniku !!! wyłam ze śmiechu :-D dobrze że dziecka nie obudziłam....

Ostatnia edycja:
Pajkaa - 0.1 się różni, więc sporo, ale po 6 godzinach spania wolę wpisać - wypośrodkowałam żeby nie było - wpisałam 37.05 no i jako zaburzoną. Wczoraj wzięłam 2 paracetamole z kofeiną, więc też na pewno w jakiś sposób obniżyło mi to temperaturę. Później drineczki a alkohol też obniża tempkę, więc i tak jest nieźle bo o 2 kreseczki do góry poszło :) Ciekawe jak jutro będzie :)

reklama
a jaka ja jestem niewyspana!!! ojojojojoj :)
kurcze, że wczoraj musiałam sobie nogę skręcić. Dziś bym miała dokładniejszy pomiar, nawet po drinkowaniu, bo przecież od drinkowania minęłoby z 9-10 godzin. A tak nie minęło tyle i tempka zaburzona. Ale i tak się cieszę że po paracetamolu i alkoholu poszła do góry a nie w dół.
Właśnie sobie czytam jak alkohol wpływa na tempkę... Nie jest źle, bo do późnia nie drinkowałam, 7 godzin przed mierzeniem, więc spoko jest, nie powinno to wpływać na wynik.

Ostatnia edycja:
Do góry