reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny, a czemu mi z naszego tematu tj "kto ze mna czeka na 2 kreski" preskakuje na ten temat? czemu zostal przeniesiony??

reklama
MOU ostatnio jak poczęlismy naszego syka testy owu zadziałały... stawiam, ze owu mogę mieć w granicach 17-18 dc..., ale zobaczymy. Dzisiaj ta testowa byla ciemniejsza niz wczoraj czyli powoli wzrasta lh a pewnie dowiem się w poniedzialek na monitoringu czy byla owu czy nie...

MOU ja bym od razu poszla na pogotowie i nie czekala bo mozesz sobie narobic bidy (jak to mawia moj tato) ;)lepiej szybciej zalagodzic i wyleczyc niz pozniej tak sobie zrobic zeby bylo gorzej i dluzej...

Ikasia - ja też tego nie rozumiem... tych przenosin. Szczególnie dlatego że Wasz wątek był po prostu o oczekiwaniu na dwie kreseczki - i nie koniecznie dla mam po raz drugi...
Moderator musiał być wstawiony kiedy łączył wątki (bez obrazy :-D) ja kiedyś też założyłam wątek, który został połączony. Chciałam wyodrębnić temat spiralek - i starań o ciążę po usunięciu, a zostałam przydzielona do wątku o ogólnej antykoncepcji.. dziwne? oczywiście że tak!!! Bo spiralka a hormony to co innego - tego nie wrzuca się do jednego gara! Spiralka działa inaczej !!! To wiadomość dla moderatorów !!! :-D:-D:-D
No ale cóż - z Wami będzie nam raźniej - bez obrazy, ale jakoś czytając inne wątki, czułam się niechciana i obca (nie wszystkie) i wtym absolutnie właśnie ten do którego został przydzielony mój wątek "mamy po antykoncepcji" są tam cudne kobitki!!! Nie martw się, i bądź z nami, kiedyś wszystkie z "kto ze mną czeka na 2 kreski" będzie czekał na te kreski po raz drugi :)

Ollena - jak do jutra będzie gorzej to nawet pogotowie wezwę :) ale dziś nie mam siły czekać na izbie 3 godzin - to nie dla mnie ! Na szczęście mam laskę z poprzedniej wizyty w szpitalu (tu laski są za darmo!!! - sama byłam w szoku!!! ) to na wszelki dam radę dojść do szpitala.

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Przemówił do mnie ten avatarek :) zostawiam go na razie.. to oko jest mroczne - widzi nagrobki... uhuuuuuhuuuuuhuuuu cmentarzysko - a wiecie co to oznacza !!! cmentarzysko naszych oczekiwań na dzidziusie ! :tak::tak::tak: KONIEC OCZEKIWAŃ! ..... oby... :rofl::huh::rofl::huh::rofl::huh::rofl:

Pajkaa - nie mam żadnej wiadomości... serio..

akuku - dobrze zrozumiałam pw - jako prywatna wiadomość...??? Głupia jestem cy cuś.. ale to chyba to? no nie? :-D ale nic tam niet... confused.. ghrrrr ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry