reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
oj - z brwiami mam ból. Były tak skopsane przez kosmetyczkę, że od ponad 12 lat nie potrafią mi odrosnąć jak trzeba. Na szczęście nauczyłam się tak je malować, żeby wyglądały jak naturalnie dobrze wyregulowane.
Dobra babiszonki - idę na długą kąpiel, czytanie niuni i spać.. :) no i mierzenie temperaturki mnie czeka z rana...

Wiecie co? Przemówił do mnie ten avatarek :) zostawiam go na razie.. to oko jest mroczne - widzi nagrobki... uhuuuuuhuuuuuhuuuu cmentarzysko - a wiecie co to oznacza !!! cmentarzysko naszych oczekiwań na dzidziusie ! :tak::tak::tak: KONIEC OCZEKIWAŃ! ..... oby... :rofl::huh::rofl::huh::rofl::huh::rofl:

Pajkaa - nie mam żadnej wiadomości... serio..

akuku - dobrze zrozumiałam pw - jako prywatna wiadomość...??? Głupia jestem cy cuś.. ale to chyba to? no nie? :-D ale nic tam niet... confused.. ghrrrr ;-)

mou- kocham cie za te teksty ;]

wlasnie depiluje brwi... auuuuuuuu zaroslam tak, ze szok :p ale jutro musze jakos wygldac:p

teraz widze ze z DG jestes mam tam czesc rodzinki meza ;]

a wieci co ja zrobulam ?? haha depilowalam se wasa (przy pco to norma) plastrami i mowie a brwi tez przelece i efekt taki ze wygaldam jak dzownnik hahah no ale co moge na to qvazi modo hahaha ;]ze tak z polskiego walne;] wlosy nie trawa w zime tez rosna mowia

aaa i podjelam decyje zapuszczam wlosy!!!

Ide spac kobitki, wpadlampowiedziec dobranow.
Zezarlam chyba z kilogram arbuza...jesli nie wiecej i na 100% bede kilka razy wstawac w nocy na siku:-)

Co do brwi, to ja wyplewilam sobie je skutecznie na poczatku liceum i prawie, ze nie odrosly. Teraz moge w ogole nie depilowac...niestety. Chodze na regulacje do swojej kosmetyczki, gdy jestem w Polsce, a tutaj robie henne lub delikatnie maluje. Szkoda, ze wloskow w innych miejscach nie moge tak skutecznie sie pozbyc:-)

DOBRANOC...

reklama
Kasiurek juz wczesniej zauważylam wlasnie, ze Ty też ze śląska:) bo ja pochodzę z Katowic:)a mieszkam niestety w DG...

IIM oj to Ci wspołczuje wstawania:D jak ja chodziłam w ciąży to jak sie najadlam arbuza to zaliczylam wszystkie kibelki po drodze jak jechalismy na zakupy np :p

ja juz mowie dobranoc :D

Do góry