reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU ale ja juz wczoraj chyba pisałam wyniki mamy negatywne :) juz wczoraj szalelismy:)

dziewczyny wiec pytanie do mierzących... wiem, z epo seksie nie bada się śluzu...ile muszę odczekać?? 24 h?

reklama
Pajka ja nie wiem ;-) mam podobny problem, ale ja 2 dni nie sprawdzam, bo widze, ze nie ma co ;-)
Mou - ja uciekam, jedziemy na miasto na zakupy, kupilam mojej chrzesniaczce na roczek taki fajny rowerek trójkołowy na allegro wczoraj :-) I chce Aleksowi tez podobny kupic, moze gdzies znajde na miescie :-)
Milego dniaaa! Odliczamy wszystkie razem d testowania: 10 dni !

Ja mam jeszcze dwie godzinki. O 12 wychodzimy :)
Pajkaa - to super, nie doczytałam wczoraj :)
Co do śluzu - też nie mam pojęcia, ale chyba wystarczą 24 godziny... hmmm...

bo u mnie to jest teraz kapa bo jestem przed owu szyjka pozła mega wysoko go góry

moje dziecko ciska mi smoka do buzi :p

ide robic tiramisu na jutro :)

Zmieniam sobie avatarki - ale ten jest na spróbkę - szukam dalej...
... a jaka powinna być ??? Chyba wysoko - i się otworzyć podczas owu... a po owu obniżyć? Czy się mylę ?

... nie mogę sobie dobrać avatarka - nic do mnie nie przemawia.. wrrr... na razie ten zostawię ale jeszcze poszukam....

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczny!
Jestem zalamana.Bylam przed chwila u gina bo mialam okazje pojechac do miasta. i porpostu ryczec mi sie chce.Przy usg lekarz stwierdzil,ze blona sluzowki gruba i jak na wczesna ciaze bardzo dobra a po chwili dodal ze nie mialam jeszcze owulacjimam ochote rzucac meblami,poprostu brak mi slow Wszystkie testy owulkowe od dzisiaj w kosmos i zatsnawiam sie nad dalszym prowadzeniem wykresow skoro tempka pokazuje fl a lekarz twierdzi co innego Ewentualnie pojde do innego lekarza zeby potwierdzic to co pierwsyz mowil...

MOU tak wysoko, otwarta, miekka... ale mam pełno śluzu i teraz nie wiem czy to po wczorajszym sexie czy to szczyt :wściekła/y:

Amna ja na Twoim miejscu bym poczekala...zobaczysz co i jak czasami testy wykazują + a miałas dwie identyczne kreski? lub testową ciemniejszą od kontrolnej?

Ja już gotowa, teraz mogę sobie posiedzieć na BB :)
za 50 minutek wychodzę do miasta :)
Pajkaa - sperma szybko się upłynnia, więc jak masz białko jajka to znaczy że to śluz a nie po bzykanku :) więc do dzieła teraz przez kolejnych kilka dni...
Amna - no ja też bym chyba wszystkie meble w takiej sytuacji przestawiała ! No i jak to stwierdził że nie było jeszcze owulacji??? Co, pęcherzyk jeszcze nie pękł? Wyjaśnił to jakoś czy nie? Czy tylko powiedział że nie i już? Może już po owulacji i po zagnieżdżeniu i jeśli nie było usg dopochwowego to za chiny by nie zobaczył maleńkiego zarodeczka jeszcze teraz...

Amna - no ja też bym chyba wszystkie meble w takiej sytuacji przestawiała ! No i jak to stwierdził że nie było jeszcze owulacji??? Co, pęcherzyk jeszcze nie pękł? Wyjaśnił to jakoś czy nie? Czy tylko powiedział że nie i już? Może już po owulacji i po zagnieżdżeniu i jeśli nie było usg dopochwowego to za chiny by nie zobaczył maleńkiego zarodeczka jeszcze teraz...

Powiedzial ze blona macicy super bo jest bardzo gruba jak w badzo wczesnej ciazy a po chwili ze najprawdopodobniej owulacji jeszcze nie bylo bo oni widzi bardzo duzy pecharzyk czy cos w tym stylu...W przyszylm tyg ide do innego lekarza sie okarze co i jak...:sad:Odechcialo mi sie wszystkiego...

reklama
MOU tak wysoko, otwarta, miekka... ale mam pełno śluzu i teraz nie wiem czy to po wczorajszym sexie czy to szczyt :wściekła/y:

Amna ja na Twoim miejscu bym poczekala...zobaczysz co i jak czasami testy wykazują + a miałas dwie identyczne kreski? lub testową ciemniejszą od kontrolnej?

Dwie takie same....Poztaym spojrzcie na tempke u mnie juz wskazuje faze lutealna...

Do góry