reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

... wiecie co? idę się położyć - nie mogę doczekać się porannego pomiaru. I mówię Wam, jak będzie niska cały czas - to jest rewelacja. Jak wyższa po spaniu, gdzie zawsze jest najniższa, to też dobrze. Znaczy że się dziś zagnieżdżało.. hi hi -trzymajcie kciukasy kochane !!! Miłej nocki !!!!!!!!!!

no to kciuki zaciśniete:)
moze spotkamy się na jednym wątku :p

reklama
No u mnie z objawów to narazie sa bardzo bolace piersi, glownie sutki, a tak nigdy nie mialam, do tego ciagle bole podbrzusza i jajników...częste oddawanie moczu. i mam bardzo duzo sluzu....ktorego przy dupku byc nie powinno....:tak: Chociaz te objawy tez przypominaja te na @....chociaz do niej jeszcze troszke, bo ponad tydzine, a jak biorę dupka to nie powinnam miec jeszcze na@.... wiem wiem...bardzo się nakręcam....tez zaluje ze temp nie mierzylam...ale jutro zobacze ile tam jest....

no no ikasia, jakbym miała takie objawy to też bym sie nakręcała:-)

Pajkaa - witam, czyli co podjęliście decyzję, że nie czekacie? Super! :)

Ahoj dziewczyny i ja się staram p oraz drugi, właśnie wczoraj przepadł II cykl i przyszła @ niestety. No nic przyjemności ciąg dalszy :)

Maniaczka wózkowa - trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mocnoooo! A w ogóle zauważyłyście Mou z Olleną, że w UK to babki leniwe w wózkach wożą nawet 5 latki ????? Normalnie jak to zobaczyłam ostatnio to myslalam ze se siedne, no i to nie raz. A smoczki to dzieci 3-letnie maja i nawet starsze. Moj Aleks smoka nie mial na szczescie.
Pajka - za Ciebie tez trzymam! :-) Fanie by było mieć dzieci z sierpnia 2010 i potem znow z maja 2012 :-) :p Ale mi się raczej nie udalo, tak czuje...
Rysica - a gdzie Ty jestes hlip hlip !

Lilijanna - witaj, widze, ze razem z Pajką tworzymy we trojke grupe mamuś sierpniowych 2010 :-) Powodzenia na nastepny cykl!

Zauważyłam, że ktoś przeniósł nowo utworzony wątek udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:))))))))))) na nasz wątek ;-) Trochę to nie fair wobec tych dziewczyn moim zdaniem, ale przynajmniej nasze grono się powiększy: CZEŚĆ DZIEWCZYNY! :-)

dziewczyny troche sie balagan zrobil i trudno Was nadgonić, ale: ;-)
Karollaaa - ja tez kiedys pisalam na innym watku, ale nie zostalam zbyt przyjaznie przyjeta, chyba z dwa razy mi sie to zdarzylo, ale napisalam tutaj i od razu kochane Mou, Rysica, IiM Ollena Ullana i Pajka mnie przyjely ;-)
lkasia - obiecujaco to wyglada, powodzenia :-)
martaik - od pierwszego m-ca zycia przesypia cale noce?? moj dopiero w wieku 10 mcy zaczal, teraz znow nie bo zabkuje ... ech :-)

Ostatnia edycja:
UFF
Aldo - jestem!!!:-)
cały wieczór byłam u koleżanki sąsiadki (zza ściany) z Szymkiem, bo mąż z kolegą sąsiadem (nota bene mężem koleżanki sąsiadki) montowali nam TV na ścianie i wiercili w ścianie i w ogóle głośno było. Ale już Szymek śpi, ja wykąpana. UFF
ale telewizorek wisi pięknie, a komoda czeka na wzmocnienie i na akwarium sesesesese

witam nowe staraczki i od razu trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, ale pozwólcie, że doczytam już jutro, bo padam!

jutro znów ciężki dzień... ale miły ;)
na 12:30 jedziemy z Szymkiem do kina na Auta 2, potem odbieram roślinki akwariowe za friko od jednego chłopaka z forum akwarystycznego ;] potem jedziemy do IKEA, a potem do Leroy Merlin...

a ja właśnie piję martini ze spritem ;] uuuuwielbiam :D

reklama
Hej Kobitki

Witam nowe kolezanki - faktycznie przeniesiono ich topic do nas, ale nawet sama na niego weszlam i chcialam dziewczynom zaproponowac dolaczenie do nas, wiec mam nadzieje, ze beda zadowolone.

MOU fajny ten Twoj wozeczek i cena calkiem przystepna. Jak na moja turecka pogode, to w sumie szybko bym mogla w niem wozic malenstwo. Ja nie mialam gondolki, nawet w TR nie widzialam nigdy takich typowych gondoli, raczej sa takie ciezsze spacerowki rozkladane na plasko, u mnie sie sprawdzila, ale byla za ciezka. Ten wozek MOU wpisze sobie na liste:-)

Ja do smoka Melise specjalnie przyzwyczajalam, bo cierpiala w samolocie, a jak sobie possala smoka, to zaraz bylo jej lepiej. Miala zawsze silny odruch ssania i doslownie zjadala sobie piastki, mimo, ze brzuchol miala pelny.Teraz faktycznie uzywa smoka przy zasypianiu. No, bedzie trzeba brac sie za odzwyczajanie, ale daje sobie jeszcze kilka tygodni:-)

Aldo wiesz, ze moja tez znow zabkuje, budzi sie nad ranem i jeczy. Dalam jej dzisiaj paracetamol i mam nadzieje na dluzszy sen niz dzisiaj.Ida jej te kly i chyba cos jeszcze z tylu - nie daje sobie sprawdzic mala czarownica.

Ullana super, ze cos zjadlas i zostalo Ci w brzuszku. Ja nie wymiotuje, ale w ciagu dnia mam silne mdlosci. Rano zjadam duze sniadanie i potem kolo 13 zaczynaja sie odruchy wymiotne. Nawet mam wrazenie, ze pawik by mi ulzyl...w pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.

Dzisiaj umowilam sie na wizyte - sobota godz. 13 :-) Oby bylo cos wiecej widac, jestem dobrej mysli, ale wiadomo jak to jest...

Rysica pamietam, ze Ty tez robilas golabki - wrzuc przepis, to juz bede super przygotowana na jutrzejsze gotowanie.

Do góry