reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aldo waham się dlatego idę porozmawiać z pediatrą na ten temat bo jakby nie bylo są to 3 żywe wirusy...ja nie byłam szczepiona na rózyczkę ani świnkę obie przeszłam i żyje... Moj M ma 30 lat nie chorował na ani jedną ani drugą miał styczność ze świnką i nie zachorował...wiec to zależy od organizmu jaki jest sliny.
Jedyne boje się odry...

reklama
ja karmiłam synka 10 misięcy a dopiero 3 miesiące po zaprzestaniu karmienia dostałam pierwszą miesiączkę po porodzie- 26.07. Wydaje mi się że nie miałam owulacji, nie było zadnych jej objawów więc myślę, że nie udało się zafasolkować ale nie spieszy mi się szczególnie, jak się uda to się uda:)

Pajka to zle, ze maz jeszcze nie przechodzil swinki, bo jakby go teraz dopadlo (tfu tfu) to byloby to bardzo niebezpieczne:(

MOU a w jakich sklepach u Was mozna zobaczyc Mutsy?
Ja przy Patryku mialam Chicco Cortine spacerowka+fotelik, bez gondoli (tesciowa przyslala z USA) wiec teraz chce zaszalec i miec gondolke;)

ullana super co do nalesnika, oby tak dalej! co do skurczy to poszlabym do innego gina, na pewno!

aldo co do szczepiuonek tutaj to jest opcja szczepienia TYLKO 6w1 czyli 6 chorob naraz (za to w PL placi sie 700zl, za kazda dawke), tutaj nie ma opcji rozdzielenia:(

Ikasia, nasz synek jest grzeczniutki:) od czasu gdy skonczyl miesiac przesypia cała noc:) Obecnie spi od 18.30 do 9 rano, płacze sporadycznie:) i dlatego wlasnie zdcydowaliśmy się tak szybko na drugiego brzdaca:) gdybym miala za soba nieprzespane nocki to pewnie zaczekalibysmy dluzej:) ja jestem jedynaczka i nie chce tego samego serwować mojemu dziecku:)

No u mnie z objawów to narazie sa bardzo bolace piersi, glownie sutki, a tak nigdy nie mialam, do tego ciagle bole podbrzusza i jajników...częste oddawanie moczu. i mam bardzo duzo sluzu....ktorego przy dupku byc nie powinno....:tak: Chociaz te objawy tez przypominaja te na @....chociaz do niej jeszcze troszke, bo ponad tydzine, a jak biorę dupka to nie powinnam miec jeszcze na@.... wiem wiem...bardzo się nakręcam....tez zaluje ze temp nie mierzylam...ale jutro zobacze ile tam jest....

Ollena - na ebayu kupowałam wszystkie wózki - ale sklepowe i dużo taniej z gwarancją. Obecny ma jeszcze 3 lata gwarancji :):):):):):):)
Ollena - miałam jedną gondolkę z regulowanym podparciem - i powiem że absolutnie nie byłam zadowolona - ani niunia b nim latała. W końcu zdecydowałam sięna coś takiego - i to był strzał w dziesiątkę- pewnie dlatego tak kocha wózki do tej pory-przejrzyj sobie i poczytaj opinie o tym : http://www.youtube.com/watch?v=iKBbvhv1iNs robi za gondolkę, siedzisko dla starszego niemowlaka (u mnie do ponad 6 miesiąca) no i jako gondolka jest niesamowite !!! musiałabyś sama zobaczyć w sklepie. Polecam z całego serca - dla następnego będę miała dokładnie to samo - jane z matrixem, albo mutsy.

Pajkaa - a taki sobie kupiłam eBay - The UK's Online Marketplace
niestety tu nie ma żadnego porządnego wyboru. Podoba mi się z wyglądu i funkcji ten co ma Amna - Accurate, ale trudno - niech już będzie ten co zamówiłam, jak się nie sprawdzi to trudno...

Aldo - ja wcale nie wątpię - że nawet te trzy miesiące które jeszcze pojeździ będą dla mnie zbawienne - ona kocha siedzieć w wózku - szok. :) jak potrwa to tylko trzy miesiące - to trudno - sprzedam bliźniaczy i kupię tylko pojedynczy, i po sprawie, ja jestem maniaczka wózkowa. Przeszło mi trochę po opierdzielach M, ale nie do końca - hi hi :)

Ostatnia edycja:
... wiecie co? idę się położyć - nie mogę doczekać się porannego pomiaru. I mówię Wam, jak będzie niska cały czas - to jest rewelacja. Jak wyższa po spaniu, gdzie zawsze jest najniższa, to też dobrze. Znaczy że się dziś zagnieżdżało.. hi hi -trzymajcie kciukasy kochane !!! Miłej nocki !!!!!!!!!!

reklama
Do góry