reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Amna teraz własnie takie miałam kolki i bóle skurczowe
a też nie mogę brac no-spy i biorę Mg do 4x dziennie, a przy bardzo silnych bólach scopolan
z Lila tego nie miałam wcale, a teraz bardzo mnie rżnęło przez pierwsze 2 tygodnie
kąpiel faktycznie może pomóc
życzę, żeby szybko przeszło

Po kapieli byla chwila przerwy a jak sie polozylam to myslalam ze zejde tak mnie rwalo nawet przecibolowe tabletki niepomogly.Dzisiaj cisza jak narazie trzeba czekac....

reklama
Właśnie poszukuję jakiegoś konkretnego - najgorsze jest to, że wszystkie są wolniejsze niż moje ślimaki w ogródku... po co mi termometr który mierzy w 3 min.???

Amna - fajny ten Twój accuterm, ale u mnie go nie ma, ani tego drugiego, chyba zamówię najtańszy z dwoma miejscami po przecinku i już wrrr... kolorek ma fajny he he :)

Dobra - kupiłam sobie taki... mam nadzieje że się nie przyda !!! Jedyny jaki znalazłam mierzący w 30s. i z dwoma zerami po przecinku.
Domotherm Digital Thermometer | eBay

Aldo, może Ty jak będziesz w PL i przez przypadek będziesz u lekarza, lub masz znajomą farmaceutkę to dasz radę załatwić lutkę??? Czy wy już zostajecie na stałe? Bo pierwszy plan zakładał wakacje... czyżby się miały przedłużyć??? chyba że źle wcześniej zrozumiałam... ???

Dobra dziewuszki - szykuję się na spacerek z pierożkiem moim :):):) Do zobaczenia później :) Pa pa

Ostatnia edycja:
Aldo - dzięki wielkie, jak Ci się uda to nie wysyłaj bo przesyłka z PL do UK do koszt ok 70 zł za małą paczuszkę !!! Szok. stąd do PL to max 4 funty za 10 takich paczuszek.
Ja 26-7 powinnam już wiedzieć czy coś zaskoczyło. Jeśli tak to może wtedy lekarz się przekona do przepisania mi. Jeśli nie to i tak załatw jak będziesz miała taką możliwość. Zawsze się przyda.
Widziałaś ? wstawiłam sobie wykresik hi hi :)
właśnie zmierzyłam tempkę - i wyszło 37.00 !! nigdy nie była tak niska ! szok, i to po ciepłej herbacie! Zawsze ale to zawsze po owu miałam aż do dnia przed @ 37,4 minimum!
Czyżby mógł być to spadek implantacyjny ?????????? :szok:

reklama
Dobra - kupiłam sobie taki... mam nadzieje że się nie przyda !!! Jedyny jaki znalazłam mierzący w 30s. i z dwoma zerami po przecinku.
Domotherm Digital Thermometer | eBay

Aldo, może Ty jak będziesz w PL i przez przypadek będziesz u lekarza, lub masz znajomą farmaceutkę to dasz radę załatwić lutkę??? Czy wy już zostajecie na stałe? Bo pierwszy plan zakładał wakacje... czyżby się miały przedłużyć??? chyba że źle wcześniej zrozumiałam... ???

Dobra dziewuszki - szykuję się na spacerek z pierożkiem moim :):):) Do zobaczenia później :) Pa pa

Jest wporzadku :)teraz tylko pozostaje obserwacja;)

Do góry