reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej Mamuski,

Spicie jeszcze? Mnie wlasnie obudzil koszmar i wstalam zalana lzami. Okropne uczucie. Zreszta cala noc snily mi sie koszmary.
Wczorsj wieczorem juz sie nie odzywalam, bo nas nie bylo az do nocy. Mialam jakiegos dola, ale wzielam prysznic, zrobilam wlosy i makijaz i stwierdzilam, ze trzeba ruszyc tylek:-) Podzialalo.

Jesli chodzi o date 26.08 to dla mnie tez jest wyjatkowa - 5 lat temu mielismy tego dnia tureckie wesele:-) Polskie bylo wczesniej.

reklama
cześć dziewczyny :)
IiM - ja też nienawidzę koszmarów... Tylko mi to się śnią takie koszmary jak z horrorów czy thrillerów czy innych - nie wiem skąd się to bierze, bo od małego mi się śnią duchy, zjawy, potwory, zombie, trupy itd, a przecież nigdy nie oglądałam ani filmów takich ani zdjęć i zastanawiam się skąd mi się to bierze... No bo skąd 12 latce śni się spalony człowiek bez głowy tylko ze szczęką :eek::szok: jak NIGDY tak masakryczngo widoku nie widziałam????? No teraz już mi się nic nie śni najczęściej, ale jak byłam mała czy nastolatką, to często miałam takie sny, jakbym w poprzednim wcieleniu w prosektorium pracowała :szok::eek:
ja dzisiaj w końcu odbiorę moją komórkę z serwisu :D:D:D:D

Hejka ja też już nie śpię - i Aldo ty forumowy zbereźniku :-D wczoraj nic nie było - to znaczy było, ale nie wyszło bo M się chyba zblokował, do tego znów miał ciężki dzień... a na dodatek z rana wyzywał mnie od zboczeńca :-D:-D:-D niedawno zadzwonił żeby mnie poinformować że ustawił sobie mnie w telefonie jako gołą d... w parku jak dzwonie do niego !!!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

za to że go zmuszam he he he he he - ale wczoraj to nie było konieczne... bo już 16 dzień cyklu był ... przy 25 dniowych cyklach to by było stanowczo za późno. W poniedziałek M ma mieć badanie krwi, żeby już go przygotowywać na spotkanie z urologiem. Dziś jeszcze zadzwonię do poradni żeby poprosić o badania dla mnie na progesteron w 21 dniu cyklu. W sumie 22 dnia do w niedzielę wypada 21dc. Martwię się, bo testy mimo ciemnej testowej nigdy nie były tak ciemne jak kontrolna, co prawda Nikoli nie wychodziły te tanie, i była taka sama sytuacja jak z moimi, ale za to te lepsiejsze wyszły jej ciemne jak noc. Zresztą większość dziewczyn tak z nimi ma. Muszę kiedyś kupić te lepsiejsze. Jak się w tym cyklu nie uda to kupię. Ale jak czytam że prawie dla wszystkich z was tutaj 26.08 to data znacząca - to musi się udać hi hi hi hi :)

a teraz tak sobie pomyślałam - jak myślicie? Jeśli progesteron wypadłby mi dużo ponad normę, albo w ogóle był wysoki, to może być wtedy ciąża?

Rysica - mi już w przeszłym tygodniu odesłali "naprawiony" wszystkie nowe bebechy, wyświetlacz... i działa gorzej niż przed wymianą... dziś mam im wysłać z powrotem...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-)
Rysica i Iza - wspolczuje koszmarow, nie cierpie ich, ale w ciazy czesto sie zdarzaly, nie wiem czemu. Iza a kiedy polskie wesele bylo ?;-) tez sierpien?:-)
Ollena - a gdybyscie pojechali/polecieli na weekend ale gdzie indziej, w cieple miejsce? Tu na poludniu UK jets kilka fajnych miejsc jak Brighton, Cornwall albo Portsmouth. Albo do Hiszpanii czy gdzieś :-) Ucieczka od zimna jest, a do tego nie bedziesz potem odchorowywac ;-)
Kasiurek - wybacz, ale nie chce mi sie obliczac ;-) na kiedy masz termin porodu?

Mou - sama jestes zbereznik hahah ! A ktore testy owu. uzywasz? podeslij link, ja pewnie te same mam, mi tez kreska jasna wychodzila caly czas, tylko w ten jeden dzien wyszla ciemniejsza.

Ostatnia edycja:
puk puk, dzień dobry

ja dziś znowu po 9, bo podsypiam rano....A. już wrócił i zajmuje się Pysią rano, żebym mogła troche dłużej poleżeć

w ciągu dnia nie mam kiedy się zdrzemnąć

ładna pogoda jest dzisiaj, to pójdziemy na plac zabaw :rofl2: Lila mi nie przepuści

poczytam co u Was i napiszę potem więcej

miłego dnia

Witaj Ullana - napisz jak się czujesz jak już wrócicie, i miłej zabawy :)
Aldo - kupię sobie za chwilę testy o czułości 20mIU, te co wtedy kupiłam nie mam pojęcia jaką miały czułość - to jednak były te:
eBay - The UK's Online Marketplace

na tej stronie nie było podanej czułości, więc podejrzewam że jest ok 25 albo więcej. Teraz kupię czulsze. Jak mi nie będą potrzebne na następny cykl - oby. To oddam w dobre ręce he he :)

hejka dziewczyny!

tak sobie Was podczytuję od jakiegoś czasu i trzymam kciuki za chcące zafasolkowac :tak:

ja mam zamiar dołączyć do Was tak na przełomie sierpnia/września przyszłego roku, bo wtedy planujemy rozpocząć starania o drugą dzidzię i już nie mogę sie tego doczekać, ale teraz niestety musze trochę popracować, chociaz szczerze gdybym tylko mogła to już bym sobie pyknęła kolejnego szkraba ;-) mój pierworodny ma prawie rok :-)

reklama
Ten 26.08 to faktycznie jakiś szczególny dzień. Dla mnie też, bo powinnam dostać @ ale może nie dostanę:tak:......
Musi się coś wydarzyć, to będzie dla nas magiczny dzień dziewczyny!!!!

Do góry