reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajka wszystkiego co najlepsze, dla Twojego synusia:-)

Ja dzsiaj jestesm jakas do d.... Brak mi ochoty na cokolwiek - MOU Ty juz dzisiaj lepiej sie czujesz po wczorajszym dolku?

Dobrze, ze dzidzia sp, to moge poleniuchowac.

Ollena zapomnialam Ci odpowiedziec na temat wizyty - lekrz nie okreslal tyg. ciazy mierzac pecherzyk, powiedzial, ze szczegolami zajmiemy sie za tydzien, bo narazie nie beda miarodajne. POwiedzial, ze za tydzien zobaczymy juz cos wiecej, narazie jedynie potwierdzil ciaze. Do tego to bylo USG przez powloki brzuszne, wiec mniej dokladne niz dowcipne. Czas szybko leci, jutro juz sroda, a w sobote kolo poludnia ide na wizyte, wiec mam nadzieje, ze beda miala cos wiecej do powiedzenia.

Rysica ja ponad tydzien temu zdjelam swoje zelki narazie nic nie robie z paznokciami, musza troszke dojsc do siebie. Wrzuc fotki swoich, na pewno znow cos fajnego wykombimowalas:-)

Kasiurku, ale czas leci, to juz poczatek 11 tygodnia. Jak sie czujesz?

Aldo daj na noc swojemu synkowi syrop, to oboje sie wyspicie. U nas tez ida zabki po kilka naraz. Wychodza wlasnie dolne i gorne kly, podobno bywaja bolesne i faktycznie Melisa byla ostatnio marudna.Juz sie przebily:-) Co ciekawe, najpierw wyszly jej jedynki, potem gorne dwojki i tylne zabki i dopiero teraz reszta przednich:-)

Pajkaa !!!! NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA SEBASTIANKA !!!

Ja po kąpieli więc jest mi duuużo lepiej jeśli chodzi o samopoczucie. Wczoraj było okropnie!!!
Teraz idziemy na spacerek więc jeszcze mi się poprawi... :)
No i ja zwariowałam już! Przed chwilą test jakby mocniejszy???

KAsiurek - 26 sierpnia oprócz moich urodzin mam jeszcze termin testowanka :)

IiM - wiesz co no leci syzbko cuzje sie odbrze o wiele lpeiej ni 3 tydnie temu ju nie musze tyle spac ale jak czytam wskazuwki z tygodnia po tygodniu to powiem ci ze jakos teraz ta ciaza ksiazkowa jest pisza ze od 9-10 tygodnia mam jakis dizwny posmak w ustach ni to zgaga nie cholera wie .....10 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY • CIĄŻA FILMY USG • FORUM • mamusie 10 tyg.

Mou- no o ycze udanego prezentu urodzinowego ;] i fajnei spotkac kogos z tego samego dnia ;]a jaki rocznik jestes?

Iza tak zrobie, a Melisce kiedy [ierwsze zabki wyszly? Aleksowi dosc pozno, 7,5 mca dolne jedynki, 10 mcy gorne jedynki :-)
Kasiurek - noo ładnie, nastepna z 26.08 :-)

A w ogole dziewczyny slyszalyscie o tym modredstwie w UK na wyspie Jersey??? Masakra!!! apropos: czytalam artykuł i ta kobieta tez byla urodzona 26.08.

aldo faktycznie najlepiej dac cos przeciwbolowego na noc dziecku zeby sie nie meczylo... Moj nie zachowywal sie inaczej przy zebach, nie odczulam zadnego:)
Jedziecie do PL samochodem? podziwiam, chce Wam sie? w zyciu bym sie nie zdecydowala;) zreszta po co sobie urlop skracac sama jazda? 2h samolotem i bylibyscie na miejscu, po co sie meczyc samochodem?
IiM czekam wiec na wiadomosci z soboty:)
ja czekam na @ dzis i nie moge doczekac sie owulacji;)

Hej dziewczynki :)
ja już po rehabilitacji i zaraz obiadek będę robić - placki z jabłkami :D
ale dzisiaj jestem wypompwana, śpiąca, niewyspana i najchętniej to bym się położyła :/
a w mieszkaniu bałagan, a ja nie mam siły - wczoraj chciałam porządek porobić, była fajna pogoda bo upału nie było, to mnie mama namówiła, żebym do nich pojechała... a teraz wszystko na mojej głowie...
ehhh
do d.. mam humor

reklama
dziękuję za życzonka dla Sebastianka :*
ja dzisiaj zabiegana wiec czasubrak wybaczcie nadrobie wieczorkiem jak Sebus bedzie spał :*

Do góry