Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Hej Babeczki,
Aldo no faktycznie ammy dzieciaczki z tego samego roku:-) To teraz tez sie umowmy na rodzienie w 2012 ok?:-)
MOU Fajnie, ze macie takie tanie teciory, u nas to majatek bym wydala przy takim testowaniu. Dobrze ,ze sie pospieszylam:-))))
My niedawno wrocilismy ze sniadania u tesciowej, wkurzyla mnie
Czesto sie czepia mojego meza, a mnie to wkurza, bo nie ma racji. Uwielbia swojego najstarszego i najmlodszego syna, a ze moj maz zawsze byl samodzielny i nie trzymal mamy za spodnice, to ona cierpi. Ja mam z nia bardzo dobre stosunki, ogolnie jest bardzo dobrym czlowiekiem, ale ciezko jej zniesc, ze moj maz malo sie liczy z jej zdaniem. Moj maz ja szanuje, ale zdaje sobie tez sprawe z tego, ze rodzice za bardzo go w niczym nie wspierali i sam do wszystkiego doszedl, wiec teraz nie daje sobie dmuchac w kasze. I ma racje! OJJJJJJ ciezarowce hormonki dzialaja i zrobila sie drazliwa :-)
Czekam az wyspi sie moja niunka i idziemy w miasto:-)
Aldo no faktycznie ammy dzieciaczki z tego samego roku:-) To teraz tez sie umowmy na rodzienie w 2012 ok?:-)
MOU Fajnie, ze macie takie tanie teciory, u nas to majatek bym wydala przy takim testowaniu. Dobrze ,ze sie pospieszylam:-))))
My niedawno wrocilismy ze sniadania u tesciowej, wkurzyla mnie
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Czekam az wyspi sie moja niunka i idziemy w miasto:-)