reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
MOU - ale powiedz mi, jaki sens ma zrobienie testu, skoro ja mam HCG podwyższone przez wysoką ALFĘ?!?!?!?! Jak za tydzień nie będzie @ to akurat będę na wizycie i zapytam pana doktora co ja mam zrobić

IiM - zobaczymy, jak mój mąż zareaguje na tę "nagrodę pocieszenia"... :p ciekawe kiedy zauważy i co powie ;)
Postaram się dziś później zrobić fotki tego mojego pięknego bojowniczka :)
ale wiecie co - pomogło :) lepiej się czuję :D i tak ładnie pływają te rybki :)

Dronka - piękna betka! Moje marzenie...:unsure::rolleyes2::hmm:

Rysica poczekaj s1pokojnie... zobaczysz jak sie sytyuacja rozwinie...

Mou zdrówka dla córci

ja nie w humorze wiec nie smęce i zmykam :(

Dziewczyny - przedstawiam Wam mojego nowego mieszkańca akwarium - Betta Splenders (Bojownik Wspaniały) - Emil
DSC07019.jpgDSC07010.jpgDSC06989.jpg
niestety aparat ten gorszy... więc zdjęcia nie będą w stanie oddać jego piękna i dostojeństwa ;)

Kochane....ślę gorące pozdrowienia z Helu.
Podróż bardzo spokojna...ale pogoda od poniedziałku raczej kiepska :(
Dziś jest najgorzej. Za to internet mam taki że nawet w domku tak mi nie działa jak tu :)
Pogoda sprzyja raczej zwiedzaniu niż siedzeniu na plaży.
Byliśmy już w fokarium...foczki śliczne i bardzo ciekawy pokaz ich umiejętności (starsza córka zachwycona)
byliśmy jeszcze w Muzeum Obrony Wybrzeża...tu z kolei młodsza córcia zachwycona, bo tam same armaty, czołgi itd. (bo jak się Justyny zapytać kim będzie to zawsze powie, że żołnierzem lub bohaterem stąd lubi wojskowe muzea ;-)
Poza tym rybki pyszne :-)
Przyślijcie ciut słonka proszę i fluidki też nie zaszkodzą :-)
my tam w maju bylismy i apre lattemy pokaz co rok ten sam ale w muzem sie dosc duzo pozmienialo ;]

ryska- przykro mi :( i rybki fajne ja mam kyryski, neony i jescze jakeis 3 inne gatunki ponoc zgodne ze soba ;] a i glonojada;] hahah

witam nowe mamy

Witam , zostane mama po raz drugi, w tyg ide na potwierdzenie ciąży. Strasznie sie boje z wielu kwesti mialam rozpoczac lecznie mam zapalenie gruczolow apokrynowych ale z wiazku z tym ze ujrzalam dzis na tescie 2 kreski leczenia nie zaczne a boje sie ze moze miec to jakis wplyw na ciaze.

:):rofl::-)

Hmm witam chcialam sie zapytac tutaj wszystkie kobietki maja juz 1 dziecko? Bo ja dolaczam ale nie mam jeszcze dzieci i tak to troche glupio :p
Powiem cos o sobie jestem z moim mezem 4 lata po slubie i od 3 lat staramy sie o dziecko. Raz zaszlam w ciaze ale w styczniu ja stracilam w 12tc bo ciaza obumarla. Od tamtego czasu znowu sie staramy. Zaczelam brac CLO to jest moj drugi cykl z tym lekiem, ciagle mam jakas nadzieje ale coraz czesciej dopadaja mnie teraz smutne mysli itp. Jednak nadzieja ciagle jest.
Z mezem porobilismy juz wszystkie badania i wyszlo ze wszystko z nami jest w porzadku,wiec czemu ciagle nie ma dziecka nie mam pojecia. Staralam juz sobie odpuscic to wszystko ale nie jest tak latwo zrobic jak powiedziec. Zawsze pragnelam miec dziecko i pelna rodzine a tu taki los.
Dzieki za mile slowa przywitania i rowniez witam nowe i starsze staraczki :)

Witam , zostane mama po raz drugi, w tyg ide na potwierdzenie ciąży. Strasznie sie boje z wielu kwesti mialam rozpoczac lecznie mam zapalenie gruczolow apokrynowych ale z wiazku z tym ze ujrzalam dzis na tescie 2 kreski leczenia nie zaczne a boje sie ze moze miec to jakis wplyw na ciaze.

:):rofl::-)

witam,gratuluje noi niew iem co to gruczolu apokrynowe - a moze sa jakies leki czy terapie nie szkodzace dzidzi ?

Ja dzis pierwsza?????? :>

Cześć :) Ja znowu po przerwie :) Mąż miał aż 3 dni wolne i jakoś nie było czasu na pisanie ale przynajmniej w chwili wolnej "wpadałam" poczytać :) Mikuś właśnie zasnął ale za oknem troszkę hałasują fachowcy i mam nadzieję że mi dziecka nie obudzą :) U mnie dziś 16 dc zaczynam brać lutkę 2 x 1 przez 8 dni, w 13 dc coś mnie brzuch zaczął boleć i mimo, że miałam nic nie sprawdzać i nie obserwować w tym cyklu to mnie podkusiło i sprawdziłam szyjkę a tam krater poprostu - wielka czarna dziura :D nie wiedziałam tylko czy się dopiero otworzyła czy już wcześniej bo nie sprawdzałam ale dzień później była już zamknięta, no nic pewnie i tak nic z tego :)
IiM nie pamiętam żebym się kiedyś cieszyła z pogorszenia pogody a ty taka zadowolona :D ale nie dziwię się bo upałów też można mieć dość zwłaszcza jak są dzień w dzień :) Korzystaj zatem z chwili wytchnienia od słoneczka i magazynuj energię :) Jutro idziesz do lekarza tak? obyś przyniosła same dobre wieści :)
Rysica bardzo mi przykro tulę najmocniej jak potrafię. Może faktycznie te pielęgniarki coś pomyliły? Wiesz co, ja nie znam się na becie bo nie robiłam nigdy ale wynik ujemny znaczy, że poniżej 0? Ja dalej zaciskam kciukasy żeby to była pomyłka z tym wynikiem i żebyś miała swoją ukochaną fasolkę :)
Mou o rany :D ty to jakimś szamanem niedługo zostaniesz bo tyle nowości potrafisz wyszukać :D jeżeli tylko działają takie nowinki na ciebie to łykaj śmiało i chwal się teściorem bo czekam na twoje bliźniaki :) Powiem ci, że bardzo dobrze zrobiłaś okłamując tą lekarkę skoro chamska była to się jej należało. Powiedziałaś że to ciapata była? ja z nimi nienawidziłam przez tel rozmawiać bo taki bełkot był że czasami nie rozumiałam połowy :)
Marysia868 gratuluję serdecznie :)
Ullena ale masz fajną robotę :) Dbaj o siebie i maleństwo :) zapytam z ciekawości bo byłaś tajemnicza po wizycie, czyżby dwójeczka?? :)
Trix moze ten luz jest ci potrzebny bez obserwacji i liczenia? oby tym razem się udało :)
Katia ja zaszłam w pierwszym cyklu z CLO i wierzę, że wam też się uda :)
Aldo dobra wróżko jakieś dodatkowe czary by się przydały :p
Aha odnośnie poznania swoich drugich połówek to ja podobnie jak Aldo za pomocą neta poznałam mojego mężusia z tym, że ja na czacie a zaczęliśmy rozmowę od gumisi a później smerfów :) ot taka dzicinada :D

reklama
MOU jak malutka???????????
Kochana daj jej siemie lniane!! Najlepiej lyzeczke wsyp do kubka wody i pogotuj, az sie gluty zrobia! moze z mlelkiem zamiast wody, trocszke cukru na zachete i niech wypije. Kupka murowana!! A pozniej codziennie jej dodawaj ziarenka siemienia do czegos...bardzo zdrowe jest na wszystko!

Moj Patryk kaszle jak pies, chrype ma straszna i katar a dzis wieczorem lecimy.
Na zwenatrz upal...wiedzialam, ze tak bedzie ze bedziemy wyjezdzac a bedzie upal :((((

Do góry