Amna dzieki:-)* Dlugo Cie nie bylo!
A bo zajmowalam sie mezem
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amna dzieki:-)* Dlugo Cie nie bylo!
my tam w maju bylismy i apre lattemy pokaz co rok ten sam ale w muzem sie dosc duzo pozmienialo ;]Kochane....ślę gorące pozdrowienia z Helu.
Podróż bardzo spokojna...ale pogoda od poniedziałku raczej kiepska
Dziś jest najgorzej. Za to internet mam taki że nawet w domku tak mi nie działa jak tu
Pogoda sprzyja raczej zwiedzaniu niż siedzeniu na plaży.
Byliśmy już w fokarium...foczki śliczne i bardzo ciekawy pokaz ich umiejętności (starsza córka zachwycona)
byliśmy jeszcze w Muzeum Obrony Wybrzeża...tu z kolei młodsza córcia zachwycona, bo tam same armaty, czołgi itd. (bo jak się Justyny zapytać kim będzie to zawsze powie, że żołnierzem lub bohaterem stąd lubi wojskowe muzea ;-)
Poza tym rybki pyszne :-)
Przyślijcie ciut słonka proszę i fluidki też nie zaszkodzą :-)
Witam , zostane mama po raz drugi, w tyg ide na potwierdzenie ciąży. Strasznie sie boje z wielu kwesti mialam rozpoczac lecznie mam zapalenie gruczolow apokrynowych ale z wiazku z tym ze ujrzalam dzis na tescie 2 kreski leczenia nie zaczne a boje sie ze moze miec to jakis wplyw na ciaze.
:-)