reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kochane....ślę gorące pozdrowienia z Helu.
Podróż bardzo spokojna...ale pogoda od poniedziałku raczej kiepska :(
Dziś jest najgorzej. Za to internet mam taki że nawet w domku tak mi nie działa jak tu :)
Pogoda sprzyja raczej zwiedzaniu niż siedzeniu na plaży.
Byliśmy już w fokarium...foczki śliczne i bardzo ciekawy pokaz ich umiejętności (starsza córka zachwycona)
byliśmy jeszcze w Muzeum Obrony Wybrzeża...tu z kolei młodsza córcia zachwycona, bo tam same armaty, czołgi itd. (bo jak się Justyny zapytać kim będzie to zawsze powie, że żołnierzem lub bohaterem stąd lubi wojskowe muzea ;-)
Poza tym rybki pyszne :-)
Przyślijcie ciut słonka proszę i fluidki też nie zaszkodzą :-)

reklama
Rysica powiem Ci, ze cos dziwnie z tymi wynikami... pierwsze slyszę, zeby byl wynik ujemny a gdzie robilaś te badania w medicover??

ULLANA a spóźnia jej się już @?? bo u mnie np test wyszedł pozytywny dopiero 6 dni po terminie @...

Pajkaa - nieee, w medicover dokładnie piszą wyniki - jak robiłam w 8 dfl to wyszło 0,57 U/l (znowu inne jednostki...). U siebie robiłam w Pruszkowie, w laboratorium w przychodni - i tu nigdy nie piszą ile dokładnie jeśli jest beta czy HCG negatywne... idiotyzm, wiem, cóż poradzić...

hej dziewczynki, wlasnie wrocilysmy do domu, nie chcialo sie nam siedziec w ta deszczowa pogode i zaprowadzilam melise do kuzyna tam ciocia nakarmila ja talerzem fasolki po bretonsku....no zobaczymy jak bedzie gazowac w nocy:-)) W domu zjadla jeszcze talerz zupy z soczewicy, wiec dzisiaj ekstremalnie jak na takiego maluszka.

Kinga kojarze Cie z forum kwietniowek:-) Witaj i zostan tutaj:-)

Rysica piekne rybki:-) Dobrze, ze sprawilas sobie tak aprzyjemnosc:-)

Ewelunia wyslalabym Ci slonko, aşe u nas 20 stopni i leje caly dzien. Dla nas fajna odmiana po tych upalach. Oby nie padalo zbyt dlugo.

Katia dobrze, ze do nas dolaczysz, tutaj zawsze ktos odpowie Ci na pytanie i napewno nie oleje:-) A nowe fajne babeczki zawsze mile widziane.

MOU Ty dobra duszo, kazdy znajdzie u Ciebie schronienie.

Amna dzieki:-)* Dlugo Cie nie bylo!

Ostatnia edycja:
Kinga witamy :D
napiszesz nam coś o sobie? :)
a co chcecie wiedzie?
nazywam się Kinga mam 26 lat i 4 letniego syna (w tym roku skończy 5) staramy się o rodzeństwo dla niego już od 2009 roku z małymi przerwami. Teraz jestem zdeterminowana i mam dobrze przeczucie ze się uda mi w tym roku własnie! ;)
Wszystkim zaciążonym gratuluję!! i powodzenia dla staraczek :)

Hejka kochane :(:(:(
co ja mam robić. Niunia moja 38,5 temperatura bo od 5 dni nie może zrobić kupki. Dziś jednego bobka na rękach u tatusia wyprodukowała w wielkich bólach. Jurto do lekarza z nią pójdę, bo usnęła właśnie z tego zmęczenia i po paracetamolku. Byłam w aptece - i nawet czopków glicerynowych nie mają !!! pije duuużo, wczoraj znów kompot z suszonych śliwek i nic. Na obiad dziś zielony groszek dostała żeby ją popędziło i nic. No koszmar jakiś!!!

BETA 958 :) czyli 4-5tydz a nie jak sadziłam 5-6tc więc chyba miał prawo jeszcze nie zobaczyć pęcherzyka....tak sobie tłumacze...iczyli jest szansa że moja Zygotynka rośnie sobie zdrowo. Nie byłam u lekarza na konsultacji bo mała goraczkuje znowu do 39,1 i znowu osłuchowo czysta a w uszach za duzo woskowiny i nic nie widac ...obysmy znowu z Gabrynie nie wyladowaliw szpiatlu:(

wiem ze to o niczym nie swiadczy ze potrzebny jest przyrost beta ale jestem dobrej mysli:)

Dronko - to super przyrościk :) nocka spokojna na maksiorka!!!
Rysico - Rysiowe rybki piękne!!! cały czas nie mogę się doczekać liczb z wyniku... zrób test za około 4-5 dni. Nie rób już hcg. Zobaczymy czy będzie krecha.
Kochana Rysiczko - wiem co czujesz, ja też byłam tak pewna że aż strach - dwa cykle temu - pamiętasz? ??? Jestem pewna do tej pory że cosik się rozwijało, ale nie dało rady się zagnieździć. Tak to już jest. Pamiętasz jak wszystkie mi mówiłyście włącznie z Nikolą że test to tylko formalność i na dobrą sprawę nawet nie muszę go robić? Tak było. Było ciężko - oj bardzo jak się okazał test negatywny. Nie pojawiałam się wtedy kilka dni na forum, ale odżyłam i postanowiłam znaleźć każdy możliwy - nie inwazyjny sposób - każdy wspomagacz który można wykorzystać. Nie wiem czy to wszystko podziała, ale mam nadzieję. Czekamy na rezultaty, wszystko się okaże 26 sierpnia :)
na razie jednak - na dzisiejszą noc mam problem z niunią i jej bólami.
Zaraz lecę - pomimo godziny wczesnej wolę być blisko niunieczki. Biedactwo nie wiedziało czemu brzunio boli...

Hejka!

Jestem już nadrobiłam zaległości.Dziś bardzo Ciężki dzień w pracy.Ledwo żyję,ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!;-)

Katia witam!Ja taż jestem tutaj nowa.

MOU tylko nie zażywaj Aspiryny w trakcie @ bo krwotoku można dostać.Co do zaparć to na mojego syna działał kefir najlepiej z otrębami.Dobry jest też syrop Laktuloza tylko nie wiem czy można dawać dzieciom.Ale lepiej idż do lekarza,żeby nie doszło do niedrożności.

Kinga witam!Widzę że miałaś niedawno urodzinki.WSZYSTKIEGO NAAAAJ!!!!:eek::-)

Dziewczyny ja tak myślę czy u mnie może jest już jakaś fasolka.Testować chyba będe dopiero w dzień przewidzianej @.

reklama
Kurcze MOU nie wiem co Ci doradzic, szkoda, ze tych czopkow nie maja. Kolezanka kiedys mowila, ze dawala synkowi czopki wystrugane z szarego mydla...ale pewnie tez nie masz, jej to radzila jakas pielegniarka. Moze suszone morele jesli masz, choc po sliwkach to juz dawno powinno ja ruszyc.Bidulka, oby szybko poszla ta kupka.

Dronka pewnnie, ze masz byc dobrej mysli, Beta piekna i zobaczysz, ze przyrosnie. Jutro zrobisz drugi raz? Zdrowka dla corci.

Do góry