reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

teraz z kolei wyczytałam, że podnosi...
już sama nie wiem w co wierzyć... Kasiurek, a czy jakbym miała dostać wczoraj/dziś @, a od pon biorę luteinę, to bym dostała @ czy lutka by mi ją zahamowała?

reklama
czesc dziewczynki ...troche mnie nie bylo a tu tyle sie dzieje;) gratulacje Iza!!!szybko poszlo;) no i trzymam kciuki za Rysice ...ja biore luteine 12 dni od 14 dnia cyklu i dokladnie trzeciego dnia po odstawieniu dostaje okres....ale niektorrzy biora luteine jak nie ma okresu na wywolanie wiec roznie moze byc...ja dzisiaj 16dc ...i tak jak pisalam w tym cyklu nie poszlam na monitoring bo za bardzo to przezywam wiec nie wiem czy owulka byla czy nie ...mam nadzieje ze byla;) no i ze okres nie nadejdzie ale dopoki nie zaczna mnie bolec piersi to mysle ze nie ma co sie ludzic bo ostatnio strasznie bolaly mnie piersi jakies 1,5 tyg. przed okresem spodziewanym....pozdrawiam was wszystkie!!!

Rysica - miesiączka występuje czasami podczas brania luteiny, kiedy cykl w którym się bierze był bezowulacyjny, Ty miałaś owulacje. Skoro miałaś - to znaczy że @ mogłabyś dostać dopiero po odstawieniu luteiny, a nie w trakcie. Ty jednak nie dostaniesz @ bo jesteś w ciąży !!! idź po kolejny test albo zrób betę :) dziś kreska powinna być nieco ciemniejsza :):):):)

ooo Trix ! gdzie ty byłaś???

Czesc Dziewczynki,

Rysica oby ta cholera nie przyszla, chyba spadlaby Ci juz temperatura. Kurcze idz na bete jesli to mozliwe i nie stresuj sie juz wiecej.

Ollena super, ze zaczynasz szkole, od razu bedzie Ci razniej, wyrwiesz sie z domu. Co bedziesz w tym czasie robila z synkiem, maz sie zajmie?

MOU jak tam przygotowania do staranek? :-) Oszczedzacie teraz pewnie chlopakow, syrop juz kupiony? Zeliku jeszcze Wam zostalo, czy juz caly wybalamucilas? ihihhi

MOU - jak już wyjdę z domu, to pójdę na BETĘ (10 razy im powtórzę...) bo test znó mi wyjdzie blady i będę jeszcze bardziej wściekła! I tak już jestem wściekła do granic wytrzymałości!!! Żeby normalna kobieta nawet po badaniu krwi w końcu nie wiedziała, czy jest w ciąży czy nie ?!?!?!?!?!?!
Co do podniesienia tempki przez luteinę są sprzeczne informacje... Co do tego, czy bym dostała @ pomimo brania lutki - też są zdania podzielone, więc wiem, że nic nie wiem!!!!!!!!!

IiM - przez ten cholerny wynik samego HCG, któy uznałam za prawidłowy wzięłam luteinę, i przez to mogę mieć i podwyższoną temperaturę i brak @... Więc już nie ma sensu prowadzenie wykresu.

Jak umyję włosy i zjem śniadanie to pójdę na betę.

Rysica - i tak kazali Ci przyjść za dwa dni przecież? To wypada dzisiaj, tak?
Nie denerwuj się, hcg Ci rosło pięknie, i na pewno dalej rośnie. Pójdź tylko dla swojego świętego spokoju :):):)

MOU - no właśnie HCG nie wiadomo czy rosło czy cały czas było takie... Bo najpierw miałam robioną betę, a potem HCG, więc nie wiadomo ile w tym HCG było bety a ile alfy! :/ Może to alfa wzrosła do 14, a alfa nie ma żadnego związku z ciążą..
idę na betę, będę jak odbiorę wyniki

reklama
Do góry