Baśka_28
Fanka BB :)
witam.ja być może też od stycznia zacznę się starać o drugiego dzidziusia.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa - aaa no właśnie, ale skoro jest framuga to dobrze jej tak!!! Kłamałam bez skrupułów.
Poza tym ona już dawno powinna dostać hormony na PCO a nie dostała nic. NA dodatek powiedziała jej że jak nie schudnie to nici z zabiegu - waży ok 85kg. jest puszysta, ale nie gruba, i robi dużo żeby schudnąć. Przez dwa miesiące była na duanie i ani gram nie drgnął - jak o tym powiedziałam, to stwierdziła że musiała mieć złą dietę - no franca na całego. A ja znam tą dziewczynę bardzo dobrze!!! Mieszkałyśmy razem 8 miesięcy! więc wiem jaką ma dietę i ile się rusza. Chora baba i tyle
IM - ja ciasto robię na oko - mąka dwie szklanki około, łyżka oliwy z oliwek - sól (łyżeczka) łyżeczka cukru, przyprawa do pizzy albo co się lubi - lubię jak ciasto ma jakiś smaczek. niepełna szklanka wody z kolejną łyżeczką cukru i drożdże w tej wodzie rozpuszczone. Rozrabiam na dość zbitą masę, jak za rzadka - mąki - jak za ciężka - zbyt zbita drobina wody, później do wyrośnięcia w ciepłe miejsce - po wyrośnięciu jeszcze raz zagnieść i do lodówki na pół godzinki - i gotowe![]()
IiM smacznego!! moj maz tez robi pizze na oko, ja sie w to nie wtracam
Ullana trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!!!!!
Rysica juz kiedys mialam spytac...skad u Ciebie takie imie?cyganskie mozna rzec
Dziewczyny nie macie watpliwosci co do drugiego dziecka? Boze ja ciagle ten temat walkuje ale nie daje mi to spokoju. Z rozsadku juz powinnam, ale z wygodnictwa tak bardzo mi sie nie chce. Widuje sie z kuzynka i jej malutka Kalinka, sliczna i slodka ale jak widze zmienianie pieluch, darcie, ona nie wie co mala chce, ciagle siedzenie przy niej, zero luzu itd to mi sie cos robi... Tzn u mnie byloby zero odpoczynku bo mialabym dwojeno nie wyobrazam sobie kuzwa... Mama mowi zebym nie myslala o drugim, babcia tez, zebym sobie lepiej psa lub kota sprawila u siebie, reszta mowi ze juz powinnam, bo Patryk coraz straszy a ja sama nie wiem. Koniec luzu, w PL szczegolnie koniec wieczornych wyjsc itd. Moje przyjaciolki nie maja dzieci a ja mialabym dwoje i ciagle w domu uwiazana? Te nieprzespane noce mnie przerazaja...a tu zero szans na odespanie w dzien
![]()
Nie macie takich mysli??????????????? albo podobnych...
przykro mialdo ja z IE. Ja uwazam, ze moje dziecko jest o wiele szczesliwsze w PL, wrecz bardzo bardzo szczesliwe. Tu jest rodzina, jest pogoda, przebywa ciagle z kims i gdzies, ma co robic itd. W IE na ogol siedzimy w domu bo albo leje albo wieje, na plac zabaw tylko kilka razy w roku idziemy jak jest wzgledna pogoda, raz na tydzien na godzinne zajecia do biblioteki, kisimy sie w domu i on jest smutny, blady i znudzony
uwazam, ze w PL on mialby lepiej, bo dziecku jeszcze nie potrzebne sa drogie, markowe ubrania a bardziej cieplo rodzinne, zajecia potrzebne do prawidlowego rozwoju, kontakt z babciami, dziadkami itd. On tu w PL, jest bardzo szczesliwy...
Moj maz tez dobrze w IE zarabia, dodatkowo dostajemy rozne benefity z racji tego ze ja nie pracuje i jest dobrze. Ale co to za rozrywka pojechac do malla na zakupy i lazenie po sklepach? czasami tak spedzamy caly weekend bo leje...
Oj piszac to znowu chce mi sie ryczec..
witajwitam.ja być może też od stycznia zacznę się starać o drugiego dzidziusia.
pozdrawiam.
Dzieki ;-) Dobranoc :-)