reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

... ale się zrobiło ciążowo :):):):) pokrzepiająco tak...
Dronka - jak ja bym tak chciała w pierwszym cyklu - a tu niestety już piąty idzie... gdyby się udało za pierwszym razem już by był półmetek :)
Aldo - lepiej mi adresu nie podawaj, bo jak Maj się nie ziści to się do Ciebie przejadę.... :-D

Rysica - jakie plany na uczczenie poczęcia? JAk mąż zareagował? uwierzył w końcu???

reklama
MOU - uwierzył ;) śmiał się, że ma w końcu czarno na białym a nie cienie cienia cienia ... A jak zareagował - powiedział, że bardzo się cieszy, przytulił, pocałował, i mu się łezka zakręciła, a teraz jak obok przechodzę, to na mnie tak fajnie patrzy i uśmiecha się zawadiacko ;P

Dronka, mama Blaneczki to już dawno zaciążyła, teraz w ostatnich dniach my z IiM obydwie zaciążyłyśmy, a wcześniej Ullana i Kasiurek. Jakoś tak :p a mama Blaneczki jeszcze wcześniej ;P

wróciliśmy bo deszcz nas wygonił z dworu...

RYSİCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-)
GRATULACJE:-)))))))))))))))))))))))))))) BOZE JAK SIE CIESZE:-) CUDOWNA WIADOMOSC, ALE JA WIEDZIALAM, ZE JESTES W CIAZY. NO TO TERAZ TWOJ RYSIEK MA DOWOD! POZDROWIENIE I GRATULACJE DLA TATUSIA:-) TEN NOWY GINEKOLOG WYCZUL PISMO NOSEM, BEDZIESZ DO NIEGO CHODZIC?

Dronka Tobie tez serdecznie gratuluje i zycze zdrowych 9 miesiecy:-)

Ullana - mam nadzieje, ze byleczki wyjda pyszne:-) Daj znac czy wyszly. Dbaj o sibie kochana, mocno trzymam za Was kcuki.

Aldo, MOU - Wam pogratuluje za miesiac:* Teraz juz tu tyle fluidkow, ze nie sposob nie zajsc:-)

A ja moje drogie zasnelam kolo 14 i obudzilam sie o 17...chyba lekko przesadzilam z ta drzemka. Dobrze, ze Melisa tez spala.

Aldo podaj slonko kontakt na FB :-)

Ostatnia edycja:
MOU - uczcimy moim kompotem z wiśni w kieliszkach do czerwonego wina w łóżku wieczorem :D
a suwaczek wstawię jak IiM wstawi :p albo za dwa dni jak betę zrobię drugą.
IiM - gratulacje przekazane ;)
a co do lekarza - tak, zostanę przy nim - jet fajny, wesoły, widać, że się zna :) i myśli pozytywnie :)

No pieknie, ja sie obudzilam i nikogo juz tu nie ma:-) To taka kara dla spiochow?

Ide na spacer z Melisa, bo obie zasiedzialysmy sie dzisiaj w domu, musze sie dobudzic i odetchnac powietrzem, bo znow ma slinotok i wszystko w domu mi smierdzi.

Nie rozpisywac mi sie, jak mnie tu nie bedzie hahaha

Rysica ja wstawie za tydzien:-) czekam na wizyte u gina, chyba wybiore sie w sobot, musze do niego zadzwonic, ale staram sie jak najdluzej powstrzymywac, bo chcialabym cos juz zobaczyc na USG...

no to teraz juz zmykam

IiM zaproszenie wyslane :-)
Rysica - a w ogole skad taki nick u Ciebie?;-) jak sie czujesz CIEZAROWKO?:-)
Mou- ja tez jeszcze winko moge hihi :-)

IiM - ale ta Meliska prześliczna na Twoim zdj profilowym na FB :-) i Ty tez fajna laska ;-)

Aldo - to my się jeszcze bomblujemy winkiem, a one niech kompocik popijają nie??? :-D:-D:-D (chociaż dziś chyba winka nie będzie).
A ja i tak mam dziwne przeczucie że ten cykl nie będzie mój... jakoś tak trudno mi w to uwierzyć. Dużo tych fluidków ostatnio, ale to by było za piękne, gdyby nagle wszystkie z jednego wątku zaciążyły. Ja żyję nadzieją że może jednak, ale nie nastawiam się już tak mocno jak poprzednio. Wolę się nie rozczarować.
IM - masz rację - ze śpiochami nie gadamy
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
(żarcik)
Czekaj jeszcze czekaj - ja też bym wolała cosik zobaczyć na usg... np. bicie serduszka malutkiego :):):) ....

Rysica - ciekawe czy Cię pobiję (to mój piąty idzie) czy może tak samo jak Ty - szósty?... Trzymaj kciuki żebym Cię pobiła, i teraz zaszła... pliiissss....
A co było z poprzednimi? Nie było owulacji???

Aldo - wyciągaj kulę i czaruj !!! Może razem nam się uda - i na dodatek urodzisz w Yorku hi hi.
Bo ja nigdzie się stąd nie ruszam :) szpital wypróbowany, rewelacyjna opieka... piękne sale... nie miałam na co narzekać. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziołchy!
Dawno mnie nie było.Musiałam troche nadrobić.Wczoraj byłam w pracy,wróciłam o 18:00 i poszliśmy do szwagierki.Zjechalo się tam pół rodziny i wróciłam pużno.Dziś mam wolne,ale ciężko się dostać do kompa jak się ma jedenastolatka w domu.Pogoda do niczego,leje więc Grześ siedzi w domu i się nudzi.

Rysica,Dronka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja też tak chcę.

Aldo Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!!!

Do góry