reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mou - my będziemy rodzić w jednym roku i jednym miesiącu. :-) Takie przeczucie nowe :-) A ja zamierzam zajść w tym cyklu ! ;-) Więc zasuwaj do Bootsa szybko hehe ;-)

LASKI DODAJCIE MNIE NA FACEBOOKU ! :-) Na priv info :-)

Ryśa - ze tak napisze gratulacje chodz juz moiwlam ze w c iazy jestes ;] ta tempka za wyskoa ;] gratuluje ;] i sie mniej zdrowo i olej zbaiegi na noge bo to raczjeniebezpieczne taka zabawo w prady ;p

pO KOLEI BO SIĘ GUBIĘ :p
ups, CL :/

a więc
Dronka - GRATULUJĘ :D:D:D:D
Aldo - znając moje szczęście to tak, będę rodzić w święta :-D
MOU - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wysyłam fluidki!
Kasiurek - ja wiem, że mówiłaś, ale ja wolałam się upewnić ;) bo ja już ostatnio też myślałam, że w ciąży jestem i nic z tego nie było...
A co do prądów - będę mieć tylko ćwiczenia - tzn będą mi nogę wykręcać ;) Prądów ani nic innego mieć nie będę ;)

OK, poprzednio zamiast iść na spacer musiałam zjeść obiad i Szymek też, ale teraz juz idę na spacerek zanim się zburzy ;) tzn zachmurzyło się i choć na trochę chcę wyjść ;)

Wieczorem Ullanę doczytam ;)

Dronka - ja tez gratki :-)
Rysica - wy z IiM kwietniówki, a my z Mou majówki :-)

Kasiurek - na kiedy termin? :-)

Ostatnia edycja:
Aldo - żebyś miała rację co do tego maja - piękny miesiąc - i nikogo nie mam z maja :) Wszyscy z zimy lub końca lata... Maj byłby cudny :)

reklama
Rysica, mama Blaneczki GRATULACJE ale dziś ciązowy dzień!!
Mou hmmm w którym cyklu...chyba w 1 nie dokonca uwazajacym cyklu-owu mialam 14, 15 a kochaliśmy sie 12 i 17 wiec podejrzewam że bedzie kolejna dziewczynka:):):):):):) ...mimo ze ja monitorowałam cykl to M nie dokonca był pewnien kolejnego dziecka a ja mialam swoj ukryty plan :)który sie ziścił:) w czerwcu pobyt w szpitalu mi popsuł plany wiec lipiec był tym ukrytym sądnym miesiacem:):)

No i ja tez kwietniókwa - 8 kwiecień :)
Co do testów owulacyjnych-moje miałay 2 lata bo córke za 1 pierwszym razem poczelismy wiec sobie lezały i teraz robiłam by sparwdzic czy znam swoj organizm...i były to najtańsze testy z allegro!!
innym życzę samych majówek:):)

Do góry