reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Sylcia,śliczna dziewuszka, ja też chcę taką :)))

No ja na razie tylko przelotem,wiec nie wstawię zjęc,ale sa one na stronce poniżej, jak ktoś ma ochote pooglądać moją rodzinkę to zapraszam.

Dorotko, moim zdaniem tempka wzrośnie u Ciebi jutro,najdalej pojutrze.
Te gorące cyce,to dobry znak, u mnie też są :))
musze zmienic suwaczek owu,bo jestem już po owu jakiś dzień lub dwa, temperaturka wczoraj wzrost 36,7 a już dziś 37,1 (wcześniej poniżej 36,6)

Oj,muszę lecieć, moj synuś już się obudził (biedaczek,troszkę kicha,kurcze,normalnie nie mam siły,zawsze zdrowy,ale jak tylko idziemy do przychodni do lekarza,na szczepienie,czy kontrolne to 2-3 dni pozniej jest lekko przyziebiony a teraz bylismy na szczepieniu w piatek)ech...

A ja taką cudną córcię jak ty Sylcia.
Kasia_2005 oby moja temp tez wzrosła, bo się martwię. Cycki nadal gorące, napięte.

Pewnie że super gość z niego (ale miał być córcią hihi, nie wyszło) więc teraz tym bardziej marzy mi się dziewczynka

Jejuś, jejuś, ale miałam do nadrobienia. Chyba z dwa dni mnie nie było, a tu tyle stron do czytania. Fajnie, że jest nas tak wiele.
Ja narazie po owu, @ mam dostać 6.XI i mam nadzieje, że nie przyjdzie. Heblowanko było na maxa w tym miesiącu. Narazie jescze nie złapałam schizy jak co miesiąc, aby robić testy tymbardziej, że nie mam żadnych objawów. Co miesiąc mi się wydaje, że to już jest ta fasolinka, a tu nic z tego. Obiecałam sobie, że w tym miesiącu nie nastawiam się na nic i wiecie, że chyba lepiej się z tym czuje. Od środy przez 1,5 tygodnia będzie u mnie teściowa to nawet nie będe miała czasu o tym myśleć -i całe szczęście, bo chyba zaczyna mi już odbijac czasami na tym punkcie.

reklama
Do góry