NomMamusiasynusia chyba na tym punkcie to większość z nas zaczyna wariować, ale jak chce się fasolinkę to chyba tak jest ;-)![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NomMamusiasynusia chyba na tym punkcie to większość z nas zaczyna wariować, ale jak chce się fasolinkę to chyba tak jest ;-)![]()
Dzięki Beatko:-) odwdzięczymy się jak M wróci z morza i będziemy Wam kibicować:-) Dziewczyny za Wszystkie mocno trzymam kciuki. Poki co , moge Wam tylko wiernie kibicowac.![]()
No to ulga:-):-):-) z naszym dopingiem pewnie będzie złoty strzałSpokojnie Moreme czas na komputer to ja zawsze znajde, nadrabiac zaleglosci bede ale zagladac do Was tez bede. Tylko Wy to juz pewnie mamusiami bedziecie albo z duzymi brzuszkami....hahaha.......ale dzieki. Do lipca jednak meza nie bedzie, wiec lipa......
Ale Wam sie uda, bo macie mezow przy sobie a to polowa sukcesu...hahaha....prawda.
![]()
Wiesz co Beatka, Ty to dzielna babka jesteś. Wiem, że zawsze powtarzasz, że można się przyzwyczaić, ale mimo wszystko podziwiam. Ale jest mega plus takiego związku. Wy nigdy się sobą nie znudzicie.... tak myślęHahaha- wole sie nie zalamywac ale tylko 8 tygodni a potem znowu w morze na 6-10 miesiecy.
Ale już widze co będzie się działo jak małż wróci. Obydwoje wyposzczeni na maxa i fasolka będzie odrazu.:-) Dziewczyny za Wszystkie mocno trzymam kciuki. Poki co , moge Wam tylko wiernie kibicowac.![]()
A wiesz, że to prawda, bo ja mimo, iż stram się nie myślec i nie nastawiac sie w tym cyklu to czasami mi przeleci myśl, że może jedank tym razem się udało. Staram się szybko ją odrzucić, bo wiem, że znowu przyjdzie rozczarowanie, które będzie bardzo boleć, a tak to przynajmniej będe miec super niespodzianke - oczywiście jakby sie udało.NomMożna sobie mówić, że się nie napalamy, ale mimo to w środku ma się nadzieję
![]()
Oczywiście trzymam kciuki, żeby niespodzianeczka się udała i fasolinka pojawiła się już wkrótceA wiesz, że to prawda, bo ja mimo, iż stram się nie myślec i nie nastawiac sie w tym cyklu to czasami mi przeleci myśl, że może jedank tym razem się udało. Staram się szybko ją odrzucić, bo wiem, że znowu przyjdzie rozczarowanie, które będzie bardzo boleć, a tak to przynajmniej będe miec super niespodzianke - oczywiście jakby sie udało.