reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam sie dzis, po ciezkiej nocy:( w koncu poobcinalam czopek dla doroslych i mu podalam. I tak cala noc nie spal za bardzo, majaczyl i budzil sie:(

No z niespodzianki nie bylam zadowolona, wole o takich rzeczach wiedziec. Plany czesciowo zmienilam, niestety a w sobote na impreze poszlismy razem, choc wolalam isc na nia sama...ale coz, takie zycie.

MOU fasolki nie bedzie, bo nawet nie bylo czasu na przytulanki. A ja i tak przed @ jestem.
Rysica co do testow to z tego co widze, to nawet nie doszlas do terminu @, testey maja prawo nie wychodzic. Jak juz pisalam nie raz mi po tygodniu od terminu @ nie wyszedl nawet cien cienia a dopiero 2 tyg po terminie wyszla gruba krecha. Wiec poczekaj i nie stresuj sie!

ullana ale akcje! wspolczuje zlego samopoczucia! w razie plamienia (nie daj Boze!) pojdziesz do szpitala? ja bym nie zostawila dziecka:(

reklama
Mou dziekuje Ci barrrdzzzzooo już zamowiłam :-)
Ullana
- Tobie też bardzo dziękuję za przepis :-) Na pewno z czegoś skorzystam :-) Widzę, że Twój mąż nazywa się tak, jak mój synuś :-)
A co do wróżby - :-) - to tylko przeczucia... Powiem Ci, jak się okaże czy się pomyliłam co do Rysicy czy nie. Jak się nie pomylę, to wtedy Ci powiem co przeczuwam ;-)

Ullana - no faktycznie się rozpisałaś :)
przepisała Ci coś? Jakąś luteinę?
.. no i leż kochana jak Ci każą i niech mąż rozpieszcza :):):)
Sama napisałaś że miałaś tak w poprzedniej ciąży, więc wiesz najlepiej co masz robić.
No i ten przepis podaj na sałatkę... będę go musiała wykorzystać :):):)

..ciekawa jestem bety Rysicy - kurcze a to jeszcze 2 godziny !
a my miałyśmy iść na spacer i w końcu to tej apteki po syrop - a niunia nagle mi mówi że chce spać, żeby ją zanieść do łóżka... i po spacerku - siedzimy w domu ... wrrr....

Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie bo radziłam Was sie niedawno w sprawie @ i owu ale dzis mam II kreski z moczu popłiudniowego:) wiec jednak ciąża!!! Życze Wam rónież szybkiego zafasolkowania!!

Tam tara tam tam tam <fanfary>
BETA 14 !!!!!!!!!!!!!!
0,57 - czwartek
14 - dziś
0,57 = 100%
14 = x
czyli x = (14*100) / 0,57 = PRZYROST 2456 % !!!!!!!

za dwa dni mam powtórzyć badanie

uffff - chyba nic nie muszę dodawać? :D

Rysica !!!!!!!
Mówiłam??????? że cienie to nie cienie!!!!!!
Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!
Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratulacje!!!

SUPER !!!!!!!

No i jeszcze jedno - aldo to czarownica - potwierdziło się!!!!!!

... A skoro ona to czarownica to ja jestem następna w kolejce :-D:-D:-D

Rysica, Dronka - to który to już cykl starań był?????

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE SIĘ CIESZĘ!!!! :-) Tylko teraz masz absolutny zakaz i Ty i IiM zeby nas opuścić ! ;-)

Mou - obie jestesmy czarownice .... yyy albo raczej dobre wróżki :-)

Rysica - trojaczki ! yhhmmm zartuje ;-) hm albo i nie????????//

Ostatnia edycja:
Do góry