reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica wspolczuje, ja wczoraj mialam to samo. Pij duzo, mi pomaga gorzka herbata, krople zoladkowe, mieta lub rumianek do picia. Dobry jest tez kieliszek wodki.

reklama
IiM - kieliszek wódki sobie daruję :p ale miętę już piję, właśnie sobie zrobiłam - gorzka herbata odpada, bo mi tylko wzmaga mdłości - gorzką mogę pić i piję jak mi nic nie jest ;)
a kłótni z mężem współczuj.ę - ale pewnie do jutra mu przejdzie i jeszcze przepraszał będzie :p

IM - ooo - pojawiłaś się ciężarówko Ty :-D:-D:-D syropek z cebuli jak najbardziej możesz łykać. Weź sobie na noc jeszcze przeciwzapalny paracetamol i będzie dobrze.
Ciężarówki są bardziej podatne na infekcje, pomyśl już o jakimś zestawie witaminek dla ciężarnych.
Rysica - jeszcze trzy dni, i okaże się czy te żołądkowe problemy nie są jednak "macicznymi" problemami :-D

... co ja bym dała za takie problemy.. senność - problemy gastryczne - zgagi - ach....

... no a mąż to wie że ciężarówkom trzeba troszku podokuczać - hi hi

czekałam na Was i czekałam, a teraz zmykam bo idę się położyć z niusią i poczytać jej książeczkę...
no to miłej nocki ciężaróweczki (jedno pewne, a drugie za 3 dni) :-D

Czesc Kobitki,

Rysica!! Kolejny skok. Super :-)

Wczoraj wszystkie chyba wczesnie poszlyscie spac - pewno wszystkie w ciazy :-)

Ja dopiero co sie budzilam, jeszcze w lozku lezymy. Wczoraj nie mialam zadnych objaowo ciazowych ( procz tej sennosci) i oczywiscie zmratwilam sie. Mam nadzieje, ze zmuli mnie dzisiaj troszeczke:-)

IiM agentka szpiegowska, o skoku zaraportowała zanim ja zdążyłam :-D Nie no, żartuję, to bardzo miłe :-) i mnie też się skok podoba :D ale tempka zawsze może zlecieć na łeb na szyję...
ale szyjka dalej wysoko :)
A ja zerknęłam że nikogo nie ma i poszłam głowę myć ;)
U nas dziś znów ładnie - jeszcze 8 nie ma a już 19,5 stopnia :D

a co do skoku - taki skok jest niestety często przed @ - spójrzcie chociażby na poprzedni wykres kasiurka - jak jej tempka w 11 dfl wzrosła a potem w dół...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski :-)

Rysica no no no :-) :D Dzidzia w drodze :-) Gratuluje, wyglada to super :-)

IiM - jeszcze prztjdą ciążowe objawy, aż ich będziesz miała dość. Ktory to tydzien teraz?:)

Mou - zapodaj nam t jakas historia szlachecka jeszcze ;-)

No. My wstalismy, na polu cala nic lało, a teraz slonce, moze wyschnie ;-) Moj L. dzisiaj w pracy do 13 <jupi> :-) Takze jest dobrze. I za rowno 3 tyg. juz chyba bedziemy w PL :-) Dziewczyny jak bedziemy w PL to ja na forum bede rz na ruski rok, moze ktos mi bedzie smski pisał co sie dzieje? :p

Dziewczyny, walnac se dzisiaj testa owu czy jeszcze nie? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry