reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aldo - wiem wiem, trzymam kciuki za Twoją intuicję! :D
a co do sklepu zoologicznego - to o czym myślisz? :D Bo nie wierzę, że nic Ci po głowie nie chodzi ;) ja wyczaiłam sklep, gdzie sprzedają bojowniki ;] podobno jest tam największy wybór - ponad 30 sztuk zawsze i we wszystkich kolorach tęczy i wszystkich odmianach :D zaroiło mi się od małych gupikó (mam ich ponad 40 sztuk!!!) i muszę kupić jakiegoś reduktora lubiącego dietę wysokobiałkową :baffled: bo inaczej mi się zrobi zupa rybna a nie akwarium...

lolcia - jeszcze wszystko się może zdarzyć ;)

reklama
Rysica my mielismy wielkie akwarium, 300l zanim urodzil sie Aleks, ale teraz nie ma na to czasu, mielismy tez 2 swinki morskie. Na razie biore Aleksa zeby sobie poogladal ;) Potem zobaczymy ;) A czemu nie da sie wejsc na Twoj wykres na enpr?
Iza ja sie tez fatalnie czuje, sama nie wiem co robic...

Aldo - no właśnie nie wiem, coś się spier...czyło :/ i nie wiem jak to naprawić, bo nie pamiętam jak ja go wtedy robiłam
ale chyba zaraz wkleję pod spodem linka...
300L ??? Zazdroszczę!!!! Cudne musiało być! masz jakieś fotki? :D Jakie rybki tam mieliście?

HA! udało się!!!
Aldo - już wiem jak się miniaturkę wkleja :D
wchodzisz na enpr, wchodzisz w Moje cykle, i tam na górze masz :
miniaturka na forum:

Ostatnia edycja:
Aldo musisz poczuc sie gotowa na dietke. Ja zrobilam to glownie dla zdrowia, balam sie ciazy w duzej nadwadze. Ale mimo moich "sukcesow" nie moge polecic Dukana. Balabym sie, ze ktos za moja namowa bedzie na tej diecie, a optem spieprzy sobie nerki albo watrobe. Ja musialam byc tez gotwa psychicznie do diety, bo bez tego ani rusz:-)

Ło Rysica jestes w ciazy bankowo patrzac na Twoj wykres:-) 21dc byl TEN dzien, mowie Ci :-) Fotki gdzies sa na jakims dysku, poszukam to wkleje:-) My mielismy stado neonek i jakichs malych krabów :-)
Rysica jak napisalas ha udało się to myslalam ze test pozytywny ;-)

DESZCZ :-( wtf, o co kaman :/

Aldo - a powiedz mi (bo to mój pierwszy wykres w życiu) po czym to poznajesz? Bo ciekawa jestem :) i czemu w takim razie dwa dni temu beta nie wyszła? ;P
w 300 l to ja bym poszałała - skalary, albo paletki, albo jakieś większe pielęgnice - np ellioti
moje marzenie, to jak wygram w totka, to w sypialni w ścianę wbudować akwa ok 300L, a w salonie postawić akwa morskie
ach.....

u nas też deszcz...

rysica a jak szyjka? mi sie 2wydaje ze zandiezdzenie bylo 27 dniu cyklu wtedy keidy test robilas a beta nie jest duza od razu tylkor osnie stopniowo ale ekspertem od zagniezdzania nie jestem ;]

ja mam prawie 100 liytrowe i zastanwiam sie nad glupikami ale maz chce neony rone rodzaje u nas powoli obsada sie konczy bo rybki zdychaja maja juz po prawie 5 lat

reklama
Kasiurek - 27dc nie robiłam testu, tylko 28dc, tego samego co plamienie było te delikatne... szyjkę mam wysoko od kilku dni, ale przestaję na nią zwracać uwagę, bo przeciaż kilka dni temu organizm nic o ewentualnej ciąży wiedzieć nie mógł... a szyjka też była wysoko... teraz też ciężko sięgnąć.
a z tą betą - wszędzie czytam, że 48h PO zagnieżdżeniu zaczyna beta wzratać :p No to se jeszcze poczekam jakby co ;)
ale nigdzie nie jest napisane, jak szybko rośnie na samym początku przez te pierwsze 24h po tych 48h :p

Do góry