... a no właśnie, teraz za późno żeby o tym wspomnieć lekarzowi. Wspomnę jak już będziemy u urologa. Sama mogę dodać jednak kilka procent do wyniku ze względu na te imprezki tuż przed badaniami... mogło trochę zmólić "chłopaków" i dlatego były takie wolne... hi hi
reklama
Hej laski,
wybaczcie, ze dzis nie pisalam, byla strasznie przybita... Nie wiem sama czym, tak po prostu :/ Mam nadzieje, ze ktokolwiek zauwazyl ze mnie nie bylo, hihi.
Iza - wszystkiego dobrego i wiele, wiele wspólnych dekad przed Wami :-) My z moim L. mamy druga rocznice slubu za tydzien :-) Powodzenia jutro na testowanku :-)
Małsfisz - mimo wszystko, ciagle jest norma, ja tak jak dziewczyny mysle, ze poprawa stylu zycia wszystko moze zmienic :-)
Milego wieczorka :-)
wybaczcie, ze dzis nie pisalam, byla strasznie przybita... Nie wiem sama czym, tak po prostu :/ Mam nadzieje, ze ktokolwiek zauwazyl ze mnie nie bylo, hihi.
Iza - wszystkiego dobrego i wiele, wiele wspólnych dekad przed Wami :-) My z moim L. mamy druga rocznice slubu za tydzien :-) Powodzenia jutro na testowanku :-)
Małsfisz - mimo wszystko, ciagle jest norma, ja tak jak dziewczyny mysle, ze poprawa stylu zycia wszystko moze zmienic :-)
Milego wieczorka :-)
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Aldo dziekuje:-) Zauwazylam, ze Cie nie ma. Przytulam Cie na pocieszenie:-) Dzisiaj w ogole bylo dosc pusto. Ja wlasnie tez jakos dziwnie sie zaczelam czuc i ide do lozka spac. Tak nagle zlapalam jakiegos dola, tez w sumie bez powodu.Pewnie buzuja hormonki...
Dobrej Nocy Dziewczyny!
Dobrej Nocy Dziewczyny!
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Witajcie dziewczynki!!!
Wasza imprezowiczka wróciła
Ale było spokojnie - pogaduchy przy jednym piwku a właściwie drinku z piwa! Daaawno nie piłam czegoś tak pysznego! Piwo Okocim, Sprite i sok ze słodkich czerwonych grejfrutów! PYCHA!!! I tylko jeden wypiłam
także, Ullana, wróciłam zdecydowanie o własnych siłach
Pajka - pochwal się, który lapek wzięłaś
MOU - nie jest najgorzej z tymi wynikami - mogło być znacznie gorzej Wylicz sobie ile to jest 5% z 25 mln a wystarczy jeden ;]
IiM - ja trzymam kciuki za tempkę wysoką test testem, tempka prawdę Ci powie
jest tu ktoś jeszcze??
Wasza imprezowiczka wróciła
Ale było spokojnie - pogaduchy przy jednym piwku a właściwie drinku z piwa! Daaawno nie piłam czegoś tak pysznego! Piwo Okocim, Sprite i sok ze słodkich czerwonych grejfrutów! PYCHA!!! I tylko jeden wypiłam
także, Ullana, wróciłam zdecydowanie o własnych siłach
Pajka - pochwal się, który lapek wzięłaś
MOU - nie jest najgorzej z tymi wynikami - mogło być znacznie gorzej Wylicz sobie ile to jest 5% z 25 mln a wystarczy jeden ;]
IiM - ja trzymam kciuki za tempkę wysoką test testem, tempka prawdę Ci powie
jest tu ktoś jeszcze??
Ewelunia
mama Eli i Justynki
Hej :-)
Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie
Rysica mam nadzieję, że udane pogaduchy były?
Oj ja się już nie mogę doczekać urlopu, a najbardziej się boję, że znowu od razu nic nie wyjdzie i będzie trzeba się "długo" starać.
Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie
Rysica mam nadzieję, że udane pogaduchy były?
Oj ja się już nie mogę doczekać urlopu, a najbardziej się boję, że znowu od razu nic nie wyjdzie i będzie trzeba się "długo" starać.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ewelunia - spotkanie z moją psiapsiółą zawsze jest udane My się znamy od podstawówki I znamy się jak łyse konie
Ewelunia
mama Eli i Justynki
Rysica widzę, że Twój cykl też 34 dni ma. Ja też mam dłuższe cykle, średnia z ostatniego roku też mi wyszła właśnie 34 dni, ja tylko mierzę tempkę i obserwuję śluz, muszę poczytać o badaniu szyjki... na pewno przydatne to jest. Trzymam kciuki, żeby się Wasz udało :-)
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Witam Dziewczyny,
my znow od samego rana na nogach, pewnie znowu pojdziemy powylegiwac sie, jak wczoraj:-)
Rysica, super, ze mialas udany wieczor. Drineczek brzmi interesujaco. Juz pilam piwo ze spritem i bylo dobre, trzeba wyprobowac z dodatkiem soku z "grejfurtow" jak to sie mowi w TR :-)
U mnie tempka narazie nie spadla, test z lekkim cieniem, ale to test tej samej firmy, ktorej juz testy robilam zaraz po owu i tez byly z cieniem kreski. Teraz jest nawet jasniejszy, niz ten ze zdjecia, ktore Wam tu pokazalam. Pewnie @ sie spozni, tak jak w zeszlym miesiacu.Jesli za 2 dni nie przyjdzie, to zrobie test innej firmy. Na bete nie bede szla, bo kosztuje tutaj bardzo duzo - tyle co 10 testow:-) Oczywiscie prywatnie, bo panstwowo nie robia bety. A! Szyjka ma jakies wielgachne rozmiary, macie tak przed @? Otwarcia lub jego braku nie moge jakos okreslic.
my znow od samego rana na nogach, pewnie znowu pojdziemy powylegiwac sie, jak wczoraj:-)
Rysica, super, ze mialas udany wieczor. Drineczek brzmi interesujaco. Juz pilam piwo ze spritem i bylo dobre, trzeba wyprobowac z dodatkiem soku z "grejfurtow" jak to sie mowi w TR :-)
U mnie tempka narazie nie spadla, test z lekkim cieniem, ale to test tej samej firmy, ktorej juz testy robilam zaraz po owu i tez byly z cieniem kreski. Teraz jest nawet jasniejszy, niz ten ze zdjecia, ktore Wam tu pokazalam. Pewnie @ sie spozni, tak jak w zeszlym miesiacu.Jesli za 2 dni nie przyjdzie, to zrobie test innej firmy. Na bete nie bede szla, bo kosztuje tutaj bardzo duzo - tyle co 10 testow:-) Oczywiscie prywatnie, bo panstwowo nie robia bety. A! Szyjka ma jakies wielgachne rozmiary, macie tak przed @? Otwarcia lub jego braku nie moge jakos okreslic.
Muma
Fanka BB :)
Witam serdecznie
Wreszcie i ja zdecydowałam się dołączyć choć śledzę ten i inne wątki od kilku miesięcy z ukrycia
Jestem w drugim cyklu starań , za 10 dni się okaże co tym razem...
Mam już 37 lat, nie jest to moje pierwsze dziecko, pierwszą córcię urodziłam w wieku 26 lat (zaszłam w ciążę w 1 cyklu...młodość
Teraz się jakoś obudziliśmy z M., że super byłoby mieć jeszcze jedno dziecko, najlepiej synka..
Wiem, że drugi cykl to tak naprawdę NIC ale już wydaje mi się , że wieki minęły od decyzji.
Przed rozpoczęciem starań zrobiłam chyba wszystkie badania świata, okazało się że wyniki mam jakbym była z 10 lat młodsza No nic zobaczymy,
Będzie mi bardzo miło jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrowienia
Wreszcie i ja zdecydowałam się dołączyć choć śledzę ten i inne wątki od kilku miesięcy z ukrycia
Jestem w drugim cyklu starań , za 10 dni się okaże co tym razem...
Mam już 37 lat, nie jest to moje pierwsze dziecko, pierwszą córcię urodziłam w wieku 26 lat (zaszłam w ciążę w 1 cyklu...młodość
Teraz się jakoś obudziliśmy z M., że super byłoby mieć jeszcze jedno dziecko, najlepiej synka..
Wiem, że drugi cykl to tak naprawdę NIC ale już wydaje mi się , że wieki minęły od decyzji.
Przed rozpoczęciem starań zrobiłam chyba wszystkie badania świata, okazało się że wyniki mam jakbym była z 10 lat młodsza No nic zobaczymy,
Będzie mi bardzo miło jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrowienia
reklama
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Witaj Muma:-) Fajnie, ze sie odezwalas. U nas minal wlasnie pierwszy cykl i tez mi sie wydaje, ze duzo dluzej sie staramy:-) 2 cykle, to krociutko, ale rozumien Twoja niecierpliwosc. Ja w pierwsza ciaze zaszlam majac 27 lat i choc od tego czasu minely 2 lata, mi tez sie wydaje, ze juz moze nie jestem taka plodna. Roje sobie czasem w glowie takie mysli, choc to glupota, kobiety po 40 normalnie zachodza w ciaze ( moja mama zaszla majac 29, 32 i 40 lat). Ja tez chcialabym miec 3 dziecko po 35 roku zycia.
POzdrawiam Cie i mam nadzieje, ze bedziesz tu zagladac.
POzdrawiam Cie i mam nadzieje, ze bedziesz tu zagladac.