reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam nowe mamy ;]

Iim-ja mam taka wielgachna szyjke a w ciazy jestem tzn mialam jak sie badalam teraz juz tego nie robie ....ale mysle ze jeszcze jakis czas taka bedzie szyjka rozpulchniona jakby napuchnieta ale taka lekko twardawa

reklama
O zagladnelam w sama pore:-)) Kasiurek lookaj na nasze wykresy Ty nasz specu:-D Jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze odpoczywasz!

Pajka fajnie, ze dostalas taki prezent od swojego M :-)

Ewelunia, ja tez teraz zauwazylam, ze masz dwie cory, ale fajnie. Ja tez chcialabym miec 2 corki - synka oczywiscie tez:-) Ja tez bardzo lubie imie Justyna - moja bratowa ma tak na imie i super z niej babka. Ela to teraz jedno z najmodniejszych imion w Turcji:-) Tez mi sie podoba, tutaj oznacza taki piwno-zloto-zielony kolor oczu - ja mam taki. W Turcji wszystkie imiona maja swoje znaczenie.

Ostatnia edycja:
Ja też już jestem :) i witam nowe mamy :)
Dziś trzeci dzień cyklu - zaczynam odliczanie do owu. Testy już zamówione, ciążowych mam jeszcze z 5 sztuk, więc na 5 miesięcy starczy. Wiedząc o wynikach M mogę dać sobie spokój z szaleństwami.
Chciałabym mieć IUI, pewnie by się od razu udało. Martwi mnie tylko to, że gdyby udało się w kolejnych cyklach - to termin porodu byłby latem - to straszne !!! Dla mnie to straszne !!! Ale nie odpuszczę sobie, najwyżej będę siedzieć całe lato w domu i będę spacerować po salonie, czasami po ogródku...

Rysica super wykresy dziękuję również, nigdy nie badałam szyjki teraz postaram się i to obserwować.
Ja z córcią też mam dobry kontakt... chodź czasami się stawia jak dorastająca dziewczyna, ale szybko dochodzimy do porozumienia :-)
Muszę zmykać bo w kuchni czekają mnie 2 miski ogórków do zrobienia ufff

MOU - a czemu nie chcesz latem rodzić? Właśnie najfajniej tak :) ja mam jeszcze teraz nadzieję, to będzie chyba kwiecień/maj?? i by było super! Całe lato spacerki :D Całe lato dla nas :) I łatwiej wyjść, bo tylko starszemu buty na nogi, młodsze do wózka i poszli ;)

Ewelunia, a jaka jest różnica wieku między córciami? :) i która starsza?
powstawiajcie proszę suwaczki, to będzie wszystko wiadomo :D:D:D

No ja tez mysle, ze jeszcze 2 cykle spoko, ale jesli potem sie uda to przyjdzie mi rodzic w lipcu, lub sierpniu to gorzej...tutaj lato mamy upalne i duszne. Wtedy tez bedziemy skazani na siedzenie w Turcji przez ten okres, a chcialabym spedzic przelom lipca i sierpnia w PL w przyszlym roku....ale raczej nie przerwe staran z tego wzgledu, za bardzo chce tego dzidziusia:-) Moze przekonam sie do klimatyzacji. Z 2 miesieczna Melisa juz lecialam samolotem na wesele mojego brata - calutki lot przespala.

MOU kochana Ty myslisz, ze 5 testow ciazowych starczy Ci na 5 cykli? naprawde hihihihi? :-) Mi starcza na jeden:-)

Iza-i-Melisa mieszkasz w Turcji? O jak fajnie! My z mężem tacy troszkę podróżnicy jesteśmy ale o Turcji to tylko na razie przewodnik mamy... kraj który nas fascynuje i na pewno tam pojedziemy! Mąż tylko by chciał żeby most był kolejowy czy tunel kolejowy, żeby tam pociągiem pojechać (fanatyk kolei), więc na to czekamy:-)
Znaczenia imienia super bardzo mi się podoba...Ela ma raczej jasno- brązowe oczy, może w słońcu ciut piwne:-)

Rysica- Elunia ma lat 11, a Justynka ma 3 lata skończone w maju (czyli różnica 8 latek), tak wiem suwaczki postaram się wkleić.

Wiecie ja mieszkam w lesie i mam bardzo bardzo słaby zasięg netu, więc często mi znika lub się rozłącza, więc proszę o cierpliwość na moje odpisywanie :-)

reklama
Do góry