reklama
Mou głowa do góry, razem sobie po-@-ujemy ;-) I następny cykl jest NASZ!!!
A co do car bootu u nas jest jeden i niestety o wiele, wiele gorszy niż Twój. Idz kobieto na zakupy, nie ma to jak dobry shopping na poprawe humoru! :-) Szkoda, ze tak daleko mieszkasz ode mnie, wyciagnelabym Cie na kawke :-) tu mam duzo polskich znajomych, ale to niestety bardzo zawistni ludzie :-(
A co do car bootu u nas jest jeden i niestety o wiele, wiele gorszy niż Twój. Idz kobieto na zakupy, nie ma to jak dobry shopping na poprawe humoru! :-) Szkoda, ze tak daleko mieszkasz ode mnie, wyciagnelabym Cie na kawke :-) tu mam duzo polskich znajomych, ale to niestety bardzo zawistni ludzie :-(
dopiero weszlam...
MOU glowa do gory! nie daj sie zdolowac @! No jakos wczesnie przyszla, nie?
IiM co sie dzialo w nocy, ze nie spalas? Ja ostatnio 22 zasypiam, budze sie o 8 i jestem nieprzytomna...
Bez nerwow dziewczyny, jak nie ten cykl to nastepny!
MOU glowa do gory! nie daj sie zdolowac @! No jakos wczesnie przyszla, nie?
IiM co sie dzialo w nocy, ze nie spalas? Ja ostatnio 22 zasypiam, budze sie o 8 i jestem nieprzytomna...
Bez nerwow dziewczyny, jak nie ten cykl to nastepny!
R
RiSiA
Gość
Mou glowa do gory bedzie lepiej
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Kochana MOU przytulam Cie i daje kopniaczka na szczescie w nastepnym cyklu. Musi byc dobrze. Jutro z m idziecie do kliniki prawda? Niech sie Twoj m dobrze dzisiaj odzywia - mojemu tak kazali przed badaniem. Faktycznie szkoda, ze tak daleko mieszkamy od siebie, ja tez wybralabym sie z Wami na kawke...albo raczej na piwo:-) Mam tutaj polskich znajomych, ale tak na 100% dobrze dogaduje sie z jedna lub dwoma osobami - a na codzien jestem bardzo kontaktowa i towarzyska, ale duzo tu glupiutkich panienek po wakacyjnych przygodach w Turcji obgdujacyhc sie nawzajem za swoimi plecami. Ja nie lubie takich dziecinnych klimatow, wiec trzymam sie ze sprawdzonymi znajomymi.
Ollenka nie spalam dzisiaj z powodu Melisy marudzacej pol nocy. Dzisiaj zaczal sie Ramadan - miesiac postu Muzulmanow i nad ranem po wszystkch ulicach chodzi facet z bebnem, zeby budzic mieszkancow na sniadanie przed wschodem slonca - potem do zachodu slonca nic nie jedza i nic nie pija. No wiec jedni jedli sniadanie, a drudzy probowali zasnac:-)
Ollenka nie spalam dzisiaj z powodu Melisy marudzacej pol nocy. Dzisiaj zaczal sie Ramadan - miesiac postu Muzulmanow i nad ranem po wszystkch ulicach chodzi facet z bebnem, zeby budzic mieszkancow na sniadanie przed wschodem slonca - potem do zachodu slonca nic nie jedza i nic nie pija. No wiec jedni jedli sniadanie, a drudzy probowali zasnac:-)
ullana
Mamy październikowe 2007
słonka chcę....
witajcie,
ja dzis poproszę o dobre życzenia dla mojego Groszka i dla mnie....urodzinowe :-)
umówiona jestem do fryzjera i na pazurki na 16, bo A. jak wróci z pracy, to idziemy na kolację wszystkich znajomych wywiało na urlop, to będziemy sami
dzięki za słowa wsparcia
no-spy nie mogę brać, bo od razu mam "cofkę"
z Lilą leżałam prawie całą ciążę, więc wiem, jak jest i wolałabym tego uniknąć
dziś skurczybyki mnie omijają...uff, ale mdliło mnie od rana
na szczęście metoda mleka z miodem sprawdza się i tym razem ;-) z Lilą tez mnie tylko to ratowało
no i mogłam zjeść śniadanie, chociaż malutko, bo staram się mniej i częściej, zeby się nie cofało
a moja Pysia u Dziadków jest szczęśliwa i mi powiedziała, że nawet nie chce wracać do Warszawy, bo jej tam dobrze
więc się cieszę bardzo
w piątek po nią jedziemy, to wytrzymam
Rysica - mnie zaczęło mdlić już w pierwszym tygodniu, a z Lilą nie czułam nic do 3-go m-ca, więc różnie może być i oby było na nasze
Mou - głowa do góry, uda się....ja wysyłam swoje fluidki
i w zwiazku z moja dzisiejszą mocą wysysłam do wszystkich chętnych FLUIDKI
proszę się częstować :-)
witajcie,
ja dzis poproszę o dobre życzenia dla mojego Groszka i dla mnie....urodzinowe :-)
umówiona jestem do fryzjera i na pazurki na 16, bo A. jak wróci z pracy, to idziemy na kolację wszystkich znajomych wywiało na urlop, to będziemy sami
dzięki za słowa wsparcia
no-spy nie mogę brać, bo od razu mam "cofkę"
z Lilą leżałam prawie całą ciążę, więc wiem, jak jest i wolałabym tego uniknąć
dziś skurczybyki mnie omijają...uff, ale mdliło mnie od rana
na szczęście metoda mleka z miodem sprawdza się i tym razem ;-) z Lilą tez mnie tylko to ratowało
no i mogłam zjeść śniadanie, chociaż malutko, bo staram się mniej i częściej, zeby się nie cofało
a moja Pysia u Dziadków jest szczęśliwa i mi powiedziała, że nawet nie chce wracać do Warszawy, bo jej tam dobrze
więc się cieszę bardzo
w piątek po nią jedziemy, to wytrzymam
Rysica - mnie zaczęło mdlić już w pierwszym tygodniu, a z Lilą nie czułam nic do 3-go m-ca, więc różnie może być i oby było na nasze
Mou - głowa do góry, uda się....ja wysyłam swoje fluidki
i w zwiazku z moja dzisiejszą mocą wysysłam do wszystkich chętnych FLUIDKI
proszę się częstować :-)
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Ullana, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. ZDROWKA DLA CIEBIE I TWOJEGO MALENSTWA. OBYSCIE CZULI SIE DOBRZE I W JAK NAJLEPSZYM SAMOPOCZUCIU PRZESZLI PRZEZ TYCH 9 MIESIECY.
Zmykam usypiac Melise...moze sama tez zasne...
Piszcie cos dziewczynki...
Zmykam usypiac Melise...moze sama tez zasne...
Piszcie cos dziewczynki...
Ullana STO LAT!
Iza - Ramadan, zapomniałam, że Turcja to kraj muzułmański. A czy wszyscy Turkowie to muzułmanie, czy zdarzają się jak u nas ateiści?
Małsfisz - haloooo ? odezwij sie kochana
A mój bobas przespał dziś caaaaałą noc :-) i teraz tez spi - juz 3 godzinke ;-)
Iza - Ramadan, zapomniałam, że Turcja to kraj muzułmański. A czy wszyscy Turkowie to muzułmanie, czy zdarzają się jak u nas ateiści?
Małsfisz - haloooo ? odezwij sie kochana
A mój bobas przespał dziś caaaaałą noc :-) i teraz tez spi - juz 3 godzinke ;-)
reklama
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Niestety mamusia ja przyzwyczaila do usypiania w ciagu dnia:-) Zaczelo sie w Polsce od tego, ze mialysmy ostatnio jedno lozko. W nocy spi oczywiscie u siebie w pokoju w swoim lozku, ale popludniowa drzemka jest wspolna:-) Szczerze mowiac narazie tak jest mi wygodnie, bo jak ja zostawiam sama to sie wierci przez poltorej godziny i potem pozno ma drzemke i pozno zasypia wieczorem, a ja chce miec wieczorem czas dla siebie. Jak ja poloze kolo 14( i siade obok niej na 10-15 minut), to spi 2 godziny i wieczorem okolo 9 juz tez spi - az do ranaa( chyba, ze jest chora, to wtedy daje czadu) . Wydaje mi sie, ze w ciagu kilku miesiecy juz przestanie spac w ciagu dnia, bo jak w weekend jestemy poza domem to np. spi w samochodzie jak gdzies jedziemy okolo 40 minut, a potem juz do wieczora nie spi. Narazie odpowiada mi tak jak jest, jak zajde w ciaze, to sie zacznie oduczanie...Teraz robie to dla wlasnej wygody
Aldo - moj maz nigdy nie praktykowal, zreszta jak wiekszosc jego rodziny.
Ten ich Ramadan jest tak idiotycznym pomyslem, ze szok - ale oni sie upieraja, ze jest bardzo zdrowy. Jasne, nie ma to jak nie przymowac plynow przez 16 godzin w ciagu upalu...
Aldo - moj maz nigdy nie praktykowal, zreszta jak wiekszosc jego rodziny.
Ten ich Ramadan jest tak idiotycznym pomyslem, ze szok - ale oni sie upieraja, ze jest bardzo zdrowy. Jasne, nie ma to jak nie przymowac plynow przez 16 godzin w ciagu upalu...
Ostatnia edycja: