reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mou głowa do góry, razem sobie po-@-ujemy ;-) I następny cykl jest NASZ!!!
A co do car bootu u nas jest jeden i niestety o wiele, wiele gorszy niż Twój. Idz kobieto na zakupy, nie ma to jak dobry shopping na poprawe humoru! :-) Szkoda, ze tak daleko mieszkasz ode mnie, wyciagnelabym Cie na kawke :-) tu mam duzo polskich znajomych, ale to niestety bardzo zawistni ludzie :-(

dopiero weszlam...
MOU glowa do gory! nie daj sie zdolowac @! No jakos wczesnie przyszla, nie?
IiM co sie dzialo w nocy, ze nie spalas? Ja ostatnio 22 zasypiam, budze sie o 8 i jestem nieprzytomna...
Bez nerwow dziewczyny, jak nie ten cykl to nastepny!

Kochana MOU przytulam Cie i daje kopniaczka na szczescie w nastepnym cyklu. Musi byc dobrze. Jutro z m idziecie do kliniki prawda? Niech sie Twoj m dobrze dzisiaj odzywia - mojemu tak kazali przed badaniem. Faktycznie szkoda, ze tak daleko mieszkamy od siebie, ja tez wybralabym sie z Wami na kawke...albo raczej na piwo:-) Mam tutaj polskich znajomych, ale tak na 100% dobrze dogaduje sie z jedna lub dwoma osobami - a na codzien jestem bardzo kontaktowa i towarzyska, ale duzo tu glupiutkich panienek po wakacyjnych przygodach w Turcji obgdujacyhc sie nawzajem za swoimi plecami. Ja nie lubie takich dziecinnych klimatow, wiec trzymam sie ze sprawdzonymi znajomymi.

Ollenka nie spalam dzisiaj z powodu Melisy marudzacej pol nocy. Dzisiaj zaczal sie Ramadan - miesiac postu Muzulmanow i nad ranem po wszystkch ulicach chodzi facet z bebnem, zeby budzic mieszkancow na sniadanie przed wschodem slonca - potem do zachodu slonca nic nie jedza i nic nie pija. No wiec jedni jedli sniadanie, a drudzy probowali zasnac:-)

słonka chcę....

witajcie,
ja dzis poproszę o dobre życzenia dla mojego Groszka i dla mnie....urodzinowe :-):tak:

umówiona jestem do fryzjera i na pazurki na 16, bo A. jak wróci z pracy, to idziemy na kolację :tak::happy: wszystkich znajomych wywiało na urlop, to będziemy sami

dzięki za słowa wsparcia :happy:
no-spy nie mogę brać, bo od razu mam "cofkę"
z Lilą leżałam prawie całą ciążę, więc wiem, jak jest i wolałabym tego uniknąć
dziś skurczybyki mnie omijają...uff, ale mdliło mnie od rana
na szczęście metoda mleka z miodem sprawdza się i tym razem ;-) z Lilą tez mnie tylko to ratowało
no i mogłam zjeść śniadanie, chociaż malutko, bo staram się mniej i częściej, zeby się nie cofało

a moja Pysia u Dziadków jest szczęśliwa i mi powiedziała, że nawet nie chce wracać do Warszawy, bo jej tam dobrze
więc się cieszę bardzo
w piątek po nią jedziemy, to wytrzymam :tak:

Rysica - mnie zaczęło mdlić już w pierwszym tygodniu, a z Lilą nie czułam nic do 3-go m-ca, więc różnie może być i oby było na nasze :tak:

Mou - głowa do góry, uda się....ja wysyłam swoje fluidki :tak:

i w zwiazku z moja dzisiejszą mocą wysysłam do wszystkich chętnych
FLUIDKI
proszę się częstować :-)

Ullana, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. ZDROWKA DLA CIEBIE I TWOJEGO MALENSTWA. OBYSCIE CZULI SIE DOBRZE I W JAK NAJLEPSZYM SAMOPOCZUCIU PRZESZLI PRZEZ TYCH 9 MIESIECY.

Zmykam usypiac Melise...moze sama tez zasne...

Piszcie cos dziewczynki...

IiM nie usypiaj jej, niech sama usypia!
No i ten Ramadan strasznie niezdrowy dla organizmu! ;) i zoladka!
ullana 100 lat dla Was :*

Ullana STO LAT!
Iza - Ramadan, zapomniałam, że Turcja to kraj muzułmański. A czy wszyscy Turkowie to muzułmanie, czy zdarzają się jak u nas ateiści?;)
Małsfisz - haloooo ? odezwij sie kochana

A mój bobas przespał dziś caaaaałą noc :-) i teraz tez spi - juz 3 godzinke ;-)

reklama
Niestety mamusia ja przyzwyczaila do usypiania w ciagu dnia:-) Zaczelo sie w Polsce od tego, ze mialysmy ostatnio jedno lozko. W nocy spi oczywiscie u siebie w pokoju w swoim lozku, ale popludniowa drzemka jest wspolna:-) Szczerze mowiac narazie tak jest mi wygodnie, bo jak ja zostawiam sama to sie wierci przez poltorej godziny i potem pozno ma drzemke i pozno zasypia wieczorem, a ja chce miec wieczorem czas dla siebie. Jak ja poloze kolo 14( i siade obok niej na 10-15 minut), to spi 2 godziny i wieczorem okolo 9 juz tez spi - az do ranaa( chyba, ze jest chora, to wtedy daje czadu) . Wydaje mi sie, ze w ciagu kilku miesiecy juz przestanie spac w ciagu dnia, bo jak w weekend jestemy poza domem to np. spi w samochodzie jak gdzies jedziemy okolo 40 minut, a potem juz do wieczora nie spi. Narazie odpowiada mi tak jak jest, jak zajde w ciaze, to sie zacznie oduczanie...Teraz robie to dla wlasnej wygody:sorry2:

Aldo - moj maz nigdy nie praktykowal, zreszta jak wiekszosc jego rodziny.

Ten ich Ramadan jest tak idiotycznym pomyslem, ze szok - ale oni sie upieraja, ze jest bardzo zdrowy. Jasne, nie ma to jak nie przymowac plynow przez 16 godzin w ciagu upalu...

Ostatnia edycja:
Do góry