reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IM - cały czas masz śluz płodny, po przytulaniu przeważnie jest rzadszy, bo plemniki się rozpuszczają :-D ale na pewno masz płodny, to nie ulega wątpliwości - a że jest go więcej to dlatego, że szyjka była maltretowana że tak powiem i nadrabiała z produkcją :):):):)
... i znowu będzie tak, że będziemy testować w tym samym momencie - ty po zapładniających tostach będziesz miała dwie krechy a ja znowu nic hi hi ... jak z Kasiurkiem obie testowałyśmy ja byłam pewna i nic, a Kasiurek hop dwie krechy... tak samo może być z Tobą... hi hi :-D tylko tym razem mam nadzieję że ja też zobaczę dwie piękne tłuściutkie kreseczki :):):)

reklama
MOU ja mysle, ze mi w tym miesiacu sie nie uda( nie zakladam tegona 100%, ale dopuszczam takie mysli), choc zazwyczaj jestem optymistka. Nie wierze, ze znow moze sie udac w pierwszym porzdanym cyklu staran. Caly czas sobie powtarzam, ze musimy sobie dac kilka miesiecy. Patrzac na Was, wydaje mi sie, ze Wam sie uda. Wyluzowalas sie, do tego ten zelik:-) Jestem dobrej mysli, jezeli chodzi o Ciebie, ale nie chce za duzo o tym pisac, bo to czlowieka bardzo nakreca. Jesli sie nie uda teraz, to pewnie w nastepnym cyklu...ale wiadomo, ze z podnieceniem bedziemy czekac na testowanie.

IiM - po przytulankach zawsze jest taki śluz - bo się sperma upłynnia :p

MOU - ja coś czuję, że Wam się uda w tym cyklu z tym lubrykatem ;]

Ja wczoraj robiłam do późna pazurki a potem padłam... Mąż też padł zmęczony po pracy - ale do owu jeszcze trochę czasu pewnie jest - śluzu z BJ brak, tempka stała - można sobie darować ;) ale dziś już mu nie daruję, już mnie korci ;) :D
a ja dzisiaj już na zakupach byłam i z Szymkiem na placu zabaw, teraz mąż pojechał po inne zakupy, i będę zaraz kompot gotować. A na obiad dziś pizza - nie mam głowy do obiadu - a w ogóle to się dziś na maxa nie wyspałam....

Dziewczyny tak sobie mysle i coraz bardziej sie boje.Po porodzie malej zatrzymalo mi sie krwawienie i mialam zabieg lyzeczkowania.Ostatnio moja gin mi mowila ze po tym zabiegu mogli mi uszkodzic blone sluzowa macicy i to moze powodowac ze zajscie w ciaze bedzie nie mozliwe...Zaczelam szukac w internecie informacji na ten temat ale nic nie ma.Nie wiem gdzie mam to sprawdzic,kto moze to sprawdzic endykrolog-ginekolog?Doradzcie cos prosze....:(

wiesz co zmien gina albo idz do innego i zpaytaj sie o te info co ci tamtem gin powiedzial - mi sie wierzyc nie chce bo po lyzeczkowaniu sie goi wszytsko ;] wiec po cc tez moga byc problemy, nawet po UWAGA operacji na wyrostek ponoc jak sie powieksza wyrostek uciska jajowod i wtedy cos sie tam zayta i ten kto mial taka operacje musi miec robione przpelywy z kontrastem - jak sie przez lduzszy czas nie udaje ;|

co do lsuzu plodnego - to jak rysica wpsomniala zawsze po seksie dnia nastepnego jest taki jak sluz plodny ba łudzaco podobny do tego tylko ze to w postacie takiego sluzu plemniki wychodza z nas;p

UFFF wlasnie wrocilam do domu. Kupilam znow testy owu i jest pozytyw. Ze sluzem tez tak myslalam, choc od porannego przytulanka mam caly czas BJ. Co bedzie to bedzie...

Albo groszek - jak chlopiec hehe:-)

Jak niektorzy w Polsce mowili, ze daje corce takie dziwne "ziolowe" imie, to odpowiadalam, ze jak bedzie syn to dam mu na imie Majeranek:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry