reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - Tylko szkoda, że to takie drogie... Gdyby nie to, że robię badania, czy jest wszstko ok, i gdyby nie ta moja faza lutealna, to ja bym też się skusiła - ale szkoda mi wydawać 70 zł jak w sumie nie wiadomo, czy ta moja owulacja to naprawdę jest owulacja, czy poziom hormonów jest za niski, żeby pęcherzyk pękł, albo za niski, żeby nawet zapłodniona komórka jajowa miała szansę się zagnieździć, bo faza lutealna za krótka...

Agak2 - JESTES!!!!!!!!!!!! :*:*:*:* Jejciu jak się ciesze - brakowało mi Cię :)
Wyobraź sobie, że i ja się dalej staram ;) już 5 cykl... a 6 miesięcy... bo od lutego a mamy lipiec. :p ehhh

reklama
Jestem - ostatnie ogarnięcia przed jutrem ;)
firankę prasowałam, kompot gotowałam - jeny jaki pyszny! Dwa wielkie garnki mi wyszły sesesesese ;]
a mężuś już mi tu insynuował, że ma ochotę na małe ten teges ;) ale póki co jeszcze na kompie gra a ja chwilę usiadłam odsapnąć ;)
jutro od rana przygotowania cd, zakupy, itd... :D
No i Szymek dostanie prezent - tablicę do pisania kredą ;)

Rysica ja tez teskniłam bardzo za Toba:*:*:*
MOujezeli chodzi o sluz płodny to ja mam go bardzo duzó jakby ktos mi tam jajo rozbił, ale mi chodziło o ten co ponoc na poczotku ciazy jest ten gesty ze go brak ale wcale sie nie dziwie ze go nie miałam i bo u mnie jak wzegarku własnie przylazła @ i to nie plamienie bo szyjka otwarta łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewrrrrrrrrrrrrrr:( juz sie głupia robie moze znowu zaczac brac wiesiołka i castgnusa ale jezeli mam sluz i prolaktyna ok i regularne to ja juz nie wiem sama ....moj chyba idzie teraz na badania wojowników jezeli to bedzie w pozadku to mamy nie farta:(

Dla SZYMUSIA Wszystkiego Najlepszego Tysiac Buziaków:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
...ja też już wstałam :)
Najlepsze życzonka dla Szymusia !!!

IM
- taki ranny ptaszek jeszcze nie wstał??? Pewnie bałamuci męża znowu :-D

Rysica - ja też tą tablicę chciałam kupić na gwiazdkę dla niuni, ale brakło w sklepie tej co nam się podobała :) świetna sprawa taka tablica.

SZYMUS wszystkiego najlepszego kochany przystojniaku,niech sie spelnia wszystkie twoje marzenia - te o rodzenstwie w pierwszej kolejnosci. Buziaczki :-*****

Rysica udanej imprezy, bardzo fajny prezent wymysliliscie, Szymus pewnie zachwycony:-)

Ja jeszcze sie nie dobudzilam, ale wstalam sprawdzic szyjke i inne okolicznosci przyrody:-) Na moj gust zakonczyly sie wlasnie dni plodne, ale zrobie jeszcze tesciora.

MOU Ty swintuszku:-)))))) Dzisiaj Melisa pospala, to i ja tez. A na przytulance, to juz nawet ochoty nie mam....ale jak bedzie trza to nabiore:-))))

AGUS hej i milego dnia:-) W sumie to szczescie w nieszczesciu, bo jednak przyszla, ale za to jak w zegarku!!

Ostatnia edycja:
hej Izka ona zawsze wiec juz przyzwyczajona do tego :( juz chyba sie przyzwyczaiłam do niej:( musze gdzies wyjechac aby zapomniec w dni płodne i sie rozluznic hihi i sie ze smutku rizpijam od rana piwem bezalkoholowym....

No to byl ekspres - test owulacyjny negatywny, jednak jak czlowiek sie obserwuje, to i bez tego testu wiadomo. Teraz pozostaje czekanie.

Agnieszka wyjedzice na jakis urlopik:-)

reklama
Do góry