reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nocanka - a jest jakieś prawdopodobieństwo, że zafasolkowałaś skoro @ nie ma ??? ... byłoby fajnie :tak:

My do "dzieła" dziś na maxa idziemy... bo przy pierwszej wypłacie mamuśki i drineczki były - to i temperament będzie duuuży...
(oj - nie nie nie - pijana nie jestem, i nigdy nie zamierzam być, nienawidzę tego stanu) ale troszkę alkoholu wzmaga moje libido :-D:tak:
Faktycznie skoro śluz płodny to owulacja na dniach się zbliża... mimo testów owu takich sobie.
Mam nadzieję że żel plemnikolubny da im przetrwać od dziś aż do jajeczkowania... ale by było rewelacyjnie...

reklama
Hej dziewczyny:)
Dawno mnie nie bylo,ale mam teraz tyle spraw na glowie zwiazanych z wyjazdem,do laptopa ostatnio wogule nie zasiadalam.Mamy juz zamowiony transport do Polski na 1sierpnia:-)I witaj Polsko:-)

Temperaturki ostatnio nie mierzylam,bo mi moje dziecie spac po nocach nie daje,kolejne zabki wychodza i ostatnie kilka dni nie spala do 5 rano,i tak jak przy kazdym nowym zabku biegunka,goraczka,slinotok,i marudzi caly czas,no i nie umie spac.Do tego przyplatal sie okropny kaszel i katar.Na szczescie juz jest o wiele lepiej.Mala wczoraj nocke przespala,teraz tez juz spi od 19.
A ja mam ostatnio plamienia jasno brazowe,i dzis w nocy obudzily mnie bole podbrzusza jak na @ a to dopiero 13dc.Mam nadzieje ze to nie zadna infekcja,bo do gina dopiero w PL.

Witam nowe starajace sie:-)

Ojoj ale sie tu dzialo :) czytam tylko ostatnia strone bo nie mam sily;)
Nikolaa i jakie plany macie zwiazane z powrotem do PL?
MOU dzialajcie, dzialajce i have fun!

U mnie weekend zlecial szybko, byla rocznicowa kolacja, chwile bylismy z mm na dyskotece gdzie podczas mojego wyjscia do wc zapraszaly go gdzies dwie 18-tki...a dokladnie pytaly go czy idzie z nimi.... hahaha, chlop oczywiscie podbudowany! dostalam kolejny! piekny, najpiekniejszy pierscionek i byl sex w samochodzie;) mm oczywiscie przekonany, ze robilismy corke i za nic w swiecie nie dal sbie przegadac, ze nic z tego nie bedzie bo za 3 dni dostane @!
Upal ciagly, az milo:)

Moja ząbków ma 16-cie więc mamy w miarę spokój - tzn brakuje nam tylko piątek

Co do mojego braku @ to zafasolkowanie prawie niemożliwe, dzień przez planowaną @ robiłam bHCG z krwi i wyszła zero. Wiadomo że byłoby super gdyby była fasolka ale jak nie w tym miesiącu to może w następnym :-)

Hej Kochane,

My dzisiaj bylismy nad morzem, bylo cudownie( choc w drodze powrotnej dystans 30 km pokonalismy w 2 godziny - taki byl korek). Melisa byla zachwycona i szalala miedzy lezakami. Morza w ogole sie nie boi, choc w wannie jest przerazona, gdy woda plusknie jej na twarz. Troche sie opalilam, wylezalam na sloncu, a teraz wykapana i wyprzytulana planuje wczesniej polozyc sie spac. U mnie jeszcze sluzu plodnego brak, ale dzialamy, bo owu powinna byc kolo srody...zobaczymy...

Ja tez wlasnie koncze drineczka - na slodki sen:-)

Jutro pewnie bedzie mnie wiecej na forum, dobrej nocki staraczki:-)

Buziole

IiM zazdroszcze plazy!! U nas w ie plaza jest, ale co z tego jak pogody plazowej nie uraczysz raczej:( Co do wody i strachu to moze Melisie przejdzie. Moj Patryk takie rzeczy w wodzie wyoprawia, ze wszyscy sa w szoku! Nurkuje, skacze i nic a nic sie nie boi:) jak sie zachlysnie to sie smieje:)
Oj marzy mi sie plaza i duuzo slonca, ale moze jeszcze w tym roku, we wrzesniu wybierzemy sie gdzies w cieple kraje:)

Dziendobry:-)

Boze dziewczyny, ale mialam noc, snily mi sie rozne koszmary, przebudzalam sie co chwile. Moze to od wygrzania sie na sloncu, albo tego drinka, ktory mial byc na "slodki sen"...

Ollena - dzisiaj konczysz juz 6 tydzien ciazy, super. Jak sie czujesz? Kiedy masz wizyte? Moja Melisa boi sie wody tylko w wanience i tylko, jak poleci jej na glowe lub buzie. Tez mysle, ze jej przejdzie, zwlaszcza, ze woda morska w ogole jej nie przeraza. My tez mamy w planach urlop w drugiej polowie wrzesnia. Mam nadzieje, ze wypali, bo juz nawet hotel znalazlam:-)

Witam :)
Wczoraj była gooorąąącaaaa noc :-D:-D:-D ... po tym żelu to mam jakby więcej swojego śluzu dzisiaj. Całe mnóstwo płodnego śluzu dziś rano, jak dosłownie nigdy!!!
Ciekawe czy to dzięki żelowi? Może po nawilżeniu śluzówki ona sama zaczęła produkować więcej ? Ciekawe... oby tak dalej.
Może cosik z tego będzie... hi hi :)
IM - ale Ci tempka skoczyła !!! może owu wcześniej niż w środę??? Mi testy nic jeszcze nie pokazują ale śluz płodny że hej ! :tak:

... tak czytam i czytam... ha ha - IM - to nie Ollena - tylko Kasiurek jest w ciąży ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
A u nas wczoraj znów sąsiedzi siedzieli dłuuugo więc i pomiar taki sobie i sexu nie było :p Ale u mnie to jeszcze długo do dni płodnych ;) Więc niech mąż oszczędza chęci i żołnierzyków ;)
Dziś mąż jeszcze w domu, ale już jutro do pracy ehhh koniec urlopu mjego mężusia - prwie cały urlop miał do d... pogodę...
Idę śniadanko robić, miłego dzionka dziewczyny!

Do góry