Kasiurek1983
Fanka BB :)
Witam,
Mam pytanko czy mogę być w ciąży?
Mam mdłości(cały dzień), podwyższona temperatura (37 stopni), ból podbrzusza, niesamowita senność, ból głowy, piersi wrażliwsze, pojawiły mi się rozstępy na brzuchu(do tej pory nie miałam, zauważyłam je tydzień temu), i zgagę mam i pieczenie w przełyku. Mam dostać okres za 4 dni, ale nie wiem czy dostane.
Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam
Karolina.
roznie z tym byc moze , mozesz byc w ciazy, mozesz miec zatrucie pokarmoawe,mozesz miec poczatek jakies infekcji a rownie odbrze mozesz byc przed okresem, a na rozstepy to na 100% za wczesnie bo przez 3 miesiace raczje sie nie powieksza kobieta- chyba ze za 4 je ;] a objawy jak : ból podbrzusza, niesamowita senność, ból głowy, piersi wrażliwsze - wystepuja takze przed miesiaczka , temperatura wyzsza tez nie sugeruje ciazy chyba ze trwa ona wiecej niz 18 dni fazy lutealnej (najczesniej wtedy wczesniej robi siet na bete) . Wiec moja odp i tak i nie. Na test za wczesnie.
Mou - ja tez duzo dobrego slyszalam o tym zelu ;]tylko zepo stosunku nie nalezy sie podmywac- nie wiem czy dla kazdej to zorzumiale bo strumien wody wyplukuje zolnierzy ;p.
My mielismy do B-Białej ejchac na zlot militarny ale takie korkti byly ze zawrocilislismy i poejchalismy do ustronia na łososia ;]mniam ;]
Ostatnia edycja: